Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Како споредувате играч со 21 година и играч со 26 (и више можда)?

Од каде знате дека Игуаин нема да стане лидер на Реал еден ден? Па оваа година, покрај еден Роналдо, Кака, Бензема и сите други ѕвезди има дадено 13 гола. И тоа на само 21 година, во Реал полн со толкави ѕвезди.

Во моментов не е, за 3-4 години здравје, тука има едно големо Ако.

Како споредувате играч со 21 година и играч со 26 (и више можда)?

Од каде знате дека Игуаин нема да стане лидер на Реал еден ден? Па оваа година, покрај еден Роналдо, Кака, Бензема и сите други ѕвезди има дадено 13 гола. И тоа на само 21 година, во Реал полн со толкави ѕвезди.

Извини што ви се мешам ама моментално Ибрахимовиќ е подобар од Игуаин. Споредба играч со играч а не тим-играч со тим-играч,
Ибра со каков среден ред освои титула во италија-Со дефанзивен
Ибра е донесен во Барса за екипи што се бранат што се физички силни,екипи што играат бункер.
Игуаин дава голови па и јас да играм за Реал или за Барселона со такви играчи позади мене што имаат осет за пас и јас ќе дадам гол.
Стави го Игуаин во тим Интер ама од мината сезона без милито-пандев-снајдер-мота и пушти го нека игра со ВИЕРА-ЗВЕРО,Фиго, Дејан и се ќе ти стане јасно

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Aj не се праи паметен ......... Го дрвите 5 поста погоре за гнасното Носле и 100% гарантирам дека ке го измаваш еднаш ако не ги пројдеме Челзи и ке добиеш некој Ego boost и ке треба да те трпиме 2 год. и да читаме како АКО и САМО АКО играл ИБРА ке сме освоеле ЛШ

И не ми одговарај на постов .!

Не само што не си за одговарање ти, туку незнам како воопшто постоиш човече..
Три чисти немаш.. :tapp:
1. Тоа што ние го дрвиме за некого ако не те интересира ич не мора да постираш!
2. Тоа што ќе правам јас после 1/8 финале ич к*р да не те боли!
3. Среќа твоја што Златан дојде кај нас, па да се радуваш кај другарите во маало дека и ти си видел како твојот тим освојува титула.. Оти знам дека пред него не ни знаеше кај се наоѓа Италија на мапата.. :tapp:

Стварно Игуаин не е од класата на Ибрахимович ,овој на 21 игра за Реал лани даде 20+ гола а Ибрахимович на наегови години бил резерва во Ајакс и дал цели 6 гола.

Тебе што да ти врати човек?
Боже сачувај.. Овај дал во Ајакс 6, овај дал во Реал 20.. :tapp:
Абе Балотели да игра што ти вика Syn во Реал ќе даде 30, не па она никаквоно кое може и празен гол да промаши Игуаин.. (нека ми простат фановите на Реал што ќе прочитаат)
И немој молимте споредби со Баџо и незнам кој.. Роналдо во ПСВ.. Колку години ти имаше тогаш? 5? Јас не го памтам Баџо како играл во најдобрите времиња оти мислам тоа било некаде 94 година.. Сум имал 10 тина години.. Ама експерти ко вас што на 5 почнале да пратат фудбал има многу.. Појди на фан клуб Ман Јун ќе си најдеш генерација..
Боже мој што не ќе прочиташ.. Игуаин бил во поголема класа од Ибра..
:tapp:

Не само што не си за одговарање ти, туку незнам како воопшто постоиш човече..
Три чисти немаш.. :tapp:
1. Тоа што ние го дрвиме за некого ако не те интересира ич не мора да постираш!
2. Тоа што ќе правам јас после 1/8 финале ич к*р да не те боли!
3. Среќа твоја што Златан дојде кај нас, па да се радуваш кај другарите во маало дека и ти си видел како твојот тим освојува титула.. Оти знам дека пред него не ни знаеше кај се наоѓа Италија на мапата.. :tapp:

1.Дрви го преку ПП и Профил , ова е фан клуб ИНТЕР и се зборува за играчи на ИНТЕР - Платеници како Ибракадабра (што патем нели ке даел 50 гола во Барса) на фан клуб Барса
2.Знам што правиш - Јадеш гомна по форуми како КАД БИ БИЛО ДА БИ БИЛО БИЛО БИ ....
3.Не си ласкај дека немаше титула да видиме без Златан .....Од која конкуренција ? Да не дојдеше Носот , ке земеа др. напаѓач - Исти кур

1.Дрви го преку ПП и Профил , ова е фан клуб ИНТЕР и се зборува за играчи на ИНТЕР - Платеници како Ибракадабра (што патем нели ке даел 50 гола во Барса) на фан клуб Барса
2.Знам што правиш - Јадеш гомна по форуми како КАД БИ БИЛО ДА БИ БИЛО БИЛО БИ ....
3.Не си ласкај дека немаше титула да видиме без Златан .....Од која конкуренција ? Да не дојдеше Носот , ке земеа др. напаѓач - Исти кур

1. Само за играчи на Интер? Стварно ли? Не сум знаел.. Кај го пишува тоа? Или го измисли? 50 гола? Да не беа за еден друг играч кој замина во спротивен правец па сега седи како замена на Ил Мачедоне? Чуди се јас после зошто се поретко те има на форум.. :tapp:
2. Пеце знае се! :pos2:
3. Ако не беше Златко, тука беше Адриано.. :pipi:
Упс извини.. Не е наш играч.. Не требаше да го спомнам.. Ама и Круз не е тука.. Нити Креспо.. Имаш ти твој идол воопшто покрај пеце?

Добро бе, не сфаќате дека темава хаос се направи ?

Господе, немој да кикснува Интер вака често :(

Пециња, полека бе :) Од споредба Ибра - Игуаин пак стигнавме до Ибра педер :)

Извини што ви се мешам ама моментално Ибрахимовиќ е подобар од Игуаин. Споредба играч со играч а не тим-играч со тим-играч,
Ибра со каков среден ред освои титула во италија-Со дефанзивен
Ибра е донесен во Барса за екипи што се бранат што се физички силни,екипи што играат бункер.
Игуаин дава голови па и јас да играм за Реал или за Барселона со такви играчи позади мене што имаат осет за пас и јас ќе дадам гол.
Стави го Игуаин во тим Интер ама од мината сезона без милито-пандев-снајдер-мота и пушти го нека игра со ВИЕРА-ЗВЕРО,Фиго, Дејан и се ќе ти стане јасно

Никој не збори за моментално. Збориме за неколку години, бидејки разликата во години меѓу Игуаин и Ибра е очигледна.

Гени се во прашање, не може на секој убер талент да му се препишува и префиксот лидер, едноставно некои тоа го имаат, некои не, без разлика на талентот што го поседуваат .
За Балотели неколку фудбалски експерти изјавија дека поседува Се за да биде лидер во една екипа, тоа и на форумов неколку души го зборевме, не за џабе е тинтран од Мурињо, човек кој знаеме дека нема пардони за фудбалерите.

Добро бе, не сфаќате дека темава хаос се направи ?

Господе, немој да кикснува Интер вака често :(

Боже, нека заигра Ето..
Оти ми недостигаат пецињава на фан клубов..

П.С. Големо извинување до останатите што ги замараме.. :pipi:

Гени се во прашање, не може на секој убер талент да му се препишува и префиксот лидер, едноставно некои тоа го имаат, некои не, без разлика на талентот што го поседуваат .
За Балотели неколку фудбалски експерти изјавија дека поседува Се за да биде лидер во една екипа, тоа и на форумов неколку души го зборевме, не за џабе е тинтран од Мурињо, човек кој знаеме дека нема пардони за фудбалерите.

А ти нели знаеш дека Дрогба почнал да игра фудбал на 25 години?
Дека на 19 играл калашников во Таџикистан?
Како може да прерасне во лидер?
Не може човече.. Докажано е.. Со теоријата на ПЕЦЕ!

Никој не збори за моментално. Збориме за неколку години, бидејки разликата во години меѓу Игуаин и Ибра е очигледна.

Што ќе кажеш за Арсенал за неколку години...................

Боже, нека заигра Ето..
Оти ми недостигаат пецињава на фан клубов..

П.С. Големо извинување до останатите што ги замараме.. :pipi:

А ти нели знаеш дека Дрогба почнал да игра фудбал на 25 години?
Дека на 19 играл калашников во Таџикистан?

Како може да прерасне во лидер?
Не може човече.. Докажано е.. Со теоријата на ПЕЦЕ!

Озбилен си ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom