Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Официјално

-------------Julio

Maicon Samuel Cordoba Zanetti

Stankovic Cambiasso Muntari

----------Sneijder

---------Milito Eto'o

Очекувам:

----Маикон----Лусио----Самоил----Занети----
--------Марига-----Камбиасо-----Мота--------
--------------------Снајдер--------------------
--------------Ето------------Пандев-----------

Второ-измени:Станкович ин-Марига/Мота аут,Милито ин-Панде аут

А Мунтари нека одмара сега,ќе биде потребен на клупата за натпреварот со Челзе.

А голман ? :pos2:

Значи Панде ќе одмара за важниот натпревар со Челзе.Ова колку-толку е гаранција дека ќе игра со Челзе.

Никола,голман се знае кој е.

Официјално

-------------Julio

Maicon Samuel Cordoba Zanetti

Stankovic Cambiasso Muntari

----------Sneijder

---------Milito Eto'o
Леле пак Мунтари у курац,сигурен сум дека Мота го чува за со Челзи иначе сигурно би играл,подобро Марига ке игра него Мунтари неможам да глеам коа игра Мунтари:toe:

Пандев 100 посто игра прва со Челзи,затоа му дава малце одмор:toe:,баш да видиме како Станкович ке изигра после повредата,а за Мунтари како и обично се нервирам коа го глеам и башка прави непотребни прекршоци.

Можеби ќе игра Пандев со челзи единствено ако растури Ето денес да го стави во дилема Мурињо.Ништо не се знае јас мислам дека 60-40% се шансите на страна на Пандев.
Мислам дека со Челзи ќе е овој состав + Лусио и Пандев без Ето и Кордоба.
Секако може и Ето ќе игра тешко се става играч што зема 11 милиони на клупа.

Секако може и Ето ќе игра тешко се става играч што зема 11 милиони на клупа.

Секако кај друг тренер Мурињо ќе го седне и око нема да му трепне.

Очигледно Пандев и Лусио одмораат, значи немаат ни повреда не се ни казнети. Мислам дека и Сантон одмара. Ето беше најнормално да игра зошто одамна нема одиграно од почеток до крај па еве му шанса да се размрда малку и да покаже дека не зарѓал.

Како што читам Жирков им се повредил само нз колку е сериозна повредата:toe:ако не им игра и ако тоа не го искоисти Маикон ондак нека го продада одма.Иако мислам дека Маиокн на таа утакмица ке покаже дека вреди:toe:

Како што читам Жирков им се повредил само нз колку е сериозна повредата:toe:ако не им игра и ако тоа не го искоисти Маикон ондак нека го продада одма.Иако мислам дека Маиокн на таа утакмица ке покаже дека вреди:toe:

Не би требало да е серизона повредата,иако сеуште не се знае.

Позз.

Еее ми се одгледа фудбалот:tapp: Дај нека пуштат звук да слушниме атмосфера малце од меаца, или некое музиче барем во позадина, ептен неубо вака..

цц го убија Италијанскиот глумец,затоа ме нервират овие Италијански женчовци.
Судијата ај да не кажам кој го пуштил.
цц овој Поци женчово не уништи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom