Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака изгледаше мојот прв пост после натпреварот со Џенова, во право сум бил кога така реагирав, но за среќа неговата игра и Мурињо ја забележал, неможам да поверувам дека играч со многу години поминати на фудбалските терени неможе да направи еден точен пас.Цело време имав претчуство дека ќе не изненадаат.
Многу несериозно од фудбалерите ....и со играч помалку 30 минути играа и пак за ништо.
Круз немуе местотото во Интер...еден пас неможе да поврзи...права катастрофа му е на Мурињо што го внесе во игра.
Абе кој Касано. Се погласни се шпекулаците дека ќе заминат Креспо и Круз уште во Јануари па се ослободува место за кој друг ако не АгуероооооПорано многу сакав касано да игра за Интер ама денеска со доплата да ни го даваат јас не би го зел!
Има време за Кварезма. Последниот месец во Порто не тренираше, не одеше на турнеите на клубот па треба малку време да се врати во форма. Сепак дојде во нов клуб па треба да се уигра со новите играчи и во новиот концепт на тренерот.Аман бе со тој Агуеро ! што сте толку затрескани во Агуеро не ми е јасно?
и Кварезма беше Убица во Порто па еве го сега прикажува дека се губи во италијанско првенство!
Се смее, некогаш плачи сред утакмица, се слекува по гаќи сред утакмица... не знам што не рпавиХехехех абе овој Касано ми е закон човеков!Само се смее!Тоа ми се допаѓа ептен!На сите слики е насмеан и сигурно тресе некој глупости!:smir:Ај вечер се надевам убава утакмица ќе погледнеме!Поздрав:helou:
Вечерва ке го кркаме... Фиорентина-Интер 2-1
ЈАс сум оптимист. Уверен сум дека вечерва ќе ја победиме Фиорентина и планирам да ставам барем 500 ден на 2ка.Вечерва ке го кркаме... Фиорентина-Интер 2-1