Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сложувам со тебе , се по таа страна нафрлаат..Ти ебам Сантон-от... Мајмун го праат, цело време по таа страна играат! Максвел е измислен у моментов за него, па дури и во одбрана. Млад е, точно. Ама рано му е...
Уште од сега се плашам што ќе биде со Роналдо во ЛШ... Лошо ни се пишува по таа страна...
Ти ебам Сантон-от... Мајмун го праат, цело време по таа страна играат! Максвел е измислен у моментов за него, па дури и во одбрана. Млад е, точно. Ама рано му е...
Уште од сега се плашам што ќе биде со Роналдо во ЛШ... Лошо ни се пишува по таа страна...
Абе гледаш како го поминуваат , не е добар во дефанзива , а во офанзива одличен е ,убо рече Син треба во средина да го пробаат , за сега Максвел е подобар на тоа место :smir:Pocnavte veke da go pcuete deckoto . Sto kur praat drugite sto ne davat golovite mislat deka sam ke vleze topkata u gol.Plus u sredina tapa sme niedna akcia ne napravia.
Sto kur praat drugite sto ne davat golovite mislat deka sam ke vleze topkata u gol.Plus u sredina tapa sme niedna akcia ne napravia.
не ти го разбрав постов, искреноКаква врска има тоа што не го бива Сантон во одбрана, со другиве гол што не даваат??? Јас конкретно зборев за лошата игра на Сантон во одбрана денес. Росина топката му ја сокри, нели глеаш дека Торино цело време по таа страна играат...
Овој Фиго жими се не е за во соблекувална да го примиш не за да игра![]()