Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде тешко..ама како стојат работите..и како Интер игра, морам да кажам по самоуверено во гости..верувам во позитивен резултат..
Абе кој Касано. Се погласни се шпекулаците дека ќе заминат Креспо и Круз уште во Јануари па се ослободува место за кој друг ако не Агуерооооо :)
Денес читам дека Рома е заинтересирана за аргентинциве..можеби сепак Аквилани..

Крејзи нема жити мајка подрек да ми бидеш ако паднам пак на кладилница запалиќу пола града!:nesvest:

цццц абе адри пијандуро една , иако написи од марионетите на јуве и милан треба со резерва да се земаат

На ваквите ли мислеше , Anthony Sormani гнидо !!

. . . Isn’t it a coincidence that Fiorentina tonight take on Inter at the Stadio Franchi, a game that Serie A’s top-scorer will now miss. Isn’t it also a coincidence that Zlatan Ibrahimovic was spared the punishment by the same court for a clearly deliberate and, some would say, violent off-the-ball elbow on Genoa midfielder Thiago Motta. This is the same Ibrahimovic who, unlike Gilardino, has a history of controversy and hotheadedness . . .

Се сеќавате на мечот со Џенова , и што направи Ибра со Мота , па сеа видете ја пристрасноста на овој '' новинар '' .

п.с. Заборави и на Мунтари типов , кога беше изоставен од дербито со Милан . :toe:

На ваквите ли мислеше , Anthony Sormani гнидо !!

. . . Isn’t it a coincidence that Fiorentina tonight take on Inter at the Stadio Franchi, a game that Serie A’s top-scorer will now miss. Isn’t it also a coincidence that Zlatan Ibrahimovic was spared the punishment by the same court for a clearly deliberate and, some would say, violent off-the-ball elbow on Genoa midfielder Thiago Motta. This is the same Ibrahimovic who, unlike Gilardino, has a history of controversy and hotheadedness . . .

Се сеќавате на мечот со Џенова , и што направи Ибра со Мота , па сеа видете ја пристрасноста на овој '' новинар '' .

п.с. Заборави и на Мунтари типов , кога беше изоставен од дербито со Милан . :toe:

смрдлива гнида никаква ......... гол.ком е нај анти - интер сајт што некогаш постоел кога го постигна милан голот од офсајд никому ништо дури го окарактеризираа како регуларна ситуација , следното коло пеналот против болоња доби епитет dubious penalty , пеналот и исклучувањето на милан сампдорија е апослутно чисто нормално дека не беше интер во таа ситуација , секако да не заборавиме што се случуваше лани ,

и секако ова за џилардино , како да се заборава дека најоштетен е палермо и дека поради овој потег останаа со празни раце , битно е дека интер го наместил ....
колку се бедни ова марионетиве на билан и јубе нешто невидено

нема да даваат на телма а???????????
Како што знам јас нема... Абе кај најде Телма да врши пренос на Италијанско. Коменторите тапа, една иста најава 3 години без преглед на колото. Поаматерски здравје... :kesa:

Како што знам јас нема... Абе кај најде Телма да врши пренос на Италијанско. Коменторите тапа, една иста најава 3 години без преглед на колото. Поаматерски здравје... :kesa:
Ќе има пренос...Фиорентина - Интер...

Ќе има пренос...Фиорентина - Интер...
7:00 Ај ти замижи - програма за деца
7:30 Макпланет - музичка емисија
8:10 Аѓутанти на љубовта - сериски филм
9:00 Пет плус - програма за деца
10:00 Храна и вино - емисија за гурмани
10:30 Цицање палец - игран филм
12:00 Музичка сцена
13:50 Игран филм
15:30 Вести - информативна емисија
15:45 Ај ти замижи - програма за деца
16:00 Млад волкодав - сериски филм
17:00 Пет плус - програма за деца
17:45 Храна и вино - емисија за гурмани
18:30 Вести - информативна емисија
19:15 Ловечко око - емисија за лов и риболов
19:45 Г-ѓица Потер - игран филм
21:40 Вести - информативна емисија
22:20 Културна хроника - емисија од културата
22:30 Т-Град - музичка емисија
23:10 Сега и повторно - сериски филм

meazza, некни кога играа Јувентус - Торино коментаторот изјави дека ќе има пренос во Среда средбата Фиорентина - Интер..А и на 24 фудбал го пишува тоа...

meazza, некни кога играа Јувентус - Торино коментаторот изјави дека ќе има пренос во Среда средбата Фиорентина - Интер..А и на 24 фудбал го пишува тоа...
ОК. Мене ми одговара :)

Абе може заборавиле да ја сменат програмата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom