Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И самиот знаеш зошто беше тоа :tapp::tapp::tapp:
Ќе видиме оваа сезона шо ќе правиме....:helou:
И ај почитувај го првиот пост шо го реплицирав

Добро , ке видиме . . . сега мавајте се во гради по победата против Интер , но немојте да го заборавите фактот дека Милан годинава беше причината за првите победи на Џенова и Болоња , беа причината за првиот бод на Каљари . Кој високо лета ниско паѓа , тоа уште по мечот со Интер ви го реков , за да одма дојде потврда со Каљари . . .

И Феномен , имаш тема за BB Мilan , таму дискутирај за тоа што ке правите годинава .

абе нели гледа "фудбал" детево?
четврток е алооооо групна фаза во лига на уефа ајт сиктер да ги гледаш!

Ајде доста е за мене.....ако ве интересира нешто прашајте ме на пп или пнп:):)

Абе ти стварно неписмен си бил на фудбалски план! Гледаш бе ти фудбал? Роналдо дојде во Милан во јануари, и истата таа година ја освоија лига на шампиони, што значи немаше никакви 7-8 гола за да ги однесе во ЛШ! Тие веке беа таму! Потоа следеше ланската сезона кога се повреди и кога Милан заврши 5! Значи ти воопшто не пратиш фудбал, односно не го пратиш Милан! Значи тој не ги однесе во Лига На Шампиони како прво! И како второ, тој со ништо не им помогна да ја освојат- немаше право за настап! Ајт таму..

Роналдо дојде во Милан на 18 Јануари 2007 а Милан беше шампион во сезоната 2006/2007 така да групната фаза беше помината и Милан него многу ретко го играше скоро ич во ЛШ.

абе нели гледа "фудбал" детево?
четврток е алооооо групна фаза во лига на уефа ајт сиктер да ги гледаш!

Немора да гледаме секако шампиони ке бидеме таму :)

Роналдо дојде во Милан на 18 Јануари 2007 а Милан беше шампион во сезоната 2006/2007 така да групната фаза беше помината и Милан него многу ретко го играше скоро ич во ЛШ.

Немора да гледаме секако шампиони ке бидеме таму :)
Мислам дека Роналдо немаше право да игра во Лигата на шампионите. И ајде нека ви е со среќа во Уефа купот гледам многу загреани сте да го освоите.

Мислам дека Роналдо немаше право да игра во Лигата на шампионите. И ајде нека ви е со среќа во Уефа купот гледам многу загреани сте да го освоите.
последен нека биде коментаров за комшиите!
пазете да не се лизнете како баерн!

Ги меша работите, кога гледа фудбал и кога игра ФМ 2008 или пак ПЕС 2008, па сега му се збркало, па сега тешко му е да се сети Роналдо кај давал голови.

Ги меша работите, кога гледа фудбал и кога игра ФМ 2008 или пак ПЕС 2008, па сега му се збркало, па сега тешко му е да се сети Роналдо кај давал голови.

Думан до кога треба да ги носиме потписиве ??? Веќе ми е мака да го гледам знакчево...

Многу се говори за доаѓањето на Ди Мариа, скоро секоја недела има по нешто, и за тоа зборат и Португалските и Италијанските медиуми. Јас сеуште не сум убеден во неговите квалитети бидејќи Олимпијадата беше само една искра еден блесок што немора да значи дека ќе има константни перформанси во текот на сезоната па и уште во Интер клуб кој секогаш оди на 3 бода.

Мислам дека ќе биде попаметно да појдеме по Диего

Адриано во неговата изјава после натпреварот го испофали тренерот Жозе Мурињо дека успеал да му го врати животот во нормала. Па се пофали дека навреме си спиел, пиел само вода.
Но и покрај се Адриано се уште не ја достигнал врвната форма.
А договорот со Интер му истекува во 2010 година.

Думан до кога треба да ги носиме потписиве ??? Веќе ми е мака да го гледам знакчево...

Многу се говори за доаѓањето на Ди Мариа, скоро секоја недела има по нешто, и за тоа зборат и Португалските и Италијанските медиуми. Јас сеуште не сум убеден во неговите квалитети бидејќи Олимпијадата беше само една искра еден блесок што немора да значи дека ќе има константни перформанси во текот на сезоната па и уште во Интер клуб кој секогаш оди на 3 бода.

Мислам дека ќе биде попаметно да појдеме по Диего
Јас се договорив 40 дена да го носам знакчево, ама имав среќа најдов едно вакво.
И сега самите ме молат да го извадам.
Сум ги провоцирал.
Демек не е точно дека играат во Купот на Уефа.
Закачиго и ти истото, па ако сакаш и никогаш не вадиго.

Еве ја листата после над 10 000 (десет илјади) постови:

Кој испратил мислење? Вкупно мислења: 10,090
Член___________________________________________Мислења
1. meazza................................................................ 931
2. Адриано............................................................... 829
3. Јове_Бт................................................................ 574
4. Syn...................................................................... 535
5. Димитар............................................................... 489
6. Крејзи Појол........................................................ 384
7. TonInter............................................................... 365
8. mite84................................................................. 364
9. Чекич.................................................................. 346
10.bojann1............................................................... 320
11.duman................................................................. 307
12.Marso.................................................................. 304
13._The Great_......................................................... 238
14.Umbra................................................................. 214
15.gos..................................................................... 160
16.armin06............................................................... 157
17.$h@doW m@n...................................................... 155
18.mRnO.................................................................. 151
19.foxy roxy............................................................. 123
20.Kosta Interista..................................................... 108

Јас и Меаца сме тешко недостижни!:smir:
Без Adriano, Meazza, Syn, The Great, Umbra...Фан клубот Интер би изгледал како пустина.
Во последниов месец слабо постираат Јове Бт,Димитар,ТонИнтер, Марсо.
Благодарност за сите што постирале на Фан клубот Интер со тоа го збогатија овој Фан клуб, а во последно време нема ни препукувања со другите фанови, а знаете зашто?
Мурињо тоа не го дозволува, лидери во серија А, лидери во групата на Лига на Шампиони.
Редеме само победи....
Во сето ова малку остана црна дамка поразот од Милан...но сепак и ние мора да изгубиме понекогаш, ваљда не сме роботи.
Само вака да се продолжи, и апелирам до сите наши фанови да не подлегнуваме на ситни зески од другите фанови, зашто тоа за нас не преставува никаква провокација.
Поздрав.
следната табела на постови ќе биде после 700-та страница.

Никој немаше да ме стигне на листата, ако не се воведеше правилото за Фан Клубови да не се изкажуваат при кликање на нови мислења.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom