Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Да секако и калу се замислуваше дека е шон мерион и му правеше блок на леброн џејмс..абе бегајте онаму овај калу не само што не го гибнаја туку не знае и да падне..она кој било судија да беше не го свиреше пенал а и челзи даде гол и така беше 1-1 не знам што сакате

Нема шо да бегаме таму, не сум јас ни за едните ни за другите како шо забележуваш. Само си дадов свое мислење без никакви провокации и навреди. Пис. :)

Нема потреба да се дискутира за пеналот и да бил чист, за неколку минути Челзи израмни, ништо не се смени околу резултатот.

Оди објасни му го тоа на хејтерите на интер..:toe:господ да чува и да брани некои прашања не заслужуваат одговор и заклучивме дека било ЧИСТ пенал и дека челзи е оштетуван:toe::toe::toe::toe:остај то гледајте мехуто стварно добро ја отсуди иако бевме песимисти за него ...даде жолт каде што треба,до максимум изедначен критериум,правилен жолт на мота и на милито,исто така и на калу мислам се на се добар ништо не му избега

Ја реков Толдо и Орландони да играат не да бранат. Ќе си седат едниот во еден ќош на голот, другиот во другиот, и нема да пипкаат со раце :)

Потребни ни се играчи кои ќе играат дефанзивно и размислуваат дефанзивно, не да ми трчаат таму напред... :pos2:
добра формација , само место снајдер , суљо нека игра , а на клупа белчо , матераци , кордоба , марига , мота , сантон и донати , да имаме дефанзивни опции

Не да судеше добро туку судиите во Италија треба белешки да фаќаат.

Нема шо да бегаме таму, не сум јас ни за едните ни за другите како шо забележуваш. Само си дадов свое мислење без никакви провокации и навреди. Пис. :)

брат седи ако ти се седи ама да ме убедуваш дека беше пенал и то ЧИСт е тогаш тотално се лажеш(ова не ти го кажувам дека сум фан на интер туку дека калу апла изглуми(иако имаше контакт недоволен за пенал и фантом го потврди тоа)):toe:

Требаше Пандев порано да го пушти а не да брани резултат... ај ваљда на реванш ќе добие шанса. Не дека е наш ама стварно верувам во Пандев дека може да направи нешто извонредно.

Дај бе не ја трујте темава за некои наводни пенали кои не постоеа, нема смисла за тоа да трошите букви од тастатура.

Човек на натпреварот дефинитивно Лусио,а најтапа беше Тери,во очајна форма едно време беше најдобар дефанзивец на свет а сега игра ради реда....ах жени жени

Дај бе не ја трујте темава за некои наводни пенали кои не постоеа, нема смисла за тоа да трошите букви од тастатура.

Абе Интер да тепаше 5-0 денес пак ке најдеа нешто...јас сум се помирил веке со тие брат,

Не да судеше добро туку судиите во Италија треба белешки да фаќаат.

нема тука беелешки секој судија на светот ги знае правилата како што треба и што не треба..само работата е тоа што тешко е да се спроведи во пракса тоа..како да имаш солиден критериум и изедначен,да не се заоштрува играта,да се биди невидлив(ова се најбитните фактори за судијата да отсуди една утакмица) ама судиите посебно во италија се под голем притисок па поради тоа идат грешките јбг:toe:

А бе јас го видов еднаш уште чекам Youtube него како и да е гол падна одма потоа и нема простор повеќе да се коментира.

Инаку лоша навика на 90% од сите на форумов е што чекаат коментаторот да им каже и овој ќе каже некоја зелена како Бране кога го брани Милан (чист офсајд, чист пенал) и ќе се затрчаат одма...

Како и да е, незначителен е поради голот на Калу и нема што повеќе околу тоа да се дискутира.

Рагаци да ви честитам,браво за играта,посебно во дифенс..искрено ме изненади интер.Шансите за даље се 50-50 ако ви се држи вака одбраната тешко да даде гол челзи.Балотели беше мн расположен требаше порано да влезе можда и ќе дадеа уште 1 гол,али има време.Треба мурињо да биде претпазлив на стемфорд,таму ќе се решава се.А Лусио зверка е,само ме нервира што толкав чоек постојано паѓа и лежи на земја.:tv: А коментаторот се кладам дека е Анти Интер...хаха
Иначе знаете деке ви се доближија комшиите на -4? :) :smir:

Имаше пенал,ама го поткупив судијата со џепарацот што го иам и затоа не свирна :pipi:

аманте бре кој црн пенал,во Италија да беше,ке свирнеа пенал и ке даде директен црвен картон и ке имаше уште еден гратис...
ЛШ е ова тешко се свири пенал на такви контакти...

нема тука беелешки секој судија на светот ги знае правилата како што треба и што не треба..само работата е тоа што тешко е да се спроведи во пракса тоа..како да имаш солиден критериум и изедначен,да не се заоштрува играта,да се биди невидлив(ова се најбитните фактори за судијата да отсуди една утакмица) ама судиите посебно во италија се под голем притисок па поради тоа идат грешките јбг:toe:

Правилата се едно а како се држи натпревар под контрола е друго. За тоа треба судијата да има вродено чувство и да знае многу. Тука се шупци овие Италијаните. Правилата и ние ги знаеме...

Иначе знаете деке ви се доближија комшиите на -4? :) :smir:

Уште ве лажа комуњариве :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom