Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"A Loan? Don't even dream of it," stated Moratti before the match against Genoa.

Inter president Massimo Moratti has warned the media and other clubs to 'not even dream' that Italy U-21 sensation Mario Balotelli is leaving the club...

Сепак мислам дека позајмицата би била најдобро решение за Балотели. На Балотели му треба поголема минутажа за да влезе во форма и да стане стандарден првотимев и во Италијанскиот национален тим, а во ИНтер со оваа конкуренција тоа тешко ќе го добие.

Ништо де еден киск со Џенова право се нервира Мурињо а ние (јувентус) ша што да кажи раниери, се осека право каков е Мурињо сака се да е негово и се да победи и да се покаже во италија како крал.

Мурињо даде една изјава во која беше љут како Рис на неколку играчи, за кој рече дека секој од нив играл сам засебе. Имињата на тие играчи не ги спомна, но рече дека прво сакал со нив да разговара.
Малку заканувачки им препорача на некои од играчите: „Изгледа некој од моите играчи не ме познава добро, за резултатите на Интер јас сум одговорен и треба играчите да ги извршуваат моите задачи, а за тие што не ме познаваат добро ќе имаат шанса добро да ме запознаат веќе следниот натпревар. Кога ќе го составам списокот за натпреварот со Фиорентина, се ќе им биде јасно„.
На прашањето за кои играчи точно се работи, тој со свој одговор: Тоа е лесно само да се погледнет снимката од натпреварот со Џенова. Па според тоа што го направи на полувреме лесно е да се погоди за кој играчи станува збор, тоа се АДРИАНО и КВАРЕЗМА.

списокот ке биде готов утре една ден пред натпреварот па ке видиме!

Mourinho's remark that only fathers who work fifteen hours a day can talk about being tired.

:zver::zver:

За натпреварот против Фиорентина најавен е Максвел како стартер, со тоа левата бековска позиција си доби играч, а досега на играчот му се бараше позиција. За натпреварот со Фиорентина повикано е ново име Болзони.

Според двата најчитани медиуми, La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport составот на Интер вака би изгледал за натпреварот со Фиорентина.

__________________________Цезар_________________________________

Маикон_____________Кордоба----------Бурдисо_______________Максвел

___________Ј.Занети________Камбиасо_____________Киву_____________

___________Кварезма__________Ибрахимовиќ________Мансини_________

На Клупата би требало да бидаат:

1. Толдо
23.Матераци
36.Болзони
21.Обина
45.Балотели
10.Адриано
18.Креспо

Според оваа најава на трибините се префрлаа човекот што незнае да направи еден коректен пас - Круз.
На клупата се сели Адриано.
Во првите единаесет се враќаат Камбиасо и Мансини.

можно е киву да се врати во одбрана а болцони во прв тим да го видиме , не би ме изненадило

За натпреварот против Фиорентина најавен е Максвел како стартер, со тоа левата бековска позиција си доби играч, а досега на играчот му се бараше позиција. За натпреварот со Фиорентина повикано е ново име Болзони.

Според двата најчитани медиуми, La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport составот на Интер вака би изгледал за натпреварот со Фиорентина.

__________________________Цезар_________________________________

Маикон_____________Кордоба----------Бурдисо_______________Максвел

___________Ј.Занети________Камбиасо_____________Киву_____________

___________Кварезма__________Ибрахимовиќ________Мансини_________

На Клупата би требало да бидаат:

1. Толдо
23.Матераци
36.Болзони
21.Обина
45.Балотели
10.Адриано
18.Креспо

Според оваа најава на трибините се префрлаа човекот што незнае да направи еден коректен пас - Круз.
На клупата се сели Адриано.
Во првите единаесет се враќаат Камбиасо и Мансини.
Ни самиот Мурињо не знае кој ќе игра со Фиорентина а не La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport :)
Се очекуваат некои промени, како што реков веднаш по натпреварот можеби и Креспо ќе го видиме од првата минута.
За Киву не ми се верува дека би играл во среден ред, не е повеќе Манчини на клупата на Интер.

Најмногу бил незадоволен од Круз. А ги спомнал и Обиња и Балотели...

Најмногу бил незадоволен од Круз. А ги спомнал и Обиња и Балотели...

Убаво реков по мечот за Обина , добар играч е , али му фали онаа фудбалска интелигенција , мене ми се допадна неговата борбеност , али се вклопи во целото сивило на тимот. Но кој знае што било во главата на Мурињо и кои биле неговите барања и од Обина и од Адри и од Круз а и од сите оние инволвирани во нападот и средината .
Доколку се победи во Фиренца , се би било ок и на свое место , ако се загуби или се изигра нерешено но Интер биде надигран , тогаш се пали предупредувачкото светло кое нема долго да свети .

Пред натпреварот со Џенова предупредив дека може да не изненади со едно реми и тоа ни се случи, но сега на натпреварот со Фиорентина толку сум оптимист дека ќе победиме и трите бода од Фиренца ги носеме на Џузепе Меаца.
А наше е да дочекаме Среда 20.30 часот и спокојно да го гледаме натпреварот.
Се за вас...Мурињо.

Кикснавме со Џенова неочекувано за тоа сега мора да тепаме сега мислам дека ибра ке растури оваа уткмица!!!

Дечки Хименез се опорави од повредата ? Јас мислам он би требало да биде стартер како поофанзивен играч во средината со камбијасо и занети би било одлично.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom