Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Лелее како се палат ова Миланезиве хехех али ако нека се палат до 24 после пак ке бидат како скиснати хехе позз Интерашии:wink::wink:

Сликава ако ви фака око стајте ја на страната наша,ако не заеби :)

2livsk4.png

Инаку Коларов најверојатно ке потпише за нас,само прашање на време целата работа,мада и Станковик ја подгреа целата работа со изјавата пред некој ден,Морати знаеме дека не жали пари за засилувања,Србинчево е проверена роба...па нек долази :)

За средниот ред Гаго би требало да дојде,додека со Џерард ништо повеке од шпекулации.Но би сакал да дојде во Интер,звер играч :)

Сликава ако ви фака око стајте ја на страната наша,ако не заеби :)

2livsk4.png

Инаку Коларов најверојатно ке потпише за нас,само прашање на време целата работа,мада и Станковик ја подгреа целата работа со изјавата пред некој ден,Морати знаеме дека не жали пари за засилувања,Србинчево е проверена роба...па нек долази :)

За средниот ред Гаго би требало да дојде,додека со Џерард ништо повеке од шпекулации.Но би сакал да дојде во Интер,звер играч :)

(во борат стил) Very nice Pic,,,and very nice Info :pos:

Imam tri orginalni dresovi od Darko Pancev (Koj gi koristel na utakmici) 2 kompleta od inter 1996 i eden dres od jugoslavija reprezentacijata.Dresovite se perfektno socuvani.Sakam ako ima zainteresirani da pisat za da se dogovorime za cena.Ako ima zainteresirani ke postnam sliki da gi vidite dresovite.Vo kompletite spagaat Dres,Gakici i Stucni.:vozbud:

Imam tri orginalni dresovi od Darko Pancev (Koj gi koristel na utakmici) 2 kompleta od inter 1996 i eden dres od jugoslavija reprezentacijata.Dresovite se perfektno socuvani.Sakam ako ima zainteresirani da pisat za da se dogovorime za cena.Ako ima zainteresirani ke postnam sliki da gi vidite dresovite.Vo kompletite spagaat Dres,Gakici i Stucni.:vozbud:

Па ти си будала ако ги продаваш.....

Дај ми еден да го однесам во wInter store во Милано...гледав клипче од продавницата и имаат од дресови зачувано од Лотар Матеус, Џоркаеф и др. Ќе им го дам од Панчев и ваљда ќе дат еден од Пандев :icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz

Инаку еве го клипчето...:drk:

Едвај чекам да влезам во продавницава...ќе си резервирам едно ноќевање:pos2:.

(во борат стил) Very nice Pic,,,and very nice Info :pos:

Не се смеј бе дилбер учам сеа Фотошоп :):pos:

Инаку членот погоре што пиша дека има дрес од Панчев нека постави слики ако може да не е шкарт робата :pos::pos:

Гледајќи по изјавите на мурињо,станкович и денеска на Бранка, мислам дека има големи шанси да се донесе коларов.

Мурињо рече дека доколку треба на избира помеѓу централен напаѓач и дефанзивец, тој рече дека во моментот е потребен повеќе дефанзивец(лев бек).

Сите знаеме што изјави Станко за Коларов(доколку Интер изрази желба Коларов ќе пристигне):smir:

Бранка денеска рече дека во моментот нема преговори за некои трансфери, меѓутоа рече дека ќе пресуделе утре на тренинг, во однос на тоа како е состојбата со повредените.Ова според мене мислам дека пред се се однесува на Киву.

Според мене шансите за Коларов се 80%.

Мора да земеме еден играч таква е ситуацијата,нема што да се мисли морати и онака пандев го зема без пари и зема пари од продазбата на виера.Коларов е супер играч нема што еден од подобрите леви бекови,само дали ке води инает пак лотито тоа е проблемот:toe:.Ако се врати камбајасо со милан тепаме 100 посто,дај бе казете што се дешава со сантон каква повреда има, за со бари треба занети да игра бек и ке немаме играчи во средина по што деки се повреди.

Мора да земеме еден играч таква е ситуацијата,нема што да се мисли морати и онака пандев го зема без пари и зема пари од продазбата на виера.Коларов е супер играч нема што еден од подобрите леви бекови,само дали ке води инает пак лотито тоа е проблемот:toe:.Ако се врати камбајасо со милан тепаме 100 посто,дај бе казете што се дешава со сантон каква повреда има за со бари треба занети да игра бек и ке немаме играчи во средина по што деки се повреди.
Ти нормален си?Нели го дадоа на позајмица ако не се лажам може да го вратат ако сакаат ?

Ти нормален си?Нели го дадоа на позајмица ако не се лажам може да го вратат ако сакаат ?

Не се киксај бе,ке јадеш ремет пак :pos:

Си отиде Виеира,го купија Арапите од Сити :pipi:

Ја сум нормален бе дечко,ти нз што се буниш коа виера нема никад веќе да се врати во интер:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom