Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е што израмнуваме рано ... Ајде Интерреее не ме нервирај !!
Никоолас браво дете мое :vozbud:
Плус чист пенал не ни досуди педерон...

Ти ебам Сантон-от... Мајмун го праат, цело време по таа страна играат! Максвел е измислен у моментов за него, па дури и во одбрана. Млад е, точно. Ама рано му е...
Уште од сега се плашам што ќе биде со Роналдо во ЛШ... Лошо ни се пишува по таа страна...

Ти ебам Сантон-от... Мајмун го праат, цело време по таа страна играат! Максвел е измислен у моментов за него, па дури и во одбрана. Млад е, точно. Ама рано му е...
Уште од сега се плашам што ќе биде со Роналдо во ЛШ... Лошо ни се пишува по таа страна...
Се сложувам со тебе , се по таа страна нафрлаат..
Но немој да мислиш дека тоа Мур не го глеа, Максвел ке игра против МУ:smir:

Pocnavte veke da go pcuete deckoto . Sto kur praat drugite sto ne davat golovite mislat deka sam ke vleze topkata u gol.Plus u sredina tapa sme niedna akcia ne napravia.

Pocnavte veke da go pcuete deckoto . Sto kur praat drugite sto ne davat golovite mislat deka sam ke vleze topkata u gol.Plus u sredina tapa sme niedna akcia ne napravia.
Абе гледаш како го поминуваат , не е добар во дефанзива , а во офанзива одличен е ,убо рече Син треба во средина да го пробаат , за сега Максвел е подобар на тоа место :smir:

Sto kur praat drugite sto ne davat golovite mislat deka sam ke vleze topkata u gol.Plus u sredina tapa sme niedna akcia ne napravia.

не ти го разбрав постов, искрено :) Каква врска има тоа што не го бива Сантон во одбрана, со другиве гол што не даваат??? Јас конкретно зборев за лошата игра на Сантон во одбрана денес. Росина топката му ја сокри, нели глеаш дека Торино цело време по таа страна играат...

Овој Фиго жими се не е за во соблекувална да го примиш не за да игра :tapp::tapp:

не ти го разбрав постов, искрено :) Каква врска има тоа што не го бива Сантон во одбрана, со другиве гол што не даваат??? Јас конкретно зборев за лошата игра на Сантон во одбрана денес. Росина топката му ја сокри, нели глеаш дека Торино цело време по таа страна играат...

Gledam ama mnogu sum nervozen i neznam sto pisuvam gledam deka si igrat majtap upm .

Ке тепа Интер.........Ибрахимович во 88 минута ќе постигне гол!!!! Слушајте ме!!!

Дај бе нека го спакуваат Кварезма ..по пошта нека го пуштат дома..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom