Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Кретен Абдал Говедо Идиот Стока Неписмена Ајван Ќутук Копиле Ѓубре Фетус Неабортиран Клошар Деген...

Продолжете си по ваш избор...

Брука бе, што се чудите, не е ова првпат...

Како и да е, мака ми е што ова ќе биде 2341123213 утакмица која што нема да ја гледам раат.

Да игравме со Милан барем нив со девет ги тепаме :pos2:

Мала шала... :smir:

Шостори копиле судија еј! Ај шо даде 2 црвени, барем да остаеше интер да го заврши нападот пред да одат на пауза.

шо е ова бе!
како успеавте 2 црвени за 5 минути да добиате?
заслужено или ве ебава судијата?

ако се спасите сега стварно се ѕверови:smir:

Ето пред шеснаесетник, судијава свири крај :uvo:

Абе Харалампие да им го дадеме претседник да им биде, подобро ќе биде организирано, ова што се дешава е многу повеќе од брука, во неколку натпревари се гледа ОЧИГЛЕДНО дека судиите пробуваат да го саботираат Интер. Не ми се гледа фудбал веќе, сериозно...

Пандев влага во 2-ро...еден слободен и решен случај :wink:

Првиот заслужено вториот само судијата го виде, т.е. не го виде него на првиот фаул се фати за џеб без секунда мислење. Страшна работа...

тешко денеска.... не е овоа ббилан со 9 души да тепаме....

Леле судијавааа како не дојде во Скопје да суди ова ке му го памтам засекогаш се му ебам по список,што к.. им е на судииве бе само не оштетуваат после мурињо јадел гомма па ке јаде:toe:,видовте коа показа со рацете :pos2: зверррррррррррр

Кретен Абдал Говедо Идиот Стока Неписмена Ајван Ќутук Копиле Ѓубре Фетус Неабортиран Клошар Деген...

Продолжете си по ваш избор...

Ѕвер,Лепотан,легенда,навивач на Милан,најбољи судија..... :pos2::pos2::pos2:
Ако прашуваш миланези вака ќе ти кажат..(мала шала)

Стварно на ништо не личеше полувремево ,само карање викање картони а не фудбал,сеа ќе видите мурињо ич не го боли ќе игра со 3ца у напад :tv:

Го испуштив моментот,зошто му даде на Кордоба втор жолт судијата?
Според мене нема да биде толку трагично и да изгуби Интер,лошо е што речиси цел час ќе игра со двајца играчи помалку,што сигурно ќе ги истроши многу во пресрет на дуелот со Челзи.Посебно ако се знае најсилната страна на Челзи.

Судијааа педерр алеа судија педеР :pos2: Како покажал мурињо ?

Јас се кладам дека и Сампдориа ќе добие црвен до крај.

Ќе добие!Ама не поради фаул на противнички играч него поради тепачка меѓу нивните играчи :tv:
Ајде бе со се секирате или нерешено или победа на Интер друго ништо не може да биде:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom