Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Што се дешава? кај мене најнормално функционира, да не е до тебе?

Не бе до мене, таман работа, се е во ред со мене вика матичниот :pos:

Не веруам дека е нешто до мојот пц или нет, еве и Ико и Магичниот се жалат :)

Ееееее за 4 дена Кичмење и Милан и Јувентус Респект....
Ок играше Пандев иако не даде гол.... имаа мал проблем со ефикасноста но беше само прашање на време кога ќе дадат гол.Очигледно беше дека тактизира Мурињо со Ето и Милито неопходно е барем еден од нив да е во игра инаку средината функционираше добро Снајдер игра одлично тој е клучниот играч во Интер.

Не бе до мене, таман работа, се е во ред со мене вика матичниот :pos:

Не веруам дека е нешто до мојот пц или нет, еве и Ико и Магичниот се жалат :)
океј е сега, јас сум бељата :)

Мануел Фернандез имаше тешка повреда минатата сезона и истата ја обнови на првиот пријателски натпревар во предсезоната. Поради тоа не играше до јануари сезонава, а откога заздрави не добиваше шанса кај тренерот Емери кај кого приоритет имаат ветераните Албелда, Бараха и Марчена.
Во Интер заминува со желба да игра повеќе и да добие шанса за настап на Светско. :) А и плус е Португалец.

Ќе може да не информираш од каде ти се информациите што ги имаш напишано на блог за цената на трансферот, т.е. дека Интер платил 600 000 евра, а ако сака да го откупи ќе треба да плати 10 милиони.

Десет милиони за млад талент со проблем со мозокот и ногата е многу, бар јас така мислам.

Mislam deka treba da se razmisluva za sponzor na sajtot. Go imame Pandev pa ke se nafatat .
Na primer T-mobile :) ili Agencija za mladi i sport .
Nekoj moze da se angazira za kontakt so niv :)

Ќе може да не информираш од каде ти се информациите што ги имаш напишано на блог за цената на трансферот, т.е. дека Интер платил 600 000 евра, а ако сака да го откупи ќе треба да плати 10 милиони.

Десет милиони за млад талент со проблем со мозокот и ногата е многу, бар јас така мислам.

Тоа го пишува во Валенсискиот весник Super Deporte близок до клубот:
El conjunto italiano se hará cargo de la ficha que le queda por percibir al portugués, alrededor de 600.000 euros, y dispondrá de una opción de compra, que rondará los 10 millones de euros, para quedarse al jugador en propiedad.

Еве извор

Инаку Валенсија за Фернандез плати 18 милиони евра!

Чиро вика дека Милито бил во офсајд кога сме го постигнале првиот погодок. Јас да не гледав друг натпревар или стварно можеби Јуве бил оштетен.

edit
Во клипчево го имаат анализирано тој потег, Милито ја почна акцијата по која следеше голот на Снајдер.

Mislam deka treba da se razmisluva za sponzor na sajtot. Go imame Pandev pa ke se nafatat .
Na primer T-mobile :) ili Agencija za mladi i sport .
Nekoj moze da se angazira za kontakt so niv :)

Полека, баталете ја темата зошто спремам изненаџење па за 10-тина дена најкасно ќе можеме да зборуваме околу овие работи. Сега уживајте во победите над Јуве и Милан во рок од 4 дена :)

Чиро вика дека Милито бил во офсајд кога сме го постигнале првиот погодок. Јас да не гледав друг натпревар или стварно можеби Јуве бил оштетен.
Првиот гол го даде Лусио, а он не беше во офсајд, од толку аперкати и крошеа, Чиро више не гледа. :(

Чиро исто така рече дека бил Роки Балбоа. Баталиго.

:)

П.С. Фала за инфото Дон.

Да беше оштетен жал ми е....:(:(

Nooooooooooot !!!

Кај виде бе офсајд,пенал не свирна за нас и сеа дрн дрн јариња,нека се радува таму на голот даден по грешка на Толдо,инаку немаше ниеден да дадат.

Ова за Мануел Фернандес сигурно е ? Има едно 5 минутно клипче на нет, го постирав некоја страна поназад, сеа пак внимателно го изглеав дека прееска на почеток од фудбалов го најдов, супер делуе бе копилево, баш копиле е, нигер, стабилен у дуели во одбрана, контрола на топка на новоУ, пасот му е ебење, и карактер ала Матераци/Гатузо. :)

Sigurno e utre so dres ke go vidime ama , kako sto pisuvat prvo ke go donesat kako pozajmen igrac a potoa ke vidat spored igrite dali ke go kupat.

P.S Murinho sam pobaral da mu go donesat ovoj igrac.

Тоа го пишува во Валенсискиот весник Super Deporte близок до клубот:
El conjunto italiano se hará cargo de la ficha que le queda por percibir al portugués, alrededor de 600.000 euros, y dispondrá de una opción de compra, que rondará los 10 millones de euros, para quedarse al jugador en propiedad.

Еве извор

Инаку Валенсија за Фернандез плати 18 милиони евра!
Чим Валенсија дале 18 милиони за дечково, ондак станувало збор сигурно за добар фудбалер, бар пред да дојде во овој тим, они бар не грешеле со вакви, го имаат '' она '' потребното за таленти.

Е сеа односи со тренер лоши, гледам и во Евертон на позајмица бил, се на се коа ке се склопи, сакаат да вратат дел од парите што ги дале за него зашто очигледно немаат планови во иднина за овој играч у екипа.

Страв ми е само да не испадне ко мамец, па Интер да се сјебе, мада имало вакви случаеви ко Џила на пример, или Снајдер во Реал, или Камби во Реал и тн и тн кој се покажале одлично во новиот тим. :toe:

п.с. Уствари планирале позајмица бе, да беее, Интер научија КОНЕЧНО дел од грешките во минатото, ондак ништо не губат.

Чиро исто така рече дека бил Роки Балбоа. Баталиго.

:)

П.С. Фала за инфото Дон.
не рече он рекол некој негов пријател дека бил јак,цврст како него хаха и овој со одушевување го прифатил надимакот ја после толку нервози што ми ги принуди би му кажал да се дружи подобро со Саша Матич неко да го води Јуве во пропаст

igorterminatormur1.png

Vo drugata raka da go drzi Jube zero tituli :vozbud::pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom