Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри вести имаме околу повредените играчи. Матераци, Самуел и Киву започнаа со тренинзи. Киву е најблиску до враќање во составот и тоа уште за дуелот со Лече. Матераци и Самуел се во трка со времето и ризик е да се појават во сабота но сигурни се за дуелот со Милан.

Исто така и повредата на Деки не е посериозна, се шпекулира дека ќе биде подготвен за дуелот со Лече иако денес тренирал сам. Се врати и Виеира и денеска ги почна првите тренинзи со тимот по подолго време. Милан е тајмингот за него.

До дуелот со Ман Утд има уште 20 дена се може да се случи до тогаш, можеби некој ќе се повреди, некој ќе ја поправи формата некој ќе падне во форма и сл глупости. Не треба еден играч да го покрива Роналдо треба да се браниме како тим исто како што тие како тим ќе се бранат од нападите на Ибра. И не е само Роналдо, Јунајтед е составен од 11 одлични играч и секој преставува опасност, исто како и ние не е само Ибра, може да изненади и Адри и Мансини па и искусниот Фиго.

vo odbranava mora da se vratat CHIVU i SAMUEL.a moozi i matriks ..samo da ne go vidam burdiso i kordoba protiv man4ester oti gotovi sme.a nz sto vi e tolku strav od mancester be?sto pati rekov i eve pak ke re4am,NIE KE ODIME VO 1/4 FINALE !!!!!!
iii ne veruvam vo ibra ....IN ADNRIANO I TRUST.

зашто да не го видиш Кордоба? па од бековите тој ни е најдобар моментално...

До дуелот со Ман Утд има уште 20 дена се може да се случи до тогаш, можеби некој ќе се повреди, некој ќе ја поправи формата некој ќе падне во форма и сл глупости. Не треба еден играч да го покрива Роналдо треба да се браниме како тим исто како што тие како тим ќе се бранат од нападите на Ибра. И не е само Роналдо, Јунајтед е составен од 11 одлични играч и секој преставува опасност, исто како и ние не е само Ибра, може да изненади и Адри и Мансини па и искусниот Фиго.

Тоа е се што е важно!МОжно е и Роналдо нога да скрши до тогаш:pos2::smir:

Тоа е се што е важно!МОжно е и Роналдо нога да скрши до тогаш:pos2::smir:

Не дај боже да му се случи нешто такво. Не посакувам на било кој да му се деси тоа.

Ако веќе треба да бирам една мала настинка да го нема на реваншот во Манчестер:pos2:

Добри вести имаме околу повредените играчи. Матераци, Самуел и Киву започнаа со тренинзи. Киву е најблиску до враќање во составот и тоа уште за дуелот со Лече. Матераци и Самуел се во трка со времето и ризик е да се појават во сабота но сигурни се за дуелот со Милан.

Исто така и повредата на Деки не е посериозна, се шпекулира дека ќе биде подготвен за дуелот со Лече иако денес тренирал сам. Се врати и Виеира и денеска ги почна првите тренинзи со тимот по подолго време. Милан е тајмингот за него.

Е вака е супер, битно е сите повредени да се опорават и да бидат спремни за наредните доста важни натпревари.
Добро е и што Деки се опоравил и не била сериозна неговата повреда.

П.С. Незнам што толку сте се уплашиле од Роналдо, Занети и Маикон ќе се погрижат за него, мене повеќе ме плаши Руни или Берба отколку Роналдо...

Мислиш дека ако е у форма Роналдо ке може Занети да го сопре?

Ако Гатузо успеа да го сопре, за Занети воопшто не се двоумам...

Роналдо против Италијанските екипи ќе биде нешто налик на Кварезма во Сериа А, ич не ме загрижува како поединец. Имаме доволно играчи кои можат да го запрат и во дуел 1 на 1 со него.

Лошо е тоа што Манчестер има комплет 11 играчи, нема некои посебни проблеми со составот освен неиграњето на Видиќ, и влегоа во одлична форма. Ван Дер Сар заборави кога последно има примено гол.

За разлика од нив, ние и понатаму играме топло-ладно, имаме слаба реализација и правиме крупни грешки во одбрана кои скапо можат да не чинат. Така да, оптимизмот ми се намалува секој ден и се надевам дека во наредниве натпревари ќе дојде до некој напредок во играта, нешто како второто полувреме со Сиена или мечевите со Џенова и Рома од Купот.

Единствено што ни оди во прилог е тоа што, колку е посилен противникот, толку подобро играме. Па се надевам дека така ќе биде и со Манчестер.

Дечки, трема пред настап? :icon_bigg

Јас едвај го чекам тој натпревар. Сметам дека навистина можеме да ги поминеме, се разбира - ако му оди на Мурињо. :icon_cool

Е вака е супер, битно е сите повредени да се опорават и да бидат спремни за наредните доста важни натпревари.
Добро е и што Деки се опоравил и не била сериозна неговата повреда.

П.С. Незнам што толку сте се уплашиле од Роналдо, Занети и Маикон ќе се погрижат за него, мене повеќе ме плаши Руни или Берба отколку Роналдо...

Ако Гатузо успеа да го сопре, за Занети воопшто не се двоумам...
Potpolno te poddrzuvam Zaneti ima da go izede Ronaldo :)

Дечки, трема пред настап? :icon_bigg

Јас едвај го чекам тој натпревар. Сметам дека навистина можеме да ги поминеме, се разбира - ако му оди на Мурињо. :icon_cool

Не бе нема везе, како што вика IoSonoInterista, слабо играме, ама против јаки тимови сме јаки :) Абе Мурињо ќе ја реши...

Џабе шпекулираме со играчи кои би го маркирале Кристијано. Невозможно е да се маркира Роналдо. Има преголем дијапазон на движење, ретко кој играч би го прател од лево на средина, па на десно па пак лево а притоа да не остави простор и за другите играчи и да не ја промени целосно тактиката на тимот. Нека си играат одбрана досега како што си играа и ќе немаме проблем. Средината ни е доволно густа за да ги заматиме сметките на Роналдо. Не ми се верува дека
ќе има така долги солирања, неговите трејдмарк движења, бидејќи ако во Англија се внимава на стартовите, во Италија брате се игра жустро а богами и судиите на Евросцената не знам дали ќе му дозволат да лежи и да се витка на тревата како второодделенец.

Поради обрвските на факултет не сум многу во тек со настаните... Денес гледам дека Кварезма е позајмен на Челзи, а Дакур заминал во Фулам...

Можеби Кварезма ја прокоцка и својата последна шанса која ја доби против Торино.. Реагираше почетнички кога излезе еден на еден со Серени, и не почажа ништо. Го гледав натпреварот со Торино, одигравме добро во вториот дел, но немавме среќа. Против Лече не смееме да си дозволиме уште еден кикс, затоа што потоа ни слеги големото градско дерби.

Против Манчестер ќе биде многу тешко но сепак е рано да се разговара за таа тема. Има уште 20 дена па до тогаш некои ќе влезат во добра форма, на некои можеби ќе им падне формата, се повредуваат и се враќаат повредени играчи...

Матрикс ќе ја реши ако се врати, само незнам во која насока ќе биде решението :pos2:. Да не биде како со Ливерпул. Него Роналдо како што си е арогантно суштество, треба да му се стави Матриксот до него да му јаде бурек. Ме насмеа еден постар пост на кој налетав денес, а изгледаше вака:

Eве што била целата приказна... Oд извори блиски до владата на Франција

materacizidan12na.jpg

materacizidan20sw.jpg

materacizidan32et.jpg

materacizidan40wq.jpg

materacizidan53pe.jpg

Е за една фризура бе... ц ц ц ц :)

Можеле и малку поинвентивно, ама не е лошо...

Welcome и од мене:wink: Дајбоже да се организираме па да идеме да ги гледаме против серОЊА Алекс и компанија. Ќе видиме за карти што би се дешавало, Син ти како добро информирано момче може да се распрашаш дали може да ископаме од негде, а за у Мај каунт ми и 100%
Нема шанси брат, не се исплати преку 20 000 да спичкаме за 3 дена, да се начекаме повеќе луѓе у од Април нагоре да се договориме и идеме, што повеќе толку полесно може да се најде аранжман за поевтина цена, така ми имаат кажано, еве ја и ти сме сигурни .

p.s. Веќе ако се организираме, реков што правиме, едно знаме со фрагмент од Металика : '' So close no matter how far - Inter Fans, Macedonia '' , на место си е текстот . :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom