Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јасно е дека се шпекулации ама искрено нема да биде лошо да дојде :) За џабе не ја доби Златната топка...

Кога играме Куп на Италија и со кого, мислам дека беше денес, ама корегирајте ме и допишете ако имате повеќе инфо :smir:
Играме 1/8 финале
Inter - Genoa (January 13)
еве се и другите парови:
Udinese 0-0 Reggina (Udinese win 8-7 on pens.)
Napoli 3-1 Salernitana (November 12)
Milan - Lazio (December 3) денеска се игра 20:45 на Раи Уно, Спортклуб србија
Fiorentina - Torino (December 17)
Roma - Bologna (December 17)
Sampdoria 2-1 Empoli (January 14)
Juventus - Catania (January 14)

Кристиано Роналдо ? Нема шанса да дојде,и да дојде знаеме сите дека немаме срека со Роналдовци :D иначе повеке би сакал Агуеро да го видам во прекрасниот црно син дрес али тоа е мое лично мислење,,,,,,:helou:

Без пари да ни го даваат не би го земал!
уште еден себичко во тимот не фала!
Доста ни е Ибра!
плус италијанскиот фудбал е машки а не балетански не смее ни да се надева дека ке му свирне некој фаул за тие бебешки работи што ги прави во Англија!

hahahhaah stom go kazuvas ova znaci ne razbiras fudbal,sekoj sonuva da go ima Ronaldo vo timot,ova site go zborite od ljubomora bidejki covekot e najdobar igrac vo Svetot....bidete mi pozdraveni :vozbud::vozbud::vozbud:

hahahhaah stom go kazuvas ova znaci ne razbiras fudbal,sekoj sonuva da go ima Ronaldo vo timot,ova site go zborite od ljubomora bidejki covekot e najdobar igrac vo Svetot....bidete mi pozdraveni :vozbud::vozbud::vozbud:

Зашто генерализираш, да, Роналдо минатата сезона беше најдобар фудбалер и уникатен е, без него во тимот, играта е тиња а резултатите разочарувачки, незаменлив е. Таков никогаш ни јас не сум сакал во Интер, да разараш со него во тимот, да ја градиш целата тактичка замисла и игра преку него, па 2 месеца повреда ( Италија е ) и да бидеш неконстантен и очаен ( Милан без Кака со Палермо ) .

п.с. И ако оди некаде дечкото, тоа ке биде Реал Мадрид .

Толку ти гледаш подалеку од јаремот кај што те врзале!
првен размисли дали гледаш италијански фудбал, после размисли каков е фудбалот во Англија па врати се на темава со споредба на двете лиги и еден асално добро напишан пост во кој ке ја има споредбата!
Се до тогаш од тебе сум 10 класи подобар анализатор на игри!

Толку ти гледаш подалеку од јаремот кај што те врзале!
првен размисли дали гледаш италијански фудбал, после размисли каков е фудбалот во Англија па врати се на темава со споредба на двете лиги и еден асално добро напишан пост во кој ке ја има споредбата!
Се до тогаш од тебе сум 10 класи подобар анализатор на игри!

Не се сеќава он кога Роналдо не се виде на Сан Сиро кога играа со Милан, не е исто Англија и Италија, тоа сите го знаат, лесно се справуваат со таквите на Италијанско тло .

Не ни треба Роналдо во тимот, нема да можат со Ибра да се договорат кој повеќе да дрибла и ќе треба рекламите за NIKE да се снимаат во натпреварите (мала шала). Не бев присутен на форумот неколку дена ама морам да пишам неколку реченици за изминатава недела. Пред некоја недела пишав дека Удине, Јуве, Наполи и Лацио се многу битни натпревари за уништување на моралот на противниците. До сега се оди според планираното и предвидувањата но за осигурување на титулата треба да имаме максимално сконцентриран и фокусиран пристап на секој натпревар, посебно на дуелити со т.н мали екипи. Многу е јасно дека Скудетото се добива на тие натпревари но верувам дека Мурињо нема да дозволи да им удри славата во глава на играчите. Да се надеваме дека ќе успеееме да победиме на сите натпревари до карјот на годината, немамеме нешто посебно тежок распоред, иако имаме три гостувања и еден натпревар на Меаца.

Многу ми е интересен и трансфер пазарот иако поголем дел се шпекулации таму кај што има чад има и оган. Не ми е јасно што запнал Жозе за Дрогба.... ама јас не сум тренер на Интер и затоа само можем да зборам тука :)

Според мене не треба да носиме ниту еден играч во јануари (освен некој плеј ако улета) а за заминување има голем број на кандидати. Многу повеќе треба да се насочиме на летниот трансфер пазар и со малку среќа можеме да ангажираме квалитетни играчи.

Ако Атлетико не обезбеди место во ЛШ а на добар пат е за тоа иако до крајот има уште многу ќе имаме права прилика за ангажман на Агуеро. Пошто има многу волци околу малата овчичка треба да ги искористиме Занети, Бурдисо, Камбијасо и остале Аргентинци за да му објаснат на Агуеро зошто да дојде на Џузепе. Второ засилување Хамшик, оваа сезона блеска а и лани беше солиден, значи веќе докажан во Серија А. Мурињо го меркаше за во Челзи па може да донесе во Интер. Наполи можеби има желба за настап во ЛШ ама ќе мора да почека уште некоја година нека искешира Морати 30 милиони нека ги полаже со некој од младинците и ветераните што ги имаме на куп и лесно ќе го комплетираме трансферот.

ПС мала провокација до сите фанови на другите екипи, ако сака некој да освои трофеј во следните десет години нека го облече плаво-црниот дрес. Во спротивно нека си ја побара среќата во друго првенство

Не ни треба Роналдо во тимот, нема да можат со Ибра да се договорат кој повеќе да дрибла и ќе треба рекламите за NIKE да се снимаат во натпреварите (мала шала). Не бев присутен на форумот неколку дена ама морам да пишам неколку реченици за изминатава недела. Пред некоја недела пишав дека Удине, Јуве, Наполи и Лацио се многу битни натпревари за уништување на моралот на противниците. До сега се оди според планираното и предвидувањата но за осигурување на титулата треба да имаме максимално сконцентриран и фокусиран пристап на секој натпревар, посебно на дуелити со т.н мали екипи. Многу е јасно дека Скудетото се добива на тие натпревари но верувам дека Мурињо нема да дозволи да им удри славата во глава на играчите. Да се надеваме дека ќе успеееме да победиме на сите натпревари до карјот на годината, немамеме нешто посебно тежок распоред, иако имаме три гостувања и еден натпревар на Меаца.

Многу ми е интересен и трансфер пазарот иако поголем дел се шпекулации таму кај што има чад има и оган. Не ми е јасно што запнал Жозе за Дрогба.... ама јас не сум тренер на Интер и затоа само можем да зборам тука :)

Според мене не треба да носиме ниту еден играч во јануари (освен некој плеј ако улета) а за заминување има голем број на кандидати. Многу повеќе треба да се насочиме на летниот трансфер пазар и со малку среќа можеме да ангажираме квалитетни играчи.

Ако Атлетико не обезбеди место во ЛШ а на добар пат е за тоа иако до крајот има уште многу ќе имаме права прилика за ангажман на Агуеро. Пошто има многу волци околу малата овчичка треба да ги искористиме Занети, Бурдисо, Камбијасо и остале Аргентинци за да му објаснат на Агуеро зошто да дојде на Џузепе. Второ засилување Хамшик, оваа сезона блеска а и лани беше солиден, значи веќе докажан во Серија А. Мурињо го меркаше за во Челзи па може да донесе во Интер. Наполи можеби има желба за настап во ЛШ ама ќе мора да почека уште некоја година нека искешира Морати 30 милиони нека ги полаже со некој од младинците и ветераните што ги имаме на куп и лесно ќе го комплетираме трансферот.

ПС мала провокација до сите фанови на другите екипи, ако сака некој да освои трофеј во следните десет години нека го облече плаво-црниот дрес. Во спротивно нека си ја побара среќата во друго првенство
:love3::cuc::cuc::cuc:
:helou:mala sala:helou:

за трансфер зимово сум ама само за надвор не за во натре!
Креспо и Бурдисо!
Креспо оти и така нема да добива шанси а Бурдисо за да прекине да игра против нас туку за нас!
111573-480.jpg

Му поминал грипот!

за трансфер зимово сум ама само за надвор не за во натре!
Креспо и Бурдисо!
Креспо оти и така нема да добива шанси а Бурдисо за да прекине да игра против нас туку за нас!
111573-480.jpg

Му поминал грипот!
Мн брзо бе :pos2: Добро за нас .. Има Киево да го втуриме :helou:

Мн брзо бе :pos2: Добро за нас .. Има Киево да го втуриме :helou:

Прво Лацио, иначе мечот се игра од вечерниот термин во Сабота, нормално со директен пренос на Телма а и на ОБН .

Ќе ја утнам утакмицава у сабота и ептен ми е криво... Кај се праело свадба ова време... : (((

Здраво, честито, пријатно . . . едноставно е, ми поминало, и тоа баш за Интер .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom