Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Втор жолт брат имаше му отиде ептен наслинички гледај малце.....:toe:
направи си една услуга влези во сала облечи патики и трчај накај ѕидот, тука некаде 2 метри пред ѕидот пробај да запреш.
ако успееш да се укопаш у место ќе те частам што сакаш!
тоа ти е исто и со кордоба, оди на топка залетан, поци педерчето му се поднамести кордоба проба да го избегне и едвај малце го допра, и најнормално васил зафирчев се струполи како со кундак на call of duty 2 да го шибнале. а на судијата што првен брца по џеповите па после мисли само господ ќе му суди или евентуално фигц.

п.с. е морати местач еден, како само ги местиш....

п.п.с. ќе тепаме на крај и мурињо ќе рече - we would've won just with cezar. а занети ќе рече the team showed great character :smir:

Aпла куфери полни со пари заминале во домот на судијава :) Акооо! Има една стара поговорка: Дојче маца на вратанца :pos2:

Може уплатил на тоа колку црвени ќе има :)

Затвор за судии покажа колку што видов со рацете:toe:

Не би рекол, повеќе личеше на:
"Не ни дозволуваат да победуваме на раат...", или, "Со врзани раце се тепаме."

Тоа е...

Ја викам дека ке тепаме,судијата ке ни свирне пенал и 1-0 крај.Се глеаме на крајод мечот.

Како е тоа НАСИЛНИЧКИ бе со тело му отиде не го крена на копачки не го удри со лакт...??? Аман...

Другар судијата гледа како да си ја отсуди утакмицата а не како да му поможи на интер разберете еднаш да му се сневиди..и ти да си судија ќе му дадеш втор жолт не си будала да ти стават оценка подолу од 7,8..ама тоа кој ме слуша мене сите гледате на една strana a не гледате реално(повеќето)..:toe::toe:тое неќам да се расправам позз

Другар судијата гледа како да си ја отсуди утакмицата а не како да му поможи на интер разберете еднаш да му се сневиди..и ти да си судија ќе му дадеш втор жолт не си будала да ти стават оценка подолу од 7,8..ама тоа кој ме слуша мене сите гледате на една strana a не гледате реално(повеќето)..:toe::toe:тое неќам да се расправам позз

Не треба да помага бе не ОШТЕТУВА!!! АЛОООО!!!

Кој луд судија бе се фаќа така лесно да покаже 2 црвен за онаков старт??? Кој???

На кој шампион на држава го шлакаат со црвени кај стигнат???

Подобро да не се расправаш појќе.

Да бев играч на Интер сеа ќе бев во затвор. За тешки пари ја чекам уште интер, и некое копиле изиграва арбитар. СЕ НЕГОВО НА КОЛ !!!!

Сега вака треба на место на Снајдер Марига на место на Милито Пандев Ето останува добар ќе е за контри

Овој Пацини малку е побрз од Џила после 5 секунди реагира од кога го чепнат Италијански пешко

хаха, бурен аплауз доби судијава зошто ни свирна фаул...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom