_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
ова огранизира од Кајгана Нераѕури или вие индивидуално?
Што знам, ние што сме тука во Фан Клубов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова огранизира од Кајгана Нераѕури или вие индивидуално?
Скромно :back:Не одбиваме поддршка од Кајгана!
Они нека ни го платат патот и картите ние се друго ке средиме:back:
Добро бе ме нема неколку дена на форум и вие и патување во Милано испланиравте
Дoбра идеја, само да се одбери некоj интересен натпревар кој ќе го посетиме..
ВО Април се игра само со Палермо на домашен терен. Интересен натпревар е и
Inter - Lazio на 3ти Мај.
Ok, значи логово го издвои од мојава глава, баш така и го замислував, може дури и полошо, е сега дали некој знае човек што ке може ова да го залепи на знаме, по можност истиот да е од Скопје .Ехеее меаца, ние лого веќе направивмеСо Лацио дуелот би бил екстра да го видиме на Меаца...
Ok, значи логово го издвои од мојава глава, баш така и го замислував, може дури и полошо, е сега дали некој знае човек што ке може ова да го залепи на знаме, по можност истиот да е од Скопје .
п.с. Муабетов оди на темава за да се начекаат повеќе заинтересирани, со ПП или мсн или профил не би се постигнало таков ефект .
Хаха, твоја идеа, ама да не бев јас којзнае што ќе напраеше, се зезам, кул идеа имаше и мило ми е баш што излезе и подобро отколку што замислуваше
Е вака сеа. Транспарент голем да се направи е голем зафат.Има две опции: Или да се испечати некаде, или во конфекција да се направи, или пак некој рачно да го црта.
Јас имам талент за цртање, и можам да го направам, јес да е многу тешко али...
Ама финтата е тоа што рачно ќе биде онака обичен транспарент, во конфекција некоја ако се направи би изгледал баш топ, башка ние не сме од оние што одат секој ден на Меаца па да го направиме како било, зборот ми е сето тоа да изгледа совршено...
а зашто на транспарентот сакате да пишите Internazionale? не би било подобро да ставите нешто како на пример Nerazzurri Macedonia или Curva Nord Macedonia? нешто што би ја идентификувало групата, оти Интернационале има еден куп транспаренти.
Eдноставно е, еве го логото на Металикаа зашто на транспарентот сакате да пишите Internazionale? не би било подобро да ставите нешто како на пример Nerazzurri Macedonia или Curva Nord Macedonia? нешто што би ја идентификувало групата, оти Интернационале има еден куп транспаренти.
Ти реков, ке го едитирам, мака ми беше пак да барам од тебе, али ај, доволна инспирација за тебе да го средиш уште подобро1.Ти треба моја дозвола или лиценца за да можеш да го трансформираш тоа по твоја желба
2. Искрено со црно подобро изгледа, вака по мој вкус твоево ептен шарено ми делува.Ќе го направам се црно со плава сенка, така би било пооригинално, ваќа е многу шарено![]()
Eдноставно е, еве го логото на Металика
![]()
Ние вадиме фрагмент од нивна песна кој вели, So close no matter how far - Inter Fans Macedonia .
Затоа е и Internazionale , за да може да биде направено во стил на нивното олд скул лого до 90та година (Интер е прекратко), мислам сега дека пак го вратија не е ни битно .
На место е и текстот а и логото што дури и подобро од замисленото го среди The Great, jaс сум презадоволен како ова испадна .
Ти реков, ке го едитирам, мака ми беше пак да барам од тебе, али ај, доволна инспирација за тебе да го средиш уште подобро
п.с. Се двоумам, дал вака мешани буквиве, или пола црно пола плаво, во право си дека делува шарено . . .сега ке ја пробам и оваа варијанта.
И мене ми се иди!Ajде, која верзија е боља
![]()
Мене оваа ми е подобра дека е црно - сина .![]()
Kako и да е, се согласувам со тебе, треба да излезе бар приближно до оној префикс т.е. етикета совршено, има време до Април, може буквално Се да се организира . . . . реков, јас и Ками сме сигурни, останатите се добредојдени .
п.с. Ајде лепете на потпис![]()
Коа сме тапа фотошоп никој не ни е крив,ама барем имаат емоционална поддршка!:helou:Мешани, уште пред да пробаш да ти кажам :pos2:. Него видите позадината некако бојата не ми штима, направете ја како мешавина од две бои да не е само така.
Лесно е од страна да се јаде бурек, знам...