Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е незаслужено во оваа победа, бар тоа објасни ми го а и другарчињата од фан клубов истото нека ми го објаснат, што беше тука неслужено во овој триумф ? Тоа што не се откажаа иако беа очајно лоши ? Тоа што постигнаа 4 убави голови, 2 ремек дела на Снајди, еден убав гол на Милито и супер изградена акција во последни моменти од меч ? Што тоа тука било незаслужено, или под дифолт, Интер играле лошо и не заслужија вакви убави голчиња, или истите беа на шашма, флипер акции и подароци од судии. :tv:Пред да излезат Екдал и Реџиналдо, средината на Интер не постоеше (колку да те потсетам тоа беше околу 80-та минута) Значи Интер имаа 10 минути каква-таква игра, а тоа е околу 10% од цел натпревар. Епа извини ама имаш и другарчиња од овој фан клуб кои ти кажуваат дека победата е среќна но незаслужена. Како и да е ај да не ја тупиме, честито голема победа уште еднаш од мене и спортски поздрав! :wink:
Што е незаслужено во оваа победа, бар тоа објасни ми го а и другарчињата од фан клубов истото нека ми го објаснат, што беше тука неслужено во овој триумф ? Тоа што не се откажаа иако беа очајно лоши ? Тоа што постигнаа 4 убави голови, 2 ремек дела на Снајди, еден убав гол на Милито и супер изградена акција во последни моменти од меч ? Што тоа тука било незаслужено, или под дифолт, Интер играле лошо и не заслужија вакви убави голчиња, или истите беа на шашма, флипер акции и подароци од судии. :tv:
Срамота е за ваква победа да се каже дека е незаслужена. :wink:
Воопште не зборам дека е најдобар DM бидејќи е играч на Реал
Брат он и Есиен се врв ама има многу разлика во нивната игра
А ова за Камбијасо беше пристрасно и смешно незнам колку го следиш Реал ама ако почнеш да го гледаш ќе ти стане јасно дека Ласс е светлосни години пред Камбијасо
Оу, од кога изјавите на Мур ви станаа релевантни ? :tv:Прочитај го Мур, сега приметив и јас, третиот параграф е посебно интересен :smir:
Прочитај го Мур, сега приметив и јас, третиот параграф е посебно интересен, па и последниот... :smir:
Син последниов збор воопшто не ти требаше кај виде дека е заслужена жити се кога само Снајдер ви играше на терен?Сите видовме дека сите до еден беа мизерни освен еден играч.А сиена што се бранеше 10 минути тоа е друга приказна за 3-3 очекував ама 4-3:kesa:Оу, од кога изјавите на Мур ви станаа релевантни ? :tv:
Или а нешто ви одговара, оп, читај го Мур, иначе до пред саат време Мур беше кењаторот кој неможете да го поднесете.
Ај ај, нема везе, терајте си ваша филозофија, за ова заеднички јазик очигледно немаме.
А за Мур, едно нешто ке ти кажам, секогаш кога ке прими повеќе од 1 гол а тимот победи он е незадоволен, така беше лани со Киево кога победија 4-2 дома, или во Англија, исто имаше сличен ваков триумф и изјави, ова беше може супер меч за вас пред малите екрани, за мене беше катастрофален.
Не ни очекував по едно вакво издание на Интер тој да излезе задоволен, ама затоа погледни ја неговата реакција за време на голот и по мечот, истата доволно говори за оваа победа и начинот на кој до истата стигнаа .... заслужено.![]()
На неколку пати го загледав Реал оваа година и Ласс воопшто не ми остави добар впечаток...многу трча, тоа е факт, али без ефект...и прави безпотребни прекршоци( ова се однесува на неколкуте натпревари шо сум го гледал...поготово него :smir
Камби не зошто е играч на Интер, за мене ако ме прашуваш е 3 класи подобар од него...не е некој орач ама игра паметно, знае точно кога да направи притисок и правовремено да одземи топка.
Eпа ондак како бе незаслужено дадоа ДУРИ 4 голови маме му ебам ?Син последниов збор воопшто не ти требаше кај виде дека е заслужена жити се кога само Снајдер ви играше на терен?Сите видовме дека сите до еден беа мизерни освен еден играч.А сиена што се бранеше 10 минути тоа е друга приказна за 3-3 очекував ама 4-3:kesa:
Лас најдобар деструктивец во светот !? :raz: не верувам.
Најдобар деструктивец во светот е Есиен, а Лас не значи ако игра за Реал дека е и најдобар...Камби е 3 класи подобар од него. :smir:
Кога Јувентус ќе победува како Интер денес тогаш ќе сте шампиони а Јуве оваа година губи вака(Наполи).Интер не е повеќе тој лузерскиот тим туку има шампионски дух.Колку решивме вака одма ми текнуват Удинезе и Динамо од оваа година.Син последниов збор воопшто не ти требаше кај виде дека е заслужена жити се кога само Снајдер ви играше на терен?Сите видовме дека сите до еден беа мизерни освен еден играч.А сиена што се бранеше 10 минути тоа е друга приказна за 3-3 очекував ама 4-3:kesa: