Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
e i ja se slažem sa tim....

ako Ibra saka da igraje nemože nikoj da ga zaustavi ,još i Vidić ne igra prvu ,tako da sigurno će tepame u Milanu,ali mene je strah u Manchesteru da ne dobijemo kako vi kažete ćotek:vozbud:

Мене во Манчестер ми е страв од Бурдисо и неговите атракции во одбрана во задње време :vozbud:
Да е само он добро е...

e i ja se slažem sa tim....

ako Ibra saka da igraje nemože nikoj da ga zaustavi ,još i Vidić ne igra prvu ,tako da sigurno će tepame u Milanu,ali mene je strah u Manchesteru da ne dobijemo kako vi kažete ćotek:vozbud:

Хаха ќотек :). Дома ќе играме во стилот на Мурињо, а во Манчестер во италијански стил, бункер катанаџо :vozbud:

Него рано е да се збори за тоа ...

problem kod Inter je u obrani što svi kiksaju od burdissa, Cordobe, Maxwela pa i Maicona, samo što Maicon igra fenomenalno u napadu ali odbrana je za nula

a i Samuel je protiv Cagliaria oskliznuo kod gola, tako da nemame nekoga u formi

Мене во Манчестер ми е страв од Бурдисо и неговите атракции во одбрана во задње време :vozbud:
Да е само он добро е...

како си ја искрши кичмата сега против торино абе сум се пукнал од смеење хахахахахахаха, и не ми се верува како може Интер со бурдисо во тим да има најмалку примени голови во сериа А хахах свашта...:helou:

Ја не верував дека ќе дојде ден кога ќе кажам: Врати се Матрикс, се ти е простено! :pos:

Ја не верував дека ќе дојде ден кога ќе кажам: Врати се Матрикс, се ти е простено! :pos:

Матрикс треба да игра со МанУ! има нога да му скрши на Роналду!!:pos2:

vo odbranava mora da se vratat CHIVU i SAMUEL.a moozi i matriks ..samo da ne go vidam burdiso i kordoba protiv man4ester oti gotovi sme.a nz sto vi e tolku strav od mancester be?sto pati rekov i eve pak ke re4am,NIE KE ODIME VO 1/4 FINALE !!!!!!
iii ne veruvam vo ibra ....IN ADNRIANO I TRUST.

Молете бога Роналдо да не е у форма или занети да игра лев бек!
друго чаре нема!

И Маикон да го стави лев бек ќе му биде многу тешко на Роналдо зашто и Маикој знае бргу да трчи па тогаш ќе видиме што ќе биде ама и Занети нема да е лошо решеније

ne me nervirajte beeeee.mozi ronaldo nezapirliv e pa so 4e prajme sega koj 4e go drzi.IBRA i ADRI koj ke gi zapri???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom