Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На пресконференцијата, Мурињо рекол дека очекува Хименез да се врати во тимот веќе следното коло што се игра викендов или најкасно ЛШ отприлика за една недела, а истото важи и за Камбијасо.

Ја разбрав и дека поради кризата во Рома многу звучни имиња ке морале да си заминат одтаму!
ми мириса на Аквилани:helou:

да да Аквилани ако доји би бил многу потреден во ИНТЕР:helou:

цццц абе адри пијандуро една , иако написи од марионетите на јуве и милан треба со резерва да се земаат

Цело време имав претчуство дека ќе не изненадаат.
Многу несериозно од фудбалерите ....и со играч помалку 30 минути играа и пак за ништо.
Круз немуе местотото во Интер...еден пас неможе да поврзи...права катастрофа му е на Мурињо што го внесе во игра.
Вака изгледаше мојот прв пост после натпреварот со Џенова, во право сум бил кога така реагирав, но за среќа неговата игра и Мурињо ја забележал, неможам да поверувам дека играч со многу години поминати на фудбалските терени неможе да направи еден точен пас.

Ajде малку постари слики....

C_3_Media_225567_immagine.jpg

C_3_Media_225588_immagine.jpg

C_3_Media_225575_immagine.jpg

C_3_Media_225568_immagine.jpg

C_3_Media_225570_immagine.jpg

C_3_Media_225571_immagine.jpg

C_3_Media_225577_immagine.jpg

C_3_Media_225596_immagine.jpg

28246_hp.jpg

Порано многу сакав касано да игра за Интер ама денеска со доплата да ни го даваат јас не би го зел!

Порано многу сакав касано да игра за Интер ама денеска со доплата да ни го даваат јас не би го зел!
Абе кој Касано. Се погласни се шпекулаците дека ќе заминат Креспо и Круз уште во Јануари па се ослободува место за кој друг ако не Агуерооооо :)

Аман бе со тој Агуеро ! што сте толку затрескани во Агуеро не ми е јасно?
и Кварезма беше Убица во Порто па еве го сега прикажува дека се губи во италијанско првенство!

Хехехех абе овој Касано ми е закон човеков!Само се смее!Тоа ми се допаѓа ептен!На сите слики е насмеан и сигурно тресе некој глупости!:smir:Ај вечер се надевам убава утакмица ќе погледнеме!Поздрав:helou:

Аман бе со тој Агуеро ! што сте толку затрескани во Агуеро не ми е јасно?
и Кварезма беше Убица во Порто па еве го сега прикажува дека се губи во италијанско првенство!
Има време за Кварезма. Последниот месец во Порто не тренираше, не одеше на турнеите на клубот па треба малку време да се врати во форма. Сепак дојде во нов клуб па треба да се уигра со новите играчи и во новиот концепт на тренерот.

А во Агуеро нема кој не е затрескан. Не постои клуб во Европа кој не е заинтересиран за овој чудо од играч. Плус Аргентинец е :)

Хехехех абе овој Касано ми е закон човеков!Само се смее!Тоа ми се допаѓа ептен!На сите слики е насмеан и сигурно тресе некој глупости!:smir:Ај вечер се надевам убава утакмица ќе погледнеме!Поздрав:helou:
Се смее, некогаш плачи сред утакмица, се слекува по гаќи сред утакмица... не знам што не рпави :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom