Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам нема што да зборам Снајдер мајстор !!! дома се искршив од возбуда хихихи :vozbud: иначе заслужено тепавме и добри асистенции од Пандев позз интераши нека пукнат душманите :wink:
Ако ова беше заслужена победа на Интер тогаш какви се незаслужените. Сепак честито победа, среќата беше на ваша страна вечерва.

Hooooooooollllllyyyyy craaaaappp!!!!!!!!!

Пишувам дури сега бидејќи по 4тиот гол ме носеа до амбуланта на преглед :vozbud:

Па нема да е интересен Интер, ако не ни приреди вакво нешто. Уште еднаш докажа дека нула е импосибле!

Само немој вакво нешто да ни спремаат за со Челзи, жими се нема да ми издржи срцето:helou:

:helou::helou::helou:

Само едно не ми е јасно кај к*р се најде Самуел таму:vozbud::vozbud::vozbud:
Браво Пандев
и
:vozbud:СНАЈДЕР:vozbud:
колку ми е жал што ви даовме и тоа за само 15мил

Ако ова беше заслужена победа на Интер тогаш какви се незаслужените. Сепак честито победа, среќата беше на ваша страна вечерва.
Според начинот на кој победија, и повеќе од заслужено, иначе играта беше тиња, саботерска, али за истата подоцна или утре ке се коментира очигледно на темава, не сега. :)

Сите голови !!! :vozbud:
Поооооо израмнувачкиот гол на Веслииии СнајПерррр!!! :vozbud:

Јубенташите и биланзите пукнааа коа видоа 4-3 :toe:,тоа ти е коа игра интер нека не гледаат веќе:toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Само едно не ми е јасно кај к*р се најде Самуел таму:vozbud::vozbud::vozbud:
Браво Пандев
и
:vozbud:СНАЈДЕР:vozbud:
колку ми е жал што ви даовме и тоа за само 15мил
Се најде зашто Мур дава такви инструкции, и Матераци на пример со Динамо Киев играше во нападот последни 10 минути за да спушта топки, ако приметивте убаво, Стеванович се врати лево да покрива дур е Самуел напред .
Овој па, цел меч тиња најмногу ради Мур кој му дава улога на бек, на крај у манир на ѕверски напаѓач. прво праи прием и од вртење фантазија финиш, алал нека му е.

п.с. И да, Коралов for God Sake !

Ова само Интер го можи. Гарант вечерва пет-шест луѓе ги има стрефено срцето. Шнајдер ќе стани икона во Интер, за сигурно. За играва нема што да коментирам, по катастрофа одбрана не сум гледал во животов. Освен Шнајдер, сите заслужуваат оценка под 5:toe:
п.с. Некој весел е дека Виера замина?

Ај да сумираме :

1.Незаслужена победа
2.Маикон Баобаб дрво исто како и Кордоба,Тиаго и Лусио
3.Човече ке добиев инфаркт каква утакмицаааааааааааааа

4.Снајдер - Неам зборови , едно големо ФАЛА до Реал Мадрид што ни го даде за ич пари ! Човекот ке биде легенда !!!!

Според начинот на кој победија, и повеќе од заслужено, иначе играта беше тиња, саботерска, али за истата подоцна или утре ке се коментира очигледно на темава, не сега. :)

? ај образлoжи те молам :)

Абе нема што да дискутираме криво ви е што тепавме готово 4-3 заврши ајде сеа чаооо

п.с. И да, Коралов for God Sake !
срамота е самуел лев бек :)
Фини(или како го викаа) се бунеше на судијата, му вика -ја за шо лежев 10 минути прееска среде терен, за 4 минути продолжение?

ајде уживајте, утре Зимски олимписки игри во торино, температурата се движи од -11 до -12:smir:

? ај образлoжи те молам :)
Kaрактер бе чоек, ко Јуве да ја тепаше Катанија у последни 5 минути, исто, едноставно не се откажаа, тиња кондиција, тиња и саботерска игра, неможеа пас да сврзат, килави у нозе, без идеја и воала, се деси. Ова секој не го може, капираш ?!

Вака се доаѓа до титула, е со вакви победи, ко што рече Виеира кога освоија со Парма а претходно можеа фино лепо дома со Сиена но искомплицираа, едноставно е, вака е послатко. :wink:

Бирајте некој од Реал за следна година.Јас уште сега бирам еден Гаго.А на лето може и Бензема.Снајдер сега вреди не 15 60 милиони.Нека си го држат тие Лас нели подобар е.
Мајкон ме разочарува во последно време од кога почна Реал да го бара почна да заебава а и не сака да продолжи договор.

Aaaa erekcija...
Ne bev vo moznost da ja dogledam dramava, ali Toni me izvesti za pobedava.
Bravo momci, pobeda bas kakva sto posakuvav, vo Inter stil i pukanje na dushmanite xD
Sry za latinicata od mobilen postiram.

FORZA INTEEER !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom