Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ако е до Морати ич нему не му се верува , ама имаме играчи.
За оваа година доволно ке ни биде Калчото и Купот , еден куп освоивме , па за наредната ке се думаме за ЛШ.

Па секоја година викаме дека наредната ке биде за Лига Шампиони,мора да се најде некој добар плејмејкер и напагач за оваа година да атакуваме.Мора Манчестер да падне и верувам во тоа,има мурињо некој џокер под ракавот се надевам дека добро ке испадне со Манчестер.

Па секоја година викаме дека наредната ке биде за Лига Шампиони,мора да се најде некој добар плејмејкер и напагач за оваа година да атакуваме.Мора Манчестер да падне и верувам во тоа,има мурињо некој џокер под ракавот се надевам дека добро ке испадне со Манчестер.
Абе и јас сакам ЛШ да освоиме :) ама немаме плејмејкер како што треба, а и немаме добра игра , на Мур му треба време , еве рече дека ке морал да смени нешто по поразов во интервјуто што го даде.Со ваква игра не се зема ЛШ.

Мислам дека и Матераци е повреден. А грешката на Муриљо беше што не го врати Киву туку го остави Бурдисо покрај Кордоба...
На Виера не можиме да сметаме, вечито е повреден и можеби требаше уште овој месец да си ги собери парталчината заедно со Дакур...

Со Рома и јас не верувам дека ќе го видиме Адри. Најверојатно ќе го чува за со Сампдорија. Мислам дека Балотели ќе се врати во тимот, а можеби Мурињо ќе се врати на 4-3-3 со Мансини-Ибра-Кварезма...

Точно така, многу очигледна грешка што ја увидоа сите. Но овојпат беше толку фатална што немаше време за поправен. Киву е само за назад, а Бурдисо е само за дома му. Не е стабилен и никогаш не знаеш кога ќе направи глупост.

Фалат неколку играчи во Интер. Тим од највисока класа не смее да бара оправдување дека овој или оној не играл. Мора да имаме 20 играчи комплетно подготвени и сигурни. Време е за продажба, и за шопинг.

Не е проблем што изгубивме, секој може да изгуби. Или дека игравме слабо, се случува и тоа. Но против Аталанта, не можевме да врземе 3 додавања, што беше толку фрустрирачки, вчера не ми се ни мислеше на тоа а камо ли да пишувам. Аматерски клуб ќе одиграше подобро. Жозе, Занети, Кордоба и Цезар го признаа поразот, му честитаа на подобриот тим, но сите рекоа дека имале лош ден. Незнам дали нив им се чини дека со Каљари имаа убав ден, или со Сиена, без разлика на победата.

Колку побрзо ќе им текне дека нешто не чини, дека треба да заборават на дуелот со Манчестер и да се сконцентрираат на тоа да прават бодови, толку побрзо ќе се надмине кризата. Знаеме дека имаа лош ден. Од Лацио наваму, не знам кога имале добар...

Spored poslednite informacii velat deka Inter ponudil 15 milioni funti za Didier Drogba .

Kampioni i Serie A, Interi, pritet të bëjë një transferim të shpejtë të sulmuesit të Chelseat, Didier Drogba, gjatë ditëve të ardhshme.

Prevod : Sampionot na Italia se ocekuva da napravi brz transfer za napagacot na Chelsea vo slednite denovi.

Spored poslednite informacii velat deka Inter ponudil 15 milioni funti za Didier Drogba .

Kampioni i Serie A, Interi, pritet të bëjë një transferim të shpejtë të sulmuesit të Chelseat, Didier Drogba, gjatë ditëve të ardhshme.

Prevod : Sampionot na Italia se ocekuva da napravi brz transfer za napagacot na Chelsea vo slednite denovi.

А изворот од каде е?

Уште е на ниво на шпекулација, иако се надевам дека Морати веќе свати дека ѓаволот ја однесе шегата. Потребни ни се играчи, итно!

Точно така, многу очигледна грешка што ја увидоа сите. Но овојпат беше толку фатална што немаше време за поправен. Киву е само за назад, а Бурдисо е само за дома му. Не е стабилен и никогаш не знаеш кога ќе направи глупост.

Фалат неколку играчи во Интер. Тим од највисока класа не смее да бара оправдување дека овој или оној не играл. Мора да имаме 20 играчи комплетно подготвени и сигурни. Време е за продажба, и за шопинг.

Не е проблем што изгубивме, секој може да изгуби. Или дека игравме слабо, се случува и тоа. Но против Аталанта, не можевме да врземе 3 додавања, што беше толку фрустрирачки, вчера не ми се ни мислеше на тоа а камо ли да пишувам. Аматерски клуб ќе одиграше подобро. Жозе, Занети, Кордоба и Цезар го признаа поразот, му честитаа на подобриот тим, но сите рекоа дека имале лош ден. Незнам дали нив им се чини дека со Каљари имаа убав ден, или со Сиена, без разлика на победата.

Колку побрзо ќе им текне дека нешто не чини, дека треба да заборават на дуелот со Манчестер и да се сконцентрираат на тоа да прават бодови, толку побрзо ќе се надмине кризата. Знаеме дека имаа лош ден. Од Лацио наваму, не знам кога имале добар...

ако може да така да се каже утеха ми е што мурињо знае да научи од грешките барем така се покажало до сега , и верувам дека ќе видиме промени во тимот/играта и дека нема ваков дебакл ( ај пораз мање више мислам на играта пред се ) нема да ни се деси .

Абе што ке ние Дрогба незнам , го гледав сеа пред некој ден ист е ко Креспо , ај него го гледаш ај Креспо.Ама Мур се запнал тоа е ...

А изворот од каде е?

Уште е на ниво на шпекулација, иако се надевам дека Морати веќе свати дека ѓаволот ја однесе шегата. Потребни ни се играчи, итно!

http://www.telegrafi.com/?id=5&a=4873

OD ovoj sajt tie na albanski e . Pisuva i za C.Ronaldo deka inter slednata sezona ke se bori so real za potpisot na Portugalecot

OD ovoj sajt tie na albanski e . Pisuva i za C.Ronaldo deka inter slednata sezona ke se bori so real za potpisot na Portugalecot
И јас го прочитав тоа на гоал.ком ... неможе да им се верува многу многу , знаеме гоал дека е страње од сајт , а другите сајтови земаат од кај гоал ... го ке видиш

Добро, мислев тие од кај го преземаат. Пошто ако го преземаат од трач.ком тогаш ништо. Она со Роналдо на пример е типична шпекулација колку да се напише нешто.

Златан Ибрахимовиќ најдобар фудбалер во Серија А!

ibraka-najdobar.jpg

Напаѓачот на Интер, Златан Ибрахимович е прогласен за најдобар фудбалер во Серија А за изминатата година.Доделувањето на Калчо Оскарите за 2008 помина во знакот на напаѓачот на Интер, Златан Ибрахимовиќ. Шведскиот интернационалец беше прогласен за најдобар фудбалер во Серија А за изминатата година.
Покрај најголемото признание Златан Ибрахимовиќ се закити со уште две титули, за најдобар странски фудбалер во лигата и за најубав погодок.
Капитенот на Јувентус, Алесандро Дел Пјеро ја доби наградата за најдобар италијански фудбалер во Серија А.
Џорџио Киелини се закити со наградата за најдобар дефанзивец, а Џиџи Буфон беше прогласен за најдобар голман.
Наградата за најдобар млад фудбалер му припадна на Марек Хамшик од наполи.
Најдобар тренер е Чезаре Прандели од Фиорентина, Роберто Росети е најдибриот судија во Серија А.

24fudbal.com.mk

Браво за Ибра !!! Ајде па и најдобар светски играч да дочекаме :), само ме интересира голот :vozbud:

Честитки за Ибра.. Само многу Јувентуди добија награди... :) Дел Пиеро, Буфон, Киелини..
За минатата сезона мислам дека требаше Цезар да добие награда на најдобар голман. Имаше импресивна сезона и најмалку примени голови. А како можи Јувентус да има 10 повеќе примени голови а најдобриот дефанзивец и голман да се од нивниот тим.. :tapp:

Честитки за Ибра.. Само многу Јувентуди добија награди... :) Дел Пиеро, Буфон, Киелини..
За минатата сезона мислам дека требаше Цезар да добие награда на најдобар голман. Имаше импресивна сезона и најмалку примени голови. А како можи Јувентус да има 10 повеќе примени голови а најдобриот дефанзивец и голман да се од нивниот тим.. :tapp:
Грешка си Меаца..Јувентус во моментов има најмалку примени голови во Сериа А:) Плус цела година бранеше Манингер..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom