Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А Уефа не е под капа на Фифа?

A kako се стигнува до Светското Клупско Натпреварување ? И јас бев со тој памет, Фифа го организира и нема никаква врска со ЛШ дур не ми текна дека победникот од ЛШ игра на истото натпреварување . :toe:

А бе ќе видиме...Пишуваше на некој сајт...кажаа некаде дека ќе биде суспендиран?НЕ!Само филмот од Мурињо дека мора да биде суспендиран.И тоа не 1 туку 2 меча...

А бе ќе видиме...Пишуваше на некој сајт...кажаа некаде дека ќе биде суспендиран?НЕ!Само филмот од Мурињо дека мора да биде суспендиран.И тоа не 1 туку 2 меча...
Мурињо се изјасни само за Руни, и тоа го спореди со Есиен кој за ист таков испад како Руни беше суспендиран два меча со Барса, има право на таква изјава и споредба зашто Манчестер им се следен противник во ЛШ, а за Видич медиумите излегоа со такви шпекулации. Јас реков, ова е турнир организиран од ФИФА, но поврзаноста со ЛШ сепак е голема зашто победникот од тоа натпреварување оди на турнирот во Јапонија . Незнам како стојат правилата во една ваква ситуација, одговорот ке го добиеме наредната година иако факт е дека ова е официјален меч, а не пријателски, и суспензијата е морална .

Што е ова слушам муабети дека ДиВајо ке доагал во Интер а Адри ке го шутнат?
На нас ни треба некој помлад и со поголем калибар од ДиВајо ,лично сакам Агуеро

Јас видов на радио :pos:
Каков филм на Мурињо бе? Мурињо мислам нема ништо спомнато во врска со Видиќ.Играл не играл, мене исто ми се фаќа, Ибра пак песна ќе пее...

Што е ова слушам муабети дека ДиВајо ке доагал во Интер а Адри ке го шутнат?
На нас ни треба некој помлад и со поголем калибар од ДиВајо ,лично сакам Агуеро

Еее и ти незнаеш што сакаш :):):)

Еве една слика од Лигата на Шампиони.

А еве уште една :)
26059.jpg

BTW @ The Great Cooooooolll потпис ;)

Мурињо се изјасни само за Руни, и тоа го спореди со Есиен кој за ист таков испад како Руни беше суспендиран два меча со Барса, има право на таква изјава и споредба зашто Манчестер им се следен противник во ЛШ, а за Видич медиумите излегоа со такви шпекулации. Јас реков, ова е турнир организиран од ФИФА, но поврзаноста со ЛШ сепак е голема зашто победникот од тоа натпреварување оди на турнирот во Јапонија . Незнам како стојат правилата во една ваква ситуација, одговорот ке го добиеме наредната година иако факт е дека ова е официјален меч, а не пријателски, и суспензијата е морална .

Епа гледај сега,ако Руни требаше да биде суспендиран,ќе требаше да биде суспендиран во Светското првенство.Зашто како што викаш тие се поврзани натпреварувања,така?Сепак кој од овие двајца(не дај Боже двајцата) ќе биде од огромна загуба за Манчестер,а во полза за Интер.Како и да е,до тогаш има уште време до тогаш,сеуште не се знае целосниот состав,повреди и вакви суспензии кој можат да ги доделат челниците од УЕФА.
Вие имате некој супедиран во текот на двомечот со нас?

ziak92;2037942[B напиша:
]Епа гледај сега,ако Руни требаше да биде суспендиран,ќе требаше да биде суспендиран во Светското првенство.[/b]Зашто како што викаш тие се поврзани натпреварувања,така?Сепак кој од овие двајца(не дај Боже двајцата) ќе биде од огромна загуба за Манчестер,а во полза за Интер.Како и да е,до тогаш има уште време до тогаш,сеуште не се знае целосниот состав,повреди и вакви суспензии кој можат да ги доделат челниците од УЕФА.
Ги испомеша работите, Руни ако заработеше суспензија ке заработеше стриктно од ЛШ, а не од Светското Клупско првенство зашто истото моментално нема никаква врска со ЛШ ( Манчестер е победник од минатата сезона ), реков, незнам какви се правилата останува да видиме што ке бидне со Видич, сеедно .
А за Интер мислам дека немаат суспензија на некој од клучните играчи .

p.s. Ако одиме со нелогични споредби, ајде, зашто црвен картон од ЛШ не влијае во Серија А или ПЛ, и тие се поврзани нели . . . ебаго .
p.m.s. Фајнли, почнаа пак да се актуелизираат шпекулацииве за играчов .

Епа гледај сега,ако Руни требаше да биде суспендиран,ќе требаше да биде суспендиран во Светското првенство.Зашто како што викаш тие се поврзани натпреварувања,така?Сепак кој од овие двајца(не дај Боже двајцата) ќе биде од огромна загуба за Манчестер,а во полза за Интер.Како и да е,до тогаш има уште време до тогаш,сеуште не се знае целосниот состав,повреди и вакви суспензии кој можат да ги доделат челниците од УЕФА.

Ама човек случајот за Руни беше во процес за време на светското, и уште мислам дека е.Затоа Руни играше таму.Исто и она што ти го објасунва Син може да е друга варијанта.Тоа е тоа.
БТВ нема изглеа Интер суспензии.

П.С. Фала Коста :pipi:

ИНТЕРИСТИ ЧИТАЈТЕ

оваа вест е специјална за Бојанн :):):)

Мачкина кашлица.

Мене повеќе ме плаши Џенова во купот, него ли дуелот со Манчестер во ЛШ.

p.s.
Предлог до Syn.
Ставај анкетi во темава, да гласаме на некои прашања поврзани со Интер. На пример, сега стави неколку играчи и да гласаме кој од нив би заминал во зимскиот преоден рок. Па недела/две подоцна, кога ќе не поврзуваат со некои нови имиња, стави ги тие кој би сакале да го видиме во дресот на Интер и слично. Актуелности, за подобар развој на дискусија. Ете така. :)

Мачкина кашлица.

Мене повеќе ме плаши Џенова во купот, него ли дуелот со Манчестер во ЛШ.

p.s.
Предлог до Syn.
Ставај анкетi во темава, да гласаме на некои прашања поврзани со Интер. На пример, сега стави неколку играчи и да гласаме кој од нив би заминал во зимскиот преоден рок. Па недела/две подоцна, кога ќе не поврзуваат со некои нови имиња, стави ги тие кој би сакале да го видиме во дресот на Интер и слично. Актуелности, за подобар развој на дискусија. Ете така. :)

Јас и ентериер би мењал, нзн дали има таква опција софтверот за да го офарбаме фан клубов црно син :).

П.С. Добра идеја има Јове, ама на анкета ќе може сите да гласаат, па може да се убаци некој непожелен :toe:

Inter All-Time Best XI

Formation: 4-1-3-1-1

-----------Zenga

Zanetti Bergomi Burgnich Facchetti

-----------Oriali---------------

-----Matthaus Suarez Corso------

---------Mazzola--------------

-----------Meazza------------

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2008/12/29/1032805/inter-all-time-best-xi

Најдобрите 11 на сите времиња немам јас никаква забелешка а и никој не треба да има.

Inter All-Time Best XI

Formation: 4-1-3-1-1

-----------Zenga

Zanetti Bergomi Burgnich Facchetti

-----------Oriali---------------

-----Matthaus Suarez Corso------

---------Mazzola--------------

-----------Meazza------------

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2008/12/29/1032805/inter-all-time-best-xi

Најдобрите 11 на сите времиња немам јас никаква забелешка а и никој не треба да има.

Па сега, зависи како се гледа... Ако е списокот правен спрема придонесот што го имале фудбалерите во дресот на Интер за време на нивната кариера (изгледа така е правен), тогаш не ми текнува некоја посебна забелешка. Сите овие фудбалери имаат дадено огромен придонес во резултатите и успесите на Интер.

Ако се прави список за најдобар состав на Интер спрема квалитетот на фудбалерите кои го носеле сино - црниот дрес, тогаш јас таков состав без Роналдо во него не признавам.

Имаше дускусија на оваа тема мислам пред некое време.

Ама човек случајот за Руни беше во процес за време на светското, и уште мислам дека е.Затоа Руни играше таму.Исто и она што ти го објасунва Син може да е друга варијанта.Тоа е тоа.
БТВ нема изглеа Интер суспензии.

П.С. Фала Коста :pipi:

ИНТЕРИСТИ ЧИТАЈТЕ

оваа вест е специјална за Бојанн :):):)

Зошто за мене :), убаво е да се интересираме за играчи како Диего но можеби Мурињо во соработка со Морати ќе направаат некое изненадување па ќе видиме и некое поголемо име на Меаца. Ако сакаме да имаме играч за во ЛШ ќе мора да атакуваме на некој од Јужна Америка или Хамшик, а во лето ќе има многу опции а секако Диего е интересна.

Инаку премногу се пишува дека сме во потрага на напаѓач. Незнам кој не имиња ги прочитва во последните неколку дена, од Милито, Ди Ваио, до Фред и Тевез, па и враќање на Суазо или Аквафреска. Незнам зошто толку медиумите запнале дека ќе купуваме напаѓач ама јебига мора да се пишува за најслабата алка од тимот (адри)

Зошто за мене :)

Па ти најмногу го сакаше овој играч ми се чини, и нонстоп пишуваше за негово купување :):):)

Како и да е, ако го земеме Диего ќе завршиме огромна работа.Ѕверка играч е !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom