Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мојот став е дека не треба никој да со потценува. Анортозив и Клуж се дебитанти во Лига на шампиони. Сите ги сметаа за целосни аутсајдери и прогнозите беа дека нема да освојат ни бод, а и двата тима од две кола веќе имаат по 4 бода. Нормално очекувам победа вечер, но се надевам дека нашиве ќе си ја сфатат сериозно работата уште од почетокот на натпреварот.

Морам да ги пратам. Уплатив многу пари. На едно ја имам 1, на друго од4-6, на трето 3+ и затоа ...
А пратам и Сериа А не се секирај:wink:

Другарче мора само да се умре, ништо друго не мора.И Сериа А е добро да се прати, посебно екипите на врвот, интересна работа.
BTW Кај се собирате во четврток да глеате фудбал? :pos:

The Great Не се смеј нив им е полесно!!
ке си се паднат со екипи од бугарија или црна гора еве кај е одма ке отидат да ги гледаат милан а ние се со екипи германија англија шпанија скапо ке не фати!:pos2:

Ај ако може некој да даде линк за утакмицава да ја гледаме!

Inter: Toldo; Maicon, Cordoba, Chivu, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Adriano, Ibra, Mancini.

The Great Не се смеј нив им е полесно!!
ке си се паднат со екипи од бугарија или црна гора еве кај е одма ке отидат да ги гледаат милан а ние се со екипи германија англија шпанија скапо ке не фати!:pos2:

Ај ако може некој да даде линк за утакмицава да ја гледаме!

Малери :toe:
ТNX за линков, сам си побара, сам си најде :pos:

Адриано игра :)
Леелле ќе го повредеа капитенот, ама овој фер, стануа и по газ го удри гркот.Којзнае колку ќејф му напраи :pos:

Многу тешко се доаѓа до голот,треба да се притисне посериозно, јас денеска неколку пати напоменав дека нетреба предвреме да прославуваме убедливи победи.
Инаку преносот го гледам на Премиере, а го има и на СКАЈ ИТАЛИЈА 3

АДРИАНООО..1-0..Најпосле ми здосадија овие..бункер екипа..

1:0 АДРИАНОООООООООО
Ибрахимовиќ до Маикон, Маикон центаршут , а Императорот со глава ја закуца во голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom