Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер очекувам чиста победа од страна на ѕверовите ,,,, иначе ако водиме 3-0 и нашиот Пандев да даде гол нема ич криво да ми биде.....:vozbud: :kez:

Aбе Интер да сака и сега може да го земе :)

Иако најверојатно ова го кажа на шала, до некаде си и во право. Рома е гадно погодена од финансиската криза, неколку медиуми тоа го извадија во јавноста и се повеќе се шпекулира дека ке мора да се ослободат од некои фудбалери . Прв на таа листа беше Менез, и онака дечкото годинава не ја добива посакуваната минутажа од Спалети . :toe:

Леле не можам да издржам ајде побрзо нека оди времево хехе....Абе не ни треба нам Менез .. Го имаме Мансини , Кварезма :smir:

Леле не можам да издржам ајде побрзо нека оди времево хехе....Абе не ни треба нам Менез .. Го имаме Мансини , Кварезма :smir:

Менез е класичен плејмејкер, бар во својата кариера и во Сошо и во Монако никогаш не бил користен како крилен играч . Во Монако знаеше да игра и како втор напаѓач . . . како и да е, онака го спомнав дечкото зашто се интересираа некои Интераши овде за неговата игра со оглед дека Интер беа поврзувани за негов трансфер минатата Сезона .

А за вечер, би требало да имаат далеку полесна работа од онаа со Рома пред месец дена, Лацио изиграа 120 минути со Милан и физички ке бидат послаби уште од стартот на мечот, затоа најкритично за Интер би било во првото полувреме .
Плус да го додадеме и фактот дека Мурињо имаше цела недела за тренинг и подготовки за овој меч, a таквите ситуации сезонава беа реткост, во една таква прилика целосно го надиграа Палермо .

Уште 10 минууутиии еххехе .... Ајмооо Интерррр :vozbud::vozbud:

Почетни 11 : Цезар , Маикон , Кордоба , Самуел , Максвел , Камби , Капитенот, Мунтари , Стакнович , Ибра & Круз :smir:

Со срека ... ФОРЦАА ИНТЕР!

0-1 СААААААААААМУУУУУУУУУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛллллллллл:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Леле овој Ибра не е нормален жими се.Никад нема да престане да ме изненадуа со потези :)

Молим за финтава на ибра среде терен!:vozbud:
Измена излегува Круз влева КРеспо! 28 мин
ЊТФ??

Diakite-Прв настап сезонава прв гол!
ЅВЕР!!!:pos2:

SYN Ако испадне 1-4 идам да ми забаеш од уроци! :)

на ибра додавањето со салто бе,хехе, не е здрав,али слабо постигнува голови, не ми е јасно КАДЕ Е КВАРЕЖМА???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom