Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес Сантон стартува ко лев бек , ако киву не е спремен , рака ставам =)
Сантон не е повиан за овој дуел и ја се чудам зашто,најверованто лев бек ке игра занети или па во 2 варијанта ако мурињо сака занети да игра средина тогаш донати ке игра лев бек,иако е деснак:toe:

Ќе има пренос на некоја канал од натпреваров ?

Мурињо 3 најдобар во свет за ланската година.

Коментаторот на сител сега рече дека Англичаните побарале сите играчи кои заминале во африка на африканскиот куп а се дел од некој англиски клуб да се вратат во Англија.
дај боже и италијаните да ги побараат назад играчите, Ето да си дојде :)

Коментаторот на сител сега рече дека Англичаните побарале сите играчи кои заминале во африка на африканскиот куп а се дел од некој англиски клуб да се вратат во Англија.
дај боже и италијаните да ги побараат назад играчите, Ето да си дојде :)

Абе ако дојде Ето ќе нема место за Пандев у прв тим :)

Се клади некој со мене дека денес пандев дава гол?

Се клади некој со мене дека денес пандев дава гол?

Може. Ако даде гол, јас ќе ставам аватар од Интер, ако не даде, ти ќе ставиш аватар од Интер. Бива?

Односно... :uvo:

:pos:

Може. Ако даде гол, јас ќе ставам аватар од Интер, ако не даде, ти ќе ставиш аватар од Интер. Бива?

Односно... :uvo:

:pos:
Па иам ја аватар од интер:toe:,ако не даде бираш што ке носам,а ако дае ти носиш од пандев:toe:.

Зашто да нема?
4-3-3 формација,лево Пандев,среде Милито и десно Ето.
Одличен напад.

Aма ја како што мислим дека Мур не префира формација 4-3-3,скоро секогаш игра со двајца шпица,и така Пандев би можел да игра како полушпиц.

Aма ја како што мислим дека Мур не префира формација 4-3-3,скоро секогаш игра со двајца шпица,и така Пандев би можел да игра како полушпиц.

Исти *** бе поентата ми беше дека и кога е Ето тука Пандев пак може да игра прва постава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom