Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој период така беше и лани со Џенова, немаа пораз дома до мечот со Интер кога загубија 0-2.

А зошто па мора да имаат пораз дома?
Па кој к.. се Наполи дома да немаат,сум приметил дека секоја таква екипа која нема дома пораз после полусезона ја прават силна и никад не играат против неа на домашен терен:toe:,ја сум сигурен во победа бидејки Мурињо излага со најак состав ке ги згазат:toe:

Овој период така беше и лани со Џенова, немаа пораз дома до мечот со Интер кога загубија 0-2.
0 - 5 :toe:

Фудбалерите на Интер заминале од хотелот во жешка атмосфера, придружувани од полиција. Биле навредувани од голема група навивачи на Наполи, имало доста тензија.

Официјално
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito.

Фудбалерите на Интер заминале од хотелот во жешка атмосфера, придружувани од полиција. Биле навредувани од голема група навивачи на Наполи, имало доста тензија.

И Милан кога играше имаше нешто слично вакво,затоа е ова е едно од најгадните гостувања во Италија,а и Наполитанциве никој не ѓи сака како посебно племе се во Италија.

Балотели не бил ни на клупа таму е Кварезма.
Јас пак вчера читав дека пред хотелот со аплаузи биле поздравени Милито,Снајдер,Пандев и Занети додека Балотели бил повторно расистички вреѓан.

Чим го имаме матрикс нема потреба од плашење:toe:

Мурџо го нема ни на клупа, се замавале со Мурињо во соблекувална. :pos2:

Еве бе Пред хотелот Интер има навивачи и во Неапол,Палермо,Рим,Бари не е како кај нас локално.Таму на гостувања одат по 5000 навивачи.

Еве бе Пред хотелот Интер има навивачи и во Неапол,Палермо,Рим,Бари не е како кај нас локално.Таму на гостувања одат по 5000 навивачи.

Тоа другарчето сите играчи ги знае...

Пандев денес има повеќе шанси за гол од минатите натпревари оти денес ќе игра напаѓач, нема потреба тој да ја организира играта.:)

Ај некој да ми објасни во што е талентот на Мунтари .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom