Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Личат :) Следната со Наполи ке игра Sneijder?

Да... :) и очекувам и Сантон и Самуел да играат наместо Матераци и Кордоба.

Иначе заборавив да додадам дека Биабиани треба под итно да се врати во Интер :) тешко дека ке избори место во првиот тим но дечкото е звер

Иначе заборавив да додадам дека Биабиани треба под итно да се врати во Интер :) тешко дека ке избори место во првиот тим но дечкото е звер

Биабиани е одличен многу е брз .....,а он е играч на Интер позајмен на Парма или...?

Мурињо изјави дека му било жал што на припремите имало преку 30 играчи и не успеал да ги забележи квалитетите на Биабиани, инаку немало шанса да го пушти. Ова му го кажал и на Морати.

Патем, каде што е Интер, таму има и снег:

4ef1114c010248e962ffb5751e349cf7-1265983996.jpeg

Во Парма барем имаа покривка за теренот, овие немаат...

Мурињо изјави дека му било жал што на припремите имало преку 30 играчи и не успеал да ги забележи квалитетите на Биабиани, инаку немало шанса да го пушти. Ова му го кажал и на Морати.

Патем, каде што е Интер, таму има и снег:

4ef1114c010248e962ffb5751e349cf7-1265983996.jpeg

Во Парма барем имаа покривка за теренот, овие немаат...
А кај е ова Наполи овој стадион не е

Дај не го постирајте стадионот на слога тука :pos2:

А појма немам и мене не ми изгледа така ама во информацијата оваа слика беше. Почнало да паѓа снег :)

Дечки шо е проблемот со интер форумов не ми дава една недела да се зачленам пробав со 100 различни мејлови ремет невиден ми удри?

It's quicker this way. Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Santon, Cambiasso, Zanetti, Muntari, Sneijder, Pandev and Milito will play." Мурињо на пресот го кажал составот за утре

Мурињо: Пандев стартер со Наполи... и Челзи?

Мало preview:

„Трениравме на теренот во тренинг-базата денес и кога тренираме таму вие новинарите секогаш го знаете составот бидејќи се јавувате на телефон или се качувате по дрвата. Затоа не е проблем да ви го соопштам составот, полесно е вака. Жулио Цезар, Маикон, Лусио, Самуел, Сантон, Мунтари, Камбиасо, Занети, Снајдер, Пандев и Милито ќе играат.“

Вторпат дрвата :pos:

Луѓе абе кога ќе се врати Станкович?

За со Челзи мислам ке се врати, така слушнав:toe:.

Момци за вечер би требало да искочиме вака:

----------------Цезар----------------------
-------------------------------------------
---Маикон---Лусио---Самуел---Сантон--
-----------------------------------------
-----Камбијасо---Т.Мота----Марига---
-----------------------------------------
--------------Снајдер------------------
---------------------------------------
-------Милито--------Пандев------

Снајдер се врака, али само незнам за Гоче дали ке игра прва:toe:, не сум сигурен Ето баш дека ке седи на клупа:toe:, али ајде ке видиме.

Mурињо уште вчера го кажа првиот тим, Мунтари ке игра средина, а и капитенот ти го нема, а он ке игра заедно со Камби а пред нив Снајди, нападот ке биде Милито - Ето, одбраната ти е погодена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom