Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Думан што се нервираш , веќе реков , Интер имаа гостување против Сампдорија , гостување во Фиренца , во Рим , условно кажано и со Милан зашто само еден мал дел од стадионот беше со фанови на Интер , а Милан сега за сега имаа далеку полесни противници , а со Интер и Наполи играа на домашен терен .
Кога ке го погледнеш истото и разликата на табелата , место за паника и нервози нема .
Не се нервирам на тоа дека победија, се нервирам еве три натпревари како е можно да им помагаат судитее, пенал обавезни и исклушување на противнички играч.
Но во сето оваа има и место за задоволство, фановите на Милан во Лигата на Шампиони навиваат за други екипи.
Пошто нивните натпревари се во четворток.
Милан игра во втората Европска лига.

Шлушај го па овој....Цццц овој сега ги брани пошто знае дека Јуве е рамо со рамо со Милан во протекција од судиите!Како све МИлан добива пенали?Како све они се со играч повеќе?Како све од офсејд им ги признаваат?Денес да не не беше офсејд?Па не сум слеп да му ебам мајката!

koga си љубоморен сешто се кажува,сеа судиите ви се криви,немаше судиска грешка,чист пенал,исто така и црвениот беше заслужен,Syn бар ти беше објективен

ај преиспитај се што кажа ? ама озбилно земи пауза од 10 минути и убаво размисли ....... се сеќаваш банда фанови на јувентус и милан кои глупости ги тресеа лани , за очигледен пенал по играње со рака на коуто ?олабави се дешаваат судиски грешки и ќе се дешаваат понатаму , нови неискусни судии цена што мора да се плати поради криминалот на јуве

Еве за понатамошна дискусија ќе поставам едно прашање.
Кој треба да дојде во Интер, а кој да си замине во јануар ?

Ќе почнам со листата на играчи кои треба да си заминат. Најпрво тој што никогаш не сум ги сакал во Интер, Дакур - не е доволно квалитетен да игра во тим како Интер а и онака имам премногу деструктивци. Жал ми е да го ледам Креспо како седи на клупата за резерви па му посакувам се најдобро во новиот клуб веќе во јануари. Истото важи и за Круз иако сакам да остане и да се пензионира во Интер. Не се работи за играч од светска класа но во минатите сезони беше многу корисен и си ја одработуваше задачата. Обиња треба да се прати на позајмица а истото важи и за Балотели (но добро треба да се изработи се за на крајот да не останеме со мањак напаѓачи). Имаме и премногу централни дефанзивци можеби треба да замине и некој од нив.

За нови засилувања има три вида, желба на фановите, играчи кои реално можеме да ги добиеме и да си ги пружиме, и замисли на Муруњи. За ова последното немам идеја што би можело да биде, но кога јас би се прашал го сакам КАКА или пак ЧАВИ. Но реална опција е и ДИЕГО, зошто да не пробаме и со РИКЕЛМЕ или пак ДАГЛАС КОСТА, има уште неколку интересни плејови во Бразил и Аргентина како Хернандес или Буенаноте

koga си љубоморен сешто се кажува,сеа судиите ви се криви,немаше судиска грешка,чист пенал,исто така и црвениот беше заслужен,Syn бар ти беше објективен

Аааа така ли , ај сеа наврати се на времето кога бев објективен и за минатата сезона . Еве ти ја мојата објективност , со факти , со ништо повеќе , Амброзини добива опомена па жолт , Кака со Интер му крши нозе на Кварезма во првиот дел следува опомена , а овој од Наполи два жолти без пардон а можеше да помине со еден жолт и опомена . Голот со Интер , Милан го дадоа од минорен офсајд , Инзаги падна во негов стил со Сиена и пенал на 1-1 , да беше ова сега судено се за Интер , па форумов ке беше гунгула од вас фановите на Јуве и Милан .
Минатата сезона Коуто јавно си кажа , ДА играв со рака , ама не , ни тоа не ви беше доволно , така да бар си се изјаснувате дека лупетате глупости на форумов , ова што сега ви е ок со Милан тоа и го докажува .

Јас имам 100 пати кажано , судиите грешат , ама кога грешат за Милан тогаш тоа ви е ок , кога грешат за Интер тогаш станува збор за местење, никаде јас не реков дека судиите намерно досудуваат црвени или пенали во корист на Милан но факт е дека нивните одлуки оваа сезона на 3 пати им беа доста дискутабилни а вас фановите на Јуве никаде ве немаше , очигледни сте .

Аааа така ли , ај сеа наврати се на времето кога бев објективен и за минатата сезона . Еве ти ја мојата објективност , со факти , со ништо повеќе , Амброзини добива опомена па жолт , Кака со Интер му крши нозе на Кварезма во првиот дел следува опомена , а овој од Наполи два жолти без пардон а можеше да помине со еден жолт и опомена . Голот со Интер , Милан го дадоа од минорен офсајд , Инзаги падна во негов стил со Сиена и пенал на 1-1 , да беше ова сега судено се за Интер , па форумов ке беше гунгула од вас фановите на Јуве и Милан .
Минатата сезона Коуто јавно си кажа , ДА играв со рака , ама не , ни тоа не ви беше доволно , така да бар си се изјаснувате дека лупетате глупости на форумов , ова што сега ви е ок со Милан тоа и го докажува .

Јас имам 100 пати кажано , судиите грешат , ама кога грешат за Милан тогаш тоа ви е ок , кога грешат за Интер тогаш станува збор за местење, никаде јас не реков дека судиите намерно досудуваат црвени или пенали во корист на Милан но факт е дека нивните одлуки оваа сезона на 3 пати им беа доста дискутабилни а вас фановите на Јуве никаде ве немаше , очигледни сте .

а зашто да има опомена?мора ли увек да има опомена?Јанкуловски имаше чиста позиција,не ги бранам Милан али претерувате,Маџо му се фрли отпозади,ова беше чист жолт и заслужен црвенм,како мислиш да помине само со опомена?

а зашто да има опомена?мора ли увек да има опомена?Јанкуловски имаше чиста позиција,не ги бранам Милан али претерувате,Маџо му се фрли отпозади,ова беше чист жолт и заслужен црвенм,како мислиш да помине само со опомена?

Види , со оглед дека Амбро си имаше опомена пред Жолт , така требаше да биде и со играчот на Наполи , реков , жолт и опомена , тоа го заслужуваше тој човек зашто сепак беше прво полувреме , како што и Кака доби опомена по остриот старт врз двете нозе на Кварезма . :toe:
И уште еднаш , лани за чист пенал ги направивте Интер местачи , во ситуација кога Коуто сите требаше да ве замолчи велејки , Да , играв со рака . Зашто оваа сезона ве нема истото и за Милан, вие, фановите на Јуве да зборите, или ваквите ситуации ви се интересни само кога Интер се во прашање , така испаѓа .

беа за жолт нормално , ама па 2 старта 2 жолти ? комотно можеше да ги исклучи и гатузо и амброзини , ама тоа е веќе друг проблем види во фан клуб милан пишав за и нема никаква врска тоа со берлу или морати

Види , со оглед дека Амбро си имаше опомена пред Жолт , така требаше да биде и со играчот на Наполи , реков , жолт и опомена , тоа го заслужуваше тој човек зашто сепак беше прво полувреме , како што и Кака доби опомена по остриот старт врз двете нозе на Кварезма . :toe:
И уште еднаш , лани за чист пенал ги направивте Интер местачи , во ситуација кога Коуто сите требаше да ве замолчи велејки , Да , играв со рака . Зашто оваа сезона ве нема истото и за Милан, вие, фановите на Јуве да зборите, или ваквите ситуации ви се интересни само кога Интер се во прашање , така испаѓа .

си ме видел ли некад да речам дека интер имаат помош од судии?не сум таков да се вадам на судиите,демек наместено е и слично,ако имало пенал и играње со рака ондак добро,никад не сум приговарал,ако сум приговарал најди некој пост кај што сум приговарал и постирај го

си ме видел ли некад да речам дека интер имаат помош од судии?не сум таков да се вадам на судиите,демек наместено е и слично,ако имало пенал и играње со рака ондак добро,никад не сум приговарал,ако сум приговарал најди некој пост кај што сум приговарал и постирај го

Не те обвинив тебе директно , ке си се пронајдат во моите постови тие кои тоа го велеа минатата сезона , имаше такви и од Милан и од Јуве .

разликата помеѓу интеристите и миланезите овде на форумов е тоа што ние во вторник или среда грицкаме нокти а они само во четврток!:baeh:

доста за милан , нема потреба за нивните резултати да коментираме ако сме подобри ќе освоиме ако не има друга сезона . него битно е да ги тепаме анортозис , со победа ќе се пласираме во осмина финале што е особено важно да го завршиме порано тоа со оглед што имаме пеколен распоред пред нас

разликата помеѓу интеристите и миланезите овде на форумов е тоа што ние во вторник или среда грицкаме нокти а они само во четврток!:baeh:

Хехе, и сеа слушам ќе играле само денски, зашто овие нисколигашиве со кои што играат немале рефлектори на стадионите :pos: :pos: :pos:

Треба што побргу да ја заборавиме Реџина, важно е дека освоивме 3 бода, а сега треба да се осврниме на Кипарците, со кој не очекува едно тешко гостување.
Јас би ги одморил клучните играчи и би играл со втора постава, па макар да извлечеме и нерешено.
Во недела не чека важен натпревар со Удинезе, па за овој со Кипраниве би било добро да се одмораат Ибра, Занети, Виеира ,Кордоба и Маикон(а десен бек нека игра Сантон).
Изборот е овој за натпреварот со Анортозис:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.
Болдираните би ги играл на овој натпревар.

Треба што побргу да ја заборавиме Реџина, важно е дека освоивме 3 бода, а сега треба да се осврниме на Кипарците, со кој не очекува едно тешко гостување.
Јас би ги одморил клучните играчи и би играл со втора постава, па макар да извлечеме и нерешено.
Во недела не чека важен натпревар со Удинезе, па за овој со Кипраниве би било добро да се одмораат Ибра, Занети, Виеира ,Кордоба и Маикон(а десен бек нека игра Сантон).
Изборот е овој за натпреварот со Анортозис:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.
Болдираните би ги играл на овој натпревар.
Добра замисла. Сепак и овој тим би бил доволен да се изваде најмалку бод во Кипар.
Толдо е и повеќе од достојна замена за Цезар, заслужува почесто да биде на голот на Интер.
Сантон е одличен на бековската позиција, нема доволно искуство но му требаат вакви натпревари за да се докажи.
Матераци, Бурдисо, Максвел имаат играно заедно повеќе пати па не треба да е проблем тоа.
Средниот ред е одличен, но мислам дека попаметно е да игра Виера, а Камби да се поштеди за со Удинесе. Како и да е средниот ред е супер.
Круз ќе сака да ја врати довербата кај Мурињо, па ќе видиме како ќе се покажи во тандем со Балотели.

Само дали ќе се сложи и Мурињо со нас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom