Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сеуште од тебе и таквите како тебе кои го пратат со две очи Баерн чекам да ми кажат кој е вториот напаѓач во првата постава на Баерн? :tapp:
Томас Милер. Шо е чудно? Цела година ја играме со два напаѓача. Прво играа Клосе и Гомез повеќе а Олиќ помалце, а сега он е незаменлив. Милер игра цела година напаѓач, освен ретко некогаш кога заменува повреден играч на крилните позиции. Сеа ќе кажеш дека Милер не игра напаѓач или не? Оти признавам дека е збунувачки на теренот.

Честито титула на сите! Ако може некој слика од моментот кога Морати ги вкрстува рацете, исто како и Мурињо? Или барем видео?

Кога ке стигнат играчиве на плоштад:toe: знае некој ги чекам со душа,гледам само навивачи нестрпливи:vozbud:

По полноќ ќе биле на плоштадот имало многу собраќај низ Милано многу навивачи па ќе каснат.Плус ќе оделе до Меаца да сменат автобус отворен.

По полноќ ќе биле на плоштадот имало многу собраќај низ Милано многу навивачи па ќе каснат.Плус ќе оделе до Меаца да сменат автобус отворен.
Фала многу за информацијава:smir:

Неможам веке да гледам ај кој гледа нека пише кога ке пристигнат саат ипол ги чекам хахахаха:tv::wink:

Боби[Мкд];3562077 напиша:
Факт дека има потценување во фан клубов кон Баерн во однос на финалето штом стана збор за тоа, али сепак е тоа ваше мислење во ваш фан клуб. Самодовербата ви е на највисоко ниво, тепавте најјаките екипи и сега играте против слабиот Баерн кој сте го гледале редовно и сте заклучиле едногласно. Праев и со Син муабет, се сеќавам на времињата на јосоно и неговото Баерн хејтање насекаде, кога навијаше и за Фиорентина и за Манчестер и викаше дека сме луди кокошки и катастрофа тим. Шознам, не ми пречи тоа, реков и ќе повторам сосема е нормално да потценуваш тим од кој си гледал 5 утакмици само, со пола око. Пошо знам и вас ве потценуваа оти ретко кој го знаеше квалитетот кој го поседувавте.

Мислиш, ПОТЦЕНУВАВМЕ?

Или се тешиш дека ти "експертски" си го видел квалитетот на Интер?
Да буричкаме по постови од типот "Криво ми е за Лусио, ќе ни фали против Барса" пред полуфиналето?

Затоа, немој те молам ти да пишуваш кој кого потценувал. : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom