Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Па нека одмори малку и тој носи душа :)

Малку одмараше 6 месеци.........?
Според мене треба да си игра, додека го држи форма, досегашниот број на утакмици, мислам дека не му се многу, туку малку!:toe:

Малку одмараше 6 месеци.........?
Според мене треба да си игра, додека го држи форма, досегашниот број на утакмици, мислам дека не му се многу, туку малку!:toe:

Не заебавај, преморен е, секогаш паѓа во второ полувреме. Последниов период се играче многу Среда-Недела. Треба да здивне денес. Не е единствен еве и Лусио може да добие одмор, Сантон исто добива одмор нема врска со повреда. Натпреварот со Челзи е многу значаен.

Горан секако ќе игра денес, или 60 минути од почеток или 30 минути во второ полувреме. Јас сум аз второто, зошто мора и Ето да се врати во ритам, потребни му се 90 минути денес.

Панде на почеток му иде.Нека игра прво па после нека влезе Милито а Ето цела нека игра.

Пандев нема да игра цела утакмица,ке биде ставен по потреба ако треба во игра и тоа најверојатно во второ полувреме,Мурињо кога ке увиди ако не иде нешто како што треба.
Приметете дека и Лусио не игра,со право не игра,од челик да се сите,нема да издржат да го ебам :)
Добро Капитенот е посебен случај,секоја вечер и секое сабајле пред спиење пие Несквик,затоа може да трча :pos:
Од натпреваров со Самп,очекувам победа нормално,но ако се знае дека играме со Челзи,екстремно тешка утакмица,фудбалерите мора да се спреmни и психички и физички,би бил задоволен и со реми,но би требало да победиме,Самп во гости кога игра не е ништо посебно,ако се стегнат играчите од почеток и набрзина дадат гол-два,инаку традиционално незгодни се со нас кога играат....секогаш :)

Ето редно е да се разбуди и да даде гол,да си ја крене самодовербата пред утакмицата со Челзи,Милито осекам ке даде гол,два :)

Па да, очекував Гоче да не биде стартер за вечер, секако ке влезе по потреба, не очекува тешки 90 мин пртотив Челзи, така да Мурињо ке одмара голем дел од играчите. Иначе за вечер очекувам победа, ке биде тешко али ајде ке видиме...

126759.jpg
adone_statua.jpg

Чекајте да заврши со Самдорија , па после ќе прајте формации за со Челзи. Мур и се е можно , немој да се чудете и Киву за со Челзи ако игра :pos2:

Inter Reach Agreement With Genoa Over Permanent Signing Of Andrea Ranocchia - Report :vozbud:

Браво за управата, детево е високо метро 95 ( ко Ибра ), важи за еден од најталентираните одбранбени фудбалери во Италија, член на младиот состав на италијанската репрезентација и е еден од најдобрите играчи на Бари, состав кој сезонава одлично функционира во одбраната.
Алал вера за потегов :aplauz:

Марко матераци си доби наследник :smir:

Oвој 2 сантима го јаде. :)

Бурек може од глава да му јаде :pos2:

браво, најавија подмладување на одбраната и го остварија.
Сега се најавува и борба за Велосо со Манчестер Јунајтед. Него сакаа во јануари ама Кварезма по којзнае кој пат одби да замине...

Браво за управата,дефинитивно од кога дојде Мурињо со повеке памет ги бираат играчите,исклучок на Кварезма :)
Ми се допага ова,уште Велосо од Манчестер ако успееме да го дрпнеме,ке биде топ,а ако не успее тоа следеча цел...Хамшик !!!:vozbud:

Inter Reach Agreement With Genoa Over Permanent Signing Of Andrea Ranocchia - Report :vozbud:

Браво за управата, детево е високо метро 95 ( ко Ибра ), важи за еден од најталентираните одбранбени фудбалери во Италија, член на младиот состав на италијанската репрезентација и е еден од најдобрите играчи на Бари, состав кој сезонава одлично функционира во одбраната.
Алал вера за потегов :aplauz:

Нели заврши трансфер периодот?:toe:

Не заебавај, преморен е, секогаш паѓа во второ полувреме. Последниов период се играче многу Среда-Недела. Треба да здивне денес. Не е единствен еве и Лусио може да добие одмор, Сантон исто добива одмор нема врска со повреда. Натпреварот со Челзи е многу значаен.

Горан секако ќе игра денес, или 60 минути од почеток или 30 минути во второ полувреме. Јас сум аз второто, зошто мора и Ето да се врати во ритам, потребни му се 90 минути денес.

Или цел натпревар...... оној состав мислам дека не е официјален!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom