Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ј.Zanetti :) Си се заебал ...ја бев најфраер се додека не беа изустени овие зборови од устата на една прекрасна девојка:

"Никола , фала ти за се "

:pos: :pos: :pos:

п.с. Кај мене е пликото сеуште, неможам да се одделам од него.

Дечки дај кажете за кој сте на светсково? Сигурно имате омилена репрезнатација,иначе ја порано како мал бев за Италија али овие години сум за Бразил и Португалија бидејки во Бразил има највеќе Интераши а за Португалија сум од мои причини:toe:

Јас сум за Италија, иако нема ни еден играч од Интер, едноставно ми е жал за играчиве на Јуве, Милан и Рома да останат со ѕеро титоли :toe:

Дечки дај кажете за кој сте на светсково? Сигурно имате омилена репрезнатација,иначе ја порано како мал бев за Италија али овие години сум за Бразил и Португалија бидејки во Бразил има највеќе Интераши а за Португалија сум од мои причини:toe:

Кажи си бе дека си за Португалија заради Кики,не се срами :)

Да не го цитирам Ибра од претходнаа страна,еве тука...Срекен роденден,се најубаво !!

П.С Дек0 затоа бара апчиња за екстремно слабеење,многу посакуван бил малиот :vozbud:

П.П.С Јас сум за Бразил...

До МТВ е , да им пратеме имејл :pos2::pos2:

И јас сум за Бразил Кире :smir:

[/B]

Кажи си бе дека си за Португалија заради Кики,не се срами :)

Да не го цитирам Ибра од претходнаа страна,еве тука...Срекен роденден,се најубаво !!

П.С Дек0 затоа бара апчиња за екстремно слабеење,многу посакуван бил малиот :vozbud:

П.П.С Јас сум за Бразил...

С. Ѓорче 2 финта !

Шо мајка ти ? :pos2::pipi:

До МТВ е , да им пратеме имејл :pos2::pos2:

И јас сум за Бразил Кире :smir:
Хехе браво мој човек,барем знам дека ако освои Бразил трофејот ке го крене Интераш (Лусио-капитен)!!Иначе Баже да погоди за Портулаија сум заради Роналдо он ми е најомилен фудбалер покрај тие од Интер:smir:

С. Ѓорче 2 финта !

Шо мајка ти ? :pos2::pipi:

. ... . . . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /
. . . . /¯`/'. .'/¯¯/
. . . /'/. /. . /. . /. /¯\
. . .('(. . . . . .¯/'. .' )
. . . \. . . . . . .. .'. ./
. .. . \'.............../
Za site onie koi mi go manjacat profilot !!!

Дек0,Марсо ти го даде одговорот на мојата за тебе селска финта :pos:
И не мешај мајки и шајки,да не му кажам на Роси да не ти дава веке животински апчиња....проливко :icon_lol:
Кире,знам дека си за Португалија поради него,твој избор,ама осекам ке плаче пак и на овој Мундијал :D

Дек0,Марсо ти го даде одговорот на мојата за тебе селска финта :pos:
И не мешај мајки и шајки,да не му кажам на Роси да не ти дава веке животински апчиња....проливко :icon_lol:
Кире,знам дека си за Португалија поради него,твој избор,ама осекам ке плаче пак и на овој Мундијал :D
Хехе па и да плаче по тоа се глеа дека е великан:toe:,само троефеј со Портгугалија му фали и затоа сакам да го освои али оваа година тешко бидејки ако завршат втори во група(Бразил прв) им доаѓа Шпанија која ке заврши гарант 1 во гурпа х!!Јбг тоа му фали и на еден Занети кој не доби шанса од глупавиот Марадона

Кире што викаш да го купиме Роналдо во Интер , замисли ммхммм:pos2::vozbud:

Кире што викаш да го купиме Роналдо во Интер , замисли ммхммм:pos2::vozbud:
Перез ке бара 200 милјона,тоа може да го даде само Сити:toe:!!Колку и да зборите за него мора да признаете дека е најдобар затоа што има се што може да посака еден фудблаер!!

--- надополнето ---

Со Мавуба ке газат бе братттттттт
И ја да играм во средина со него ке газиме во Италија

Милито и Мота ? Одиме пак ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom