Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас на тоа помислив веднаш по добиената суспензија, али ке се врати баш за тој дуел, ги пропушти Катанија, сега Торино и наредниот со Лече .Адри ке биде аут за натпреварот против Билан или ? Нели има казна па дали важи и за тој натпревар? ако важи онда супер си ја наредил Силвијо![]()
Абе не го оправдувам јас, ама секогаш кога ке загуби Интер или ке игра нерешено одма сите по Кварезма викаме. А, денеска претера малце, го имам пцуено на последната шанса кога ’’шутираше’’, ама тоа е тоа. Сигурно не заборавил да игра фудбал, некаде лежи проблемов, ама каде - Господ знае. Сепак не се откажувам од него, не сакам да го продадеме летово, многу малце утакмици има играно, нека му се даде шанса 5-6 утакмици по ред да игра. Знае Мурињо што да очекува од Кварезма, сигурно не очекува да биде нашиот К.Роналдо, ама ке видиме.Многу пимпла со неа, затоа ги навлекува на себе. Неколку додавања пред да почне да го тупи би било многу подобро за него.
Ајде добро ве најдов, колку можам ќе бидам поактивен, незнаев до сега дека има активни интераши на форумов :pos2:
Инаку сум стар интераш од времето на виери, роналдо, рекоба,па претпоставувате низ што се сум поминал со нервите
Ај еве за помладиве членови на фан групава едно потсетување со кои погледи живееше еден интераш во минатото :kesa:
И да Кварезма не беше толку лош, ама кога требаше да заврши акција, кој и да беше подобро ќе ја завршеше, инаку се бори дечкото нема што, али му треба психолог дефинитивно. Тешко да го видиме следните натпревари!
Хаха, браво за видеово.Интересен е делот со Ибра, се чуди што е со судијава
И не ми е јасно, како може сега Дел Пиеро, Недвед, Буфон или што знам уште кој да ги прават легенди, чудно ми е како не се засрамуваат :kesa:
aj peisptiaj se za bodiranovo molim te.
aj peisptiaj se za bodiranovo molim te.