Брат реално Барса ни е потешка од Арсенал,Барса ни ја скри топката и во 2 утакмици а посебно во 2Ако Арсенал ја помине Барса тогаш во никој случај неможеш да речеш дека сме добиле послаб противник!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат реално Барса ни е потешка од Арсенал,Барса ни ја скри топката и во 2 утакмици а посебно во 2Ако Арсенал ја помине Барса тогаш во никој случај неможеш да речеш дека сме добиле послаб противник!
И мене оваа изјава ми се допаѓа.мене ми се свиѓа една изјава на Липи:Inter are not italian![]()
Напред Интер, напред момци.Абе ај ако може некој да ми каже шо значи Avanti Inter,Forzza ragazi...Онака ме интересира![]()
Абе ај ако може некој да ми каже шо значи Avanti Inter,Forzza ragazi...Онака ме интересира![]()
Да, прокоцкаа 13-ет бодови и пак се ПРВИ !Али и не прокоцкале 13 бодови предност![]()
И мене оваа изјава ми се допаѓа.
Единствено што сум сакал од италјанеците кој играл во Интер последниве 10 години се ТОЛДО и САНТОН.
Треба да му е јасно на Липи што значи името ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ.
Јас па не знам ни да ги напишам како шо треба :pos2:
Ај со среќа во 1/4 и 1/2 финале..Вас ве сакам у финале(ако стигне Јунајтед до таму)..
У 1/8 го сакав Милан,тие се паднаа..За 1/4 Баерн,они се паднаа..Така да,има нешто тука :manutd:
Јас па не знам ни да ги напишам како шо треба :pos2:
Ај со среќа во 1/4 и 1/2 финале..Вас ве сакам у финале(ако стигне Јунајтед до таму)..
У 1/8 го сакав Милан,тие се паднаа..За 1/4 Баерн,они се паднаа..Така да,има нешто тука :manutd:
Ај посакај со Арсенал да играме во полуфинале ако пројдеме. :smir:
Замисли да играме со Арсенал да ги елиминираме и да го тепаме Манчестер во финале
Интер 3-0 Англија
Барса ке ме демантира ,,,осекам![]()
Мислете си го полу-финалето со Барса каде по мое мислење ќе испаднете. :tv:
Мислете си го полу-финалето со Барса каде по мое мислење ќе испаднете. :tv: