Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Mурињо уште вчера го кажа првиот тим, Мунтари ке игра средина, а и капитенот ти го нема, а он ке игра заедно со Камби а пред нив Снајди, нападот ке биде Милито - Ето, одбраната ти е погодена.
Епа добро, на местото на Марига, Мунтари, На местото на Мота, Занети,
значи Пандев нема прва:toe:

Епа добро, на местото на Марига, Мунтари, На местото на Мота, Занети,
значи Пандев нема прва:toe:

Како Пандев нема прва? Објавен е составот уште вчера.

Ќе игра Пандев прва постава така рече вчера Мурињо Ето рече ќе бил на клупа.За Пандев и Милито рече дека му се во најдобра форма.Рече кај него играт тие што се во нај форма.

Вечер јубенташине ке навиваат за нас поради тоа што ако тепа наполи ке им избега:toe:,дојде време на нас да се клањаат:pos2: :pos2:Но ние нема да играме за нив туку за нас многу нормално, тука немаме победено од коа се влезени во прва лига сеа очекувам да прекине тој пост напред пандев.

Згрешив погоре де, на Пандев - Милито мислев.

А бе ајде и оваа недела им дадоа поклонче на Јуве,и после имаат образ да кењаат тука!Вечер ако Мурињо го стави Ето'o таму негде второ полувреме сакам гол да даде,редно време е :)

3-3 ke zavrsi utakmicava.
Pandev dva gola ke dade za Inter,a za Napoli strelec ke bide isto taka Laveci.

3-3 ke zavrsi utakmicava.
Pandev dva gola ke dade za Inter,a za Napoli strelec ke bide isto taka Laveci.
Еееееј стварно ли??? Кој ти кажа за ова? АКо с сигурно да идам да ја играм на точен резултат??????
Господ да чува и да брани од вакви луге што знаат све како ке заврши..

Иначе вечер со срека и очекувам триуфм на Интер:smir::wink:

Пандев вечерва сигурно дава гол!!
Незнам дали сте приметиле ама од кога е дојден во Интер секоја втора утакмица постигнува гол:toe:

Убав кофицинет е за сингл Интер кој не ја стаил нека иде :toe:, сигурен сум во победа бидејки Наполи нема дома ни еден пораз а ако не изгубат од нас нема од никој затоа типувам чиста 2ка:toe:.Снајдер башка се враќа така да нема потреба од плашење.

И со Парма беше топ коефициент за двојка, истото знам и тогаш го пишувавте. :tv:

Убав кофицинет е за сингл Интер кој не ја стаил нека иде :toe:, сигурен сум во победа бидејки Наполи нема дома ни еден пораз а ако не изгубат од нас нема од никој затоа типувам чиста 2ка:toe:.Снајдер башка се враќа така да нема потреба од плашење.
А зошто па мора да имаат пораз дома?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom