Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Di Maria To Inter In January - Reports

Не знам шо ќе ни е и овај. Цената би била околу 10 милиони, што би значело Суазо плис дваесетина милиони.
Имаме премногу квалитетни крила.. Кварезма, Мансини, Обиња, Балотели. МОжеме да играме со два класични шпица, пример Адриано и Ибра и со едно крлило.

Inter coach Jose Mourinho is a keen admirer of the attacking midfielder and it is believed the 'Special One' is 'impressed' by the player, who also has an Italian passport which means the Nerazzurri's non-EU player quota will remain unaffected.

А не треба и многу верување на гоал. Ди Мариа не е attacking midfielder туку е крило.

Масимо Морати:
Масимо Морати се одлучил и тој да даде свој коментар околу трансверот на Дејвид Бекам во градскиот ривал кој се очекува да биде реализиран во јануарскиот преоден рок.Евего неговиот коментар: -Бекам во Милан? Смешно, уште една шпекулација која ќе завршет на крај на лошо. Меѓу другото кажа дека на Интер му е мило поради нивната политика која на крај завршува со Бумеранг. Ете ги доведоа Виери, Роналдо а од нив сами видовме што добија, верувам дека исто ќе им се случи и со Роналдињо и Бекам. Политиката наша е сосема поинаква па ќе видеме на крај од сезоната чија била поуспешна.

Eве која изјава ме расони сабајле :

"If Adriano sleeps well, trains hard, and drinks only water, he can comfortably do this work for the team for 90 minutes. He is only 25 after all," he concluded.

Погодете чија е . . .

Масимо Морати:
Масимо Морати се одлучил и тој да даде свој коментар околу трансверот на Дејвид Бекам во градскиот ривал кој се очекува да биде реализиран во јануарскиот преоден рок.Евего неговиот коментар: -Бекам во Милан? Смешно, уште една шпекулација која ќе завршет на крај на лошо. Меѓу другото кажа дека на Интер му е мило поради нивната политика која на крај завршува со Бумеранг. Ете ги доведоа Виери, Роналдо а од нив сами видовме што добија, верувам дека исто ќе им се случи и со Роналдињо и Бекам. Политиката наша е сосема поинаква па ќе видеме на крај од сезоната чија била поуспешна.

Морати не знае шо зборе ама ај:)
Роналдо на Милан му донесе ЛШ а и после повредите го ебаа,за Виери ноу комент,Роналдињо до сеа е супер,со Бекам маркетингот ќе ни се зголеми а и од него не се очекува многу(само 4 месеци ќе биде кај нас):helou:

Роналдо на Милан му донесе ЛШ а и после повредите го ебаа,за Виери ноу комент,Роналдињо до сеа е супер,со Бекам маркетингот ќе ни се зголеми а и од него не се очекува многу(само 4 месеци ќе биде кај нас):helou:

Aj те молам појасни ми го ова , умирам од желба да знам што мислеше со блондираното горе .

п.с. Друг нека не одговара , сакам Феномен лично да одговори на моето прашање .

Мистер мурињо:smir:

A koj друг :D , убаво рекол .
Роналдо на Милан му донесе ЛШ а и после повредите го ебаа:helou:

Феноменче , реткост една , бар ти си '' фан '' на Милан , требаше да знаеш дека пред две години Рони дојде од Реал во зимскиот преоден рок , немаше право на настап во ЛШ :toe: , Морати незнаел што зборел , а ти . . . а навиваш за Милан .

Абе вие не го разбирате човекот! Роналдо со самото доаѓање, и со тоа што седеше на клупа им даде мотив на играчите да ја освојат Лигата на Шампионите! :pos2: Патем најинтересен беше со камерата кога сликаше откако ја освоија титулата на зелениот терен.. :pos2: така да човеков сега сака да кажи со доаѓањето на Бекам оваа година ке го освојат купот на УЕФА! :pos2:

:pop::pop::pop:
Абе он тогаш дојде и на Милан му донесе пласман во ЛШ бидејќи тогаш Милан беше у гадна криза..... и после се повреди и то:):)

:pop::pop::pop:
Абе он тогаш дојде и на Милан му донесе пласман во ЛШ бидејќи тогаш Милан беше у гадна криза..... и после се повреди и то:):)

Ау да сега пласман било . . . yea right .

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Па?
Милан тогаш на крајот обезбедуваше пласман во ЛШ и Роналдо 7-8 голови и фактички го однесе Милан во ЛШ......:wink:

Ок , Феномен , темава е за Интер, не за Јуда, нека се продолжи со дискусија стирктно за Интер .

Ајде бе остави!
Дојде Роналдо им покажа на резервите како се чува клупата топла и водата ладна и успеаја да се пласираат до петто место лани!
ами сеа шо ке праат?

Ок , Феномен , темава е за Интер, не за Јуда, нека се продолжи со дискусија стирктно за Интер .

Ајде бе остави!
Дојде Роналдо им покажа на резервите како се чува клупата топла и водата ладна
и успеаја да се пласираат до петто место лани!
ами сеа шо ке праат?
И самиот знаеш зошто беше тоа :tapp::tapp::tapp:
Ќе видиме оваа сезона шо ќе правиме....:helou:
И ај почитувај го првиот пост шо го реплицирав

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Па?
Милан тогаш на крајот обезбедуваше пласман во ЛШ и Роналдо 7-8 голови и фактички го однесе Милан во ЛШ......:wink:

Абе ти стварно неписмен си бил на фудбалски план! Гледаш бе ти фудбал? Роналдо дојде во Милан во јануари, и истата таа година ја освоија лига на шампиони, што значи немаше никакви 7-8 гола за да ги однесе во ЛШ! Тие веке беа таму! Потоа следеше ланската сезона кога се повреди и кога Милан заврши 5! Значи ти воопшто не пратиш фудбал, односно не го пратиш Милан! Значи тој не ги однесе во Лига На Шампиони како прво! И како второ, тој со ништо не им помогна да ја освојат- немаше право за настап! Ајт таму..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom