Hurin
Pokerface bastard
не верувам дека после ова непрофесионално бламирање ќе го сака тотенхем,Јок бе на Тотенхем го шиткаме или трампа со Џенас![]()
сепак мислам дека удине или торино е одлична релација за неговите "квалитети":salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не верувам дека после ова непрофесионално бламирање ќе го сака тотенхем,Јок бе на Тотенхем го шиткаме или трампа со Џенас![]()
играл не играл нема врска, нека си ја изгради интер играта и нека се наметне па ако сака и абиати нека им брани
инаку додека бранеше чех дадовме 2 на меаца, кога влезе хиларио ниеден така да мене тоа барем мене не ми прави разлика![]()
епа така де, што кажав ја, ако изградиме игра и чех знае да прими голови, впрочем 2 прими. а после не изградивме игра шанса немавме, џабе бранеше хиларио кога еднаш не ја допре топката.Кога флезе Хиларио не ни шутнавте на гол.
Повеќе ви одговара да брани Хиларио, Трбуљ (ко шо вели игорче) па Чех. Биди сигурен :smir:
Ако сака Мурињо нека игра и 11-0-0 ама 1 гол ќе прими,а знаејќи дека тој незнае друга тактика црно ви се пишува.Само да не помисли Мурињо да ги брани 2-1 од Џузепе Меаца, е дури тогаш ќе бидеме за подсмев.
Само виша сила може да ни помогне во Лондон.
Јас се надевам дека ќе ни помогнет некоја виша сила , и така никаква надеш немам во Мота, Марига, Суле, Станковиќ и Камбиасо.
На Спортденес изјавија дека можно е против Интер да брани третиот голман на Челзи.
Ако сака Мурињо нека игра и 11-0-0 ама 1 гол ќе прими,а знаејќи дека тој незнае друга тактика црно ви се пишува.
На Спортденес изјавија дека можно е против Интер да брани третиот голман на Челзи.
Ако сака Мурињо нека игра и 11-0-0 ама 1 гол ќе прими,а знаејќи дека тој незнае друга тактика црно ви се пишува.
Јас знам дека црно е напишано, но овде има неколку што не го прочитаа црното, а имаа можност тоа да го читаат цел месец.На Спортденес изјавија дека можно е против Интер да брани третиот голман на Челзи.
Бидете сигурни дека Мурињо прв ќе посегне по гол :smir:
Разликата од Меаца (с)е Жирков и Алекс, и некои работи нема да бидат исти. Незнам дали некој од вас не гледаше денес, ама имаше доста нафрлувања (од Малуда) и ко шо спомнав во нашиот фан клуб, ако имаме расположен/и плејмејкер/и тешко дека некој ќе ги запре Алекс,Тери,Дрогба,Балак,Бане...
Прв болд Проблем Малуда,решение Маикон.Бидете сигурни дека Мурињо прв ќе посегне по гол :smir:
Разликата од Меаца (с)е Жирков и Алекс, и некои работи нема да бидат исти. Незнам дали некој од вас не гледаше денес, ама имаше доста нафрлувања (од Малуда)
и ко шо спомнав во нашиот фан клуб, ако имаме расположен/и плејмејкер/и тешко дека некој ќе ги запре Алекс,Тери,Дрогба,Балак,Бане...