- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Гоче пак збрца голче ЅВЕР е човекот
штета само што има глупи судии ја упропастија утакмицата :kesa:
штета само што има глупи судии ја упропастија утакмицата :kesa:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
штета само што има глупи судии ја упропастија утакмицата :kesa:Па ке дава ама не како во интер зш во МКД.игра сам а во Интер има светски играчиСе надевам и за Македонија ќе дава голови во Интер е друга приказна.

Се сложувам дека не може Интер да се потпре само на Сантон како прва и единствена варијанта како лев бек но затоа се тука Киву и Занети (иако исто како и Сантон, негова природна позиција е десен но може да игра и лево) па не би требало да имаме проблеми на таа позиција.Сантон втор пат сезонава директно кумува за гол на противник ( со Сампдорија беше првиот пат ), сега имаше среќа што 100 души беа кај топката па судијата не примети кој играше последен.
Да го додадам тука и очајното второ полувреме кое го изигра против Палермо, кога и влезе на терен ... незнам, не е некоја сигурна варијанта очигледно за сезонава, супер играч е, со одлична иднина, али да се потпрат само на него во моментов очигледно е дека неможат, навистина несватливо и премногу глупо реагираше, немаше логика таа негова реакција.
Се на се склопено, добро полувреме за Интер, до поништениот гол Каљари немаа шанса за гол и тоа е тоа, после истото делуваше дестабилизирачки за екипата па и Нене имаше добра шанса али Цезар реагираше фантастично.
Гоче пак збрца голче ЅВЕР е човекотштета само што има глупи судии ја упропастија утакмицата :kesa:

Не бе зашто, не е упропастена
Каљари нема сила очигледно е тоа, веројатно пошто главниот плејмејкер им е повреден па тешко комбинираат. Во секој случај со голот ќе беше поинтересен натпреварот, но очигледно е дека Интер тргна веднаш да ја полни мрежата и како год да е, очекувам лесна и сугурна победа.
Ова е противник со кој обично тешко играме па затоа сум презадоволен од она што го гледам. Првиот гол потврди колку бил во право Жозе што ја одбрал оваа формација. Ова ти е како Милито и Пандев, updated![]()
не дека Каљари ќе израмнеше во 2 полувреме само ќе имаше поголема неизвесностIdete vo fan klub na milan i procitajte kakov post napisal sasuke za pandev.Ovoj mora da bil zlostavuvan kako mal![]()
БујрумIdete vo fan klub na milan i procitajte kakov post napisal sasuke za pandev.Ovoj mora da bil zlostavuvan kako mal![]()

Кој потег на Милито дава гол и вика фала Пандевввввввв![]()

и