Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку утре Снајдер не ги помине медицинските тестови Мурињо ќе играл со Милито,Ето и Пандев.Милито веќе бил здрав ова според Газета.

ај андреј додека си загреан...... постави ја сликава за најава :)

NAJAVA-INTER-ROMA-1.jpg

Oд сезоната 2003/2004 Интер немаат пораз таму, тогаш во вториот дел од сезоната, значи 2004 година, загубија 4-1. Само едитни го тој дел, иначе супер е најавата.

Link

Овде викаат од 2001. :)

ај андреј додека си загреан...... постави ја сликава за најава :)

NAJAVA-INTER-ROMA-1.jpg

Eте ја. :)

И јас идам во ајриш,без мене неможе:wink:,иначе коа играме во вторник или среда ?

Не го заборавајте и Весли хехе:smir:, довагам и јас во Ајриш сигурно:icon_bigg

Ајмоо утре мора да ги победиме Рома,и да очекуваме кикс на Милан и да се зголеми бодовнота предност што ја имаме..

Примате нов форумџија..??:wink:

Балотели нема да го следи натпреварот од клупа туку од трибини :wink:

Ајмоо утре мора да ги победиме Рома,и да очекуваме кикс на Милан и да се зголеми бодовнота предност што ја имаме..

Примате нов форумџија..??:wink:

Добредојде!

Ајде ајде, добро дојде:smir:

Очекувам тежок натпревар со Рома , многу важен натпревар за Интер и се надевам дека Снајдер ќе биде подготвен за утре . Очекувам многу од Ето до крајов на сезонава и во ЛШ .

п.с. На спортски.мк има анкета за најдобар играч за врска , па гласајте за Снајди , и онака има најмногу гласови , дајте уште некој :smir: http://www.sportski.mk/

ајде ајде утре очекувам од вас пред се добар натпревар и се разбира и 3 бода:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom