Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро не смее ли да се коментира на друг фан клуб ако имаш конструктивно мислење и не се навредува ниту клубот ниту играчите. Иако Мак. Тигар е за Милан коментарот му е на место и нема ни трошка провокација.

Имате тема Италијанско првенство, коментирајте таму колку ви душа сака. Овде се дискутира меѓу фановите на Интер.

Син е отсутен, денеска јас сам сум... И стрпете се за бришење, не е само вашиов Фан Клуб на форумов, во Фан Клуб Милан западнаја по Кака, преку 100 мислења избришав. Не можам да постигнам наеднаш се’, не сум Шаолин.
А што има лошо да се брише, нема потреба, доколку видам еден избришан пост тогаш немие мене местото да дискутирам со деца, кој не знаат дека има и негативна критика.
Демек ова е место за илузии.
Напротив сакам моите постови да останаат не избришани и да се потврди дали грешам или навистина ја пишувам реалноста.
А молим лепо за тие кој имаат илузија нека отвораат слободно нова тема за Интер со посебен наслов.

Секоја чест за играчите на Аталанта!!!

Вака се игра фудбал.
Вака се бори за секоја топка.
Вака се влегува 100% во секој дуел.
Вака се остава срце на тере.
Вака се игра против шампионот на Италија.
Вака се игра без респект.
Вака се игра против екипа што вреди 10 пати повеќе од тебе.
Вака изгледа победнички менталитет.

Вака се игра фудбал!

Секоја чест.

Думан, твои постови не избришав, бришев на провокатори од другите фан клубови. Не кревај востание аман.

Секоја чест за играчите на Аталанта!!!

Вака се игра фудбал.
Вака се бори за секоја топка.
Вака се влегува 100% во секој дуел.
Вака се остава срце на тере.
Вака се игра против шампионот на Италија.
Вака се игра без респект.
Вака се игра против екипа што вреди 10 пати повеќе од тебе.
Вака изгледа победнички менталитет.

Вака се игра фудбал!

Секоја чест.
Апсолутно те подржувам во ова што го кажа. Се надевам дека ќе научиме поучна лекција од денешниов натпревар посебно од играчите на Аталанта. Се надевам дека под итно ќе донесеме асален плејмејкер. Се надевам дека Жозе ќе го прати Обиња заедно со Балотели на позајмица. Се надевам дека ова ќе биде само едно лошо попладне што нема веќе да се повтори. Мурињо ќе биде збеснат како по дуелот со Џенова кога одигравме 0-0 баш ме интересира што ќе коментира. Дај прекинете да го обвинувате Мурињо, не е човекот магионирачар и да направи подобра игра од лани за шест месеци.

Думан Барса има традиција на офанзивен фудбал од кога постои. Барса секогаш игра 4-3-3 со напаѓачки фудбал и пред се атрактивен. Па не за џабе имаат стадион со најголеми димензии за да неможат противницте да се бранат. Пеп само им ја врати самодовербата на играчите тактички немаат променето ништо. Барса играше добро и под водство на Рајкард и пред него а и после Пеп

Фала Богу.
Барем почесен погодок. Иако играше катастрофално денес, не покажа никаква борбеност, Ибра сепак погоди.

Апсолутно те подржувам. Се надевам дека ќе научиме поучна лекција од денешниов натпревар посебно од играчите на Аталанта. Се надевам дека под итно ќе донесеме асален плејмејкер. Се надевам дека Жозе ќе го прати Обиња заедно со Балотели на позајмица. Се надевам дека ова ќе биде само едно лошо попладне што нема веќе да се повтори. Мурињо ќе биде збеснат како по дуелот со Џенова кога одигравме 0-0 баш ме интересира што ќе коментира.

Што ќе коментира? Што и да каже џабе е. Денешната игра доволно зборува. Би можел само да прокоментира дека домашните изиграа одлично и заслужено си победија.

Речиси крај на натпреварот е. Се надевам наскоро нема да гледаме ваква лоша игра.

едит: Еве и еден почесен гол за нас, кој друг ако не Ибра...

Ок, барем 3-1.Лесно можеше и 4 да ни лупнат.Не сакам да ни се повтори никогаш ова што денес ни се случи.Одиме напред, сепак Интер сме !!!!!

Форца Интер!

Браво за Аталанта! Заслужена победа..
Интер одигра катастрофанло во целина... Надигран беше и Мурињо, па се надевам дека свати оти со Киву не се игра среден ред, а малку повеќе треба да ги користи Мансини и Кварезма а не да ги чува за украс...

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ шо доживеав навивачине од Аталанта да ни прает оле оле! МАНЧИНИИИИ ВРАТИИИИ СЕЕЕЕЕЕ!!!!!:kesa::kesa::kesa::kesa:

Каква утеха: ОК, барем 3-1 :) :) :)
Абе ова за памет нека ни биде... А вечер нема да тепаат пацерине, џабе се радуваат. Нека дишат у прашината... Ко што си е редот, нели... :drk::drk::drk:

Браво за Аталанта! Заслужена победа..
Интер одигра катастрофанло во целина... Надигран беше и Мурињо, па се надевам дека свати оти со Киву не се игра среден ред, а малку повеќе треба да ги користи Мансини и Кварезма а не да ги чува за украс...

У право си... Потполно се согласувам.
Креспо ич нека не влага... Обина на позајмица, себично тавче... Адриано асистенција вака така :)
Кварезма мора да го игра, не Фиго ми го става. Глупости...

Каква утеха: ОК, барем 3-1 :) :) :)
Абе ова за памет нека ни биде... А вечер нема да тепаат пацерине, џабе се радуваат. Нека дишат у прашината... Ко што си е редот, нели... :drk::drk::drk:

јувентус не ме плаши. ќе си тепа поштено вечер и тоа убедливо меѓутоа немаат капацитет за титула , не со овој тим и не со овој тренер. од друга страна милан зема залет а тоа не е на арно ако продолжиме вака. плус мора балотели да го врати и да му дава шанса на кварезма , беља работа ама по ибра балотели е најдоброто што го имаме. (тешко нас со тоа мрзливо котле )креспо и круз ван форма , адриано да не се лажеме никогаш нема да се врати барем пола од тоа што беше , двете котлиња се се што имаме покрај ибро.
и секако респект до аталанта која ни покажа како се игра со срце

Така де Мурињо не чинел.. Ами Манчини лани од 11 бода разлика ко дојдовме на 10 само? ко немаше Интер победено 5-6 кола со ред? тогаш чинеше Манчини? Мурињо со Порто ја освој Лигата на Шампиони еееј со Порто. Сега со Интер пак ќе ја освој и Л.Ш. и италијанското и купот на италија. А мислам голема грешка му беше шо го изостави Кварезма од списокот. Иначе ете колку е битен Самуел во одбраната. Самуел-Кордоба нека клај гол некој..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom