Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И самиот знаеш зошто беше тоа
Ќе видиме оваа сезона шо ќе правиме....:helou:
И ај почитувај го првиот пост шо го реплицирав
Абе ти стварно неписмен си бил на фудбалски план! Гледаш бе ти фудбал? Роналдо дојде во Милан во јануари, и истата таа година ја освоија лига на шампиони, што значи немаше никакви 7-8 гола за да ги однесе во ЛШ! Тие веке беа таму! Потоа следеше ланската сезона кога се повреди и кога Милан заврши 5! Значи ти воопшто не пратиш фудбал, односно не го пратиш Милан! Значи тој не ги однесе во Лига На Шампиони како прво! И како второ, тој со ништо не им помогна да ја освојат- немаше право за настап! Ајт таму..
абе нели гледа "фудбал" детево?
четврток е алооооо групна фаза во лига на уефа ајт сиктер да ги гледаш!
Мислам дека Роналдо немаше право да игра во Лигата на шампионите. И ајде нека ви е со среќа во Уефа купот гледам многу загреани сте да го освоите.Роналдо дојде во Милан на 18 Јануари 2007 а Милан беше шампион во сезоната 2006/2007 така да групната фаза беше помината и Милан него многу ретко го играше скоро ич во ЛШ.
Немора да гледаме секако шампиони ке бидеме таму![]()
последен нека биде коментаров за комшиите!Мислам дека Роналдо немаше право да игра во Лигата на шампионите. И ајде нека ви е со среќа во Уефа купот гледам многу загреани сте да го освоите.
Ги меша работите, кога гледа фудбал и кога игра ФМ 2008 или пак ПЕС 2008, па сега му се збркало, па сега тешко му е да се сети Роналдо кај давал голови.Мислам дека Роналдо немаше право да игра во Лигата на шампионите. И ајде нека ви е со среќа во Уефа купот гледам многу загреани сте да го освоите.
Ги меша работите, кога гледа фудбал и кога игра ФМ 2008 или пак ПЕС 2008, па сега му се збркало, па сега тешко му е да се сети Роналдо кај давал голови.
Јас се договорив 40 дена да го носам знакчево, ама имав среќа најдов едно вакво.Думан до кога треба да ги носиме потписиве ??? Веќе ми е мака да го гледам знакчево...
Многу се говори за доаѓањето на Ди Мариа, скоро секоја недела има по нешто, и за тоа зборат и Португалските и Италијанските медиуми. Јас сеуште не сум убеден во неговите квалитети бидејќи Олимпијадата беше само една искра еден блесок што немора да значи дека ќе има константни перформанси во текот на сезоната па и уште во Интер клуб кој секогаш оди на 3 бода.
Мислам дека ќе биде попаметно да појдеме по Диего
Без Adriano, Meazza, Syn, The Great, Umbra...Фан клубот Интер би изгледал како пустина.Јас и Меаца сме тешко недостижни!:smir: