Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар беше Пеле многу утакмици убаво ги одигра за интер имаше перспектива во него!
Инаку денеска во трач.ком
Дакурт денес ке потпише за Фулам!
дакурт
е добар играч можеби не за првата постава но секогаш кога влегол оставил импресии(мене барем ми се допаѓаше)
ИНтер и ТОтенхем во размената Кварезма-Џенас!
Овде оставам кој следи повеќе англиско да коментира за џенас, А кварезма не сакам да замине туку да остане барем уште оваа полусезона колку да ја добие последната шанса да се вклопи!

За Дакур супер, време е веќе да се ослободуваме од непотребните играчи, а ова за разменава Кварезма-Јенас мислам дека би било супер,Џенас е супер напаѓач, ама тогаш ќе останеме без Агуреро:icon_neut
Најубаво да остане Кварезма кај нас, мислам дека ќе успее доколку Мурињо му даде повеќе шанса и доколку навивачите не му свиркаат

За Дакур супер, време е веќе да се ослободуваме од непотребните играчи, а ова за разменава Кварезма-Јенас мислам дека би било супер,Џенас е супер напаѓач, ама тогаш ќе останеме без Агуреро:icon_neut
Најубаво да остане Кварезма кај нас, мислам дека ќе успее доколку Мурињо му даде повеќе шанса и доколку навивачите не му свиркаат

Џенас игра во среден ред и доаѓа како замена за Дакур.
Не очекувам да биде стартер во Сериа А, туку може да биде само едно тактично изненадување во ЛШ, изненадување за Фергусон.

Добро ја чита играта и може да биде клучен во двомечот со Манчестер, мислам дека Мурињо го бара токму поради тоа. Со двајца така интелигентни фудбалери како Естебан и Џермејн, мислам дека средниот ред на Манчестер ќе биде неутрализиран.

Добро, тешко е да се каже сега каде е грешката. Кога зборувавме за засилувања, можеби за Кварезма имаше различни мислења, но никој не можеше да претпостави дека Мансини ќе биде тотална утка. Да е до мене, таа златната канта нему ќе му ја дадев.

Ривас ми де допаѓа, добро е што се враќа, и добро е што го измисливме Сантон, зошто во одбрана играме мизерно, ни треба свеќа крв. Да можат Бурдисо негде да го трампаат...

Прочитав нешто на Гоал, па ми даде повод да напишам овде.. Овај нашиов голман се обвинува за примениот гол со Торино.. па конечно да му текни дека прима безвеза голови.. не го видел Бианки му бил покриен.. а ако забележавте пред него стоеше Кордоба и го изгуби воздушниот дуел.. а овој не го видел него од Кордоба.. демек Кордоба којзнае колку висок е.. абе марш таму уште кога заврши на полувреме очекував некоја глупост од него.. и ете.. само што почна.. прими гол.. а за Кваресма после она вчера ич не и е мака што не е во листава од ЛШ!! педерче се плаши да шутира.. јас подобро ке шутирам од него.. а зема тука некои 5 милиони годишно.. катастрофа.. кажав јас моето.. само нашите клучни играчи да се здрави.. тоа се Маикон, Самуел, Станкович и Ибрахимович!! И се ке биде во ред..

Прочитав нешто на Гоал, па ми даде повод да напишам овде.. Овај нашиов голман се обвинува за примениот гол со Торино.. па конечно да му текни дека прима безвеза голови.. не го видел Бианки му бил покриен.. а ако забележавте пред него стоеше Кордоба и го изгуби воздушниот дуел.. а овој не го видел него од Кордоба.. демек Кордоба којзнае колку висок е.. абе марш таму уште кога заврши на полувреме очекував некоја глупост од него.. и ете.. само што почна.. прими гол.. а за Кваресма после она вчера ич не и е мака што не е во листава од ЛШ!! педерче се плаши да шутира.. јас подобро ке шутирам од него.. а зема тука некои 5 милиони годишно.. катастрофа.. кажав јас моето.. само нашите клучни играчи да се здрави.. тоа се Маикон, Самуел, Станкович и Ибрахимович!! И се ке биде во ред..

Се е тоа точно, ама не е добро. Доведени сме во ситуација да се плашиме еден играч дали ќе игра или ќе биде повреден. Тим како Интер мора да има на располагање 22 играчи ако сака да игра на три фронта. А ние самите си знаеме дека имаме едно 5-6 што не се за во тимот. Покрај нив има уште неколку повредени...

Така да ќе ни треба многу среќа за да ја истуркаме сезонава вака, а од догодина се надевам на саглам состав кој нема да зависи од тоа дали некој се повредил или добил суспензија...

Не ми се допаѓа тоа што Кварезма не е во листата. Дечкото има огромен потенцијал, и никој не може да го негира тоа. Ќе се навикне на италијанскиот фудбал, кај и да е, и сметам дека би било огромна грешка да се продаде играч од негов калибар.

Се е тоа точно, ама не е добро. Доведени сме во ситуација да се плашиме еден играч дали ќе игра или ќе биде повреден. Тим како Интер мора да има на располагање 22 играчи ако сака да игра на три фронта. А ние самите си знаеме дека имаме едно 5-6 што не се за во тимот. Покрај нив има уште неколку повредени...

Добро е тие да се 5-6. Ајде да не ги набројуваме играчите на конкурентите, па да не се разочараат они колку имаат што не се за во тимот, посебно второлигашине од Торино, тие имаат 12 играчи што не се за во први 11 :pos2::pos2::pos2:

Ајт, наздравје со среќа нека му е.
Мислам дека Англија е правилното место за негов развој. Во Градинката, тој, Роналдо и Робињо, тројцата неухранети ќе бидат вистински ѕвезди таму.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]There are rumours that Inter outcast Ricardo Quaresma has been seen entering White Hart Lane.

Reports emerged earlier today that Inter and Spurs were ready to swap Quaresma and Jermaine Jenas.

Quaresma arrived during the summer from Porto but has flopped badly at San Siro and been left out of Jose Mourinho's latest Champions League squad.

The Portuguese international may look for a fresh start sooner rather than later and relocate to England.

Spurs sources have denied that Jenas is on his way to Italy, but there is still time for a deal to be done.

The transfer window was set to shut at 5pm this afternoon, but deals may be completed slightly later due to adverse weather conditions in Britain.
[/FONT]

Добро е тие да се 5-6. Ајде да не ги набројуваме играчите на конкурентите, па да не се разочараат они колку имаат што не се за во тимот, посебно второлигашине од Торино, тие имаат 12 играчи што не се за во први 11 :pos2::pos2::pos2:

Така е, ама за Сериа А. Таму и епидемија на заушки да ги зафати пак ќе се фаворити.

Ама за ЛШ е критично. Таму не копка нас одамна. Таму еден кикс “а-ла Бурдисо“ може да не чини елиминација.

У право си, да. Ама верувај дека не е можно тимот да ти е без дупки. Сите имаат слаба точка, само треба да им се најде. Еве на Манчестер нема да им игра Видиќ на првата утакмица, искрено се надевам дека Еванс ќе биде мало дете покрај Ибра, што во обратната ситуација би звучело Роналдо со Сантон... :) Добри сме, не треба да се жалиме. :)

Џенас игра во среден ред и доаѓа како замена за Дакур.
Не очекувам да биде стартер во Сериа А, туку може да биде само едно тактично изненадување во ЛШ, изненадување за Фергусон.

Добро ја чита играта и може да биде клучен во двомечот со Манчестер, мислам дека Мурињо го бара токму поради тоа. Со двајца така интелигентни фудбалери како Естебан и Џермејн, мислам дека средниот ред на Манчестер ќе биде неутрализиран.

Да, само Џенас игра многу поофанзивно, и многупати беше користен како напаѓач, значи игра на позиција на Кака, но може да биде искористен и во нападот.Поради фактот дека немаме добар играч за врска добро би ни дошол Џенас, само незнам дали ќе се вклопи во италијанскиот фудбал.

Оливиер Дакурт и официјално стана играч на Фулам!
Со среќа нека му е што е до мене како фан на Интер му давам одлична оценка како за играч кој бил борбен,се трудел за тимот и никогаш не правел проблеми!
се работи за позајмица од 6 месеци со опција да го купат на крај година!
http://inter.it/aas/squadra/index?L=en
го нема ни во листата на играчи во интер

еве ја и официјалната изјава на Интер!

Дали е изводливо Џенас да биде пријавен во листата на играчи за ЛШ ? Ако е изводливо истото, тогаш сум за реализација на трансферов, последните информации велат дека Кварезма е веќе во Лондон но и Челзи се замешале во врска со истово, како и да е, сеедно, Џенас во случај да дојде ке биде големо освежување за средината, ете ви играч кој може да повлече топка, вонсериски тип на играч е, игра на повеќе позиции мада јас ус пут би го собрал и Модрич :D .

Интересно е и овоа на гоал.ком демек во живо известуваат од трансфер прозорот!
спрема нив Челзи се интересира за купување на кварезма во последен момент:pos2:

Кварезма ќе игра во Челзи како позајмен до крај на сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom