Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПРВО. Матераци не е толку дрво како што го направивте. Стварно претерува со својата грубостна моменти но тоа му е уште од времето кога играше во Перуџа. Матераци е тип на дефанзивец кој не треба да го напушти шеснаесетникот. ТОј треба да биде задолжен да не прелета топка во срцето на петерецот а не да ги брка играчите како луд. Нема брзина за тоа а и темпераментот му е таков што секој старт ќе биде жолт картон, Е сега некој треба да го увиди тоа и да му објасни што да прави а не како со Манси да го брка Торес кој е двапати побрз или пак Кака кој е одличен техничар со брз чекор.

ВТОРО. Интер е најзаслужен за ваквиот развој на кариерата на Пандев, да го повлечеше во Милано на 15-16 години можеби ќе беше и играч на првиот тим. Друго е ти да се развиваш во Италија каде што тренинзите се 10 пати подобри од кај нас и каде што се внимава на секој детал. Никој не го оспорува талентот на игачот и работата на тренерите во Беласица ама Интер и тоа како беше голема отскочна даска за неговата кариера

Абе што се замарате со тој Пандев? Па и јас да сум од управата на Интер не би ставил играч во првиот тим кој има клаузула од 2 милиони евра само за да заигра, кога во тимот веќе ги имаш Роналдо, Виери... Адриано... и незнам кој друг беше...
Тоа ти е како да треба да платиш за Мартинс или овај сега поновиов Обиња 2 милиони само за да ги пробаш во првиот тим! Па не се играчка бе тие пари! Што ако не успееше? Ако некој го заеба Пандев што не успеа во Интер тоа е онај мајмунон од Струмица што ставил таква клаузула! и готово... завршено е со него...

Вечерва Интер не очекувам да има никакви проблеми со Вердер. Ќе победат со два гола разлика ... :wink:

Вердер се јака екипа и знаат да бидат непријатни. На натпреварот со Баерн кога ги победија 2-5 буквално везеа :kesa:.
И јас очекувам победа, но не верувам дека ќе биде до толку лесно (дај Боже да биде :)). Во секој случај, очекувам уште подобра игра од таа на натпреварот со Милан :wink:.

Оваа формација е на калчомеркато и е мислам пореална од таа на гол ком

PROBABILI FORMAZIONI
Inter-Werder Brema
INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Mancini, Ibrahimovic, Adriano.

All. Mourinho.

WERDER (4-3-1-2): Wiese; Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen; Frings, Baumann, Ozil; Diego; Pizarro, Rosenberg.

All. Schaaf.

Arbitro: Michel (Slovacchia)
Тука има мала промена. И мислам дека ова е пореално да биде стартниот тим за вечерва.

Drugari me nemase izvesno vreme,lut bev i nervozen od toa sto ni se sluci vo nedelata!Inaku sakam da ve prasam nesto totalno dobro namerno:Ke mi objasni li nekoj sto se slucuva so MUSTANGOT?Pa sum se kolnel vo ova momce!!!Sum se karal so anti-interasite niz maalo deka ne bil(kako sto vikaat) plasliv,nedostoen za da igra vo golema ekip,vo jako prvenstvo,a sea pominuvam so glavata dole koa ke gi sretnam lugjevo...Pa totalno razocara deckoto,znam deka uste e rano ama izgleda stvarno se plasi deckoto.Ako ova e nedajboze vistina odma neka bega od Kalco,ke go izedat...
Najdobronameren post veruvajte.
INTER PER SEMPRE!!!
pozz

Drugari me nemase izvesno vreme,lut bev i nervozen od toa sto ni se sluci vo nedelata!Inaku sakam da ve prasam nesto totalno dobro namerno:Ke mi objasni li nekoj sto se slucuva so MUSTANGOT?Pa sum se kolnel vo ova momce!!!Sum se karal so anti-interasite niz maalo deka ne bil(kako sto vikaat) plasliv,nedostoen za da igra vo golema ekip,vo jako prvenstvo,a sea pominuvam so glavata dole koa ke gi sretnam lugjevo...Pa totalno razocara deckoto,znam deka uste e rano ama izgleda stvarno se plasi deckoto.Ako ova e nedajboze vistina odma neka bega od Kalco,ke go izedat...
Najdobronameren post veruvajte.
INTER PER SEMPRE!!!
pozz
Не би рекол дека тотално разочара. Одигра само неколку натпревари до сега и постигна и гол.
Му треба малку време да се уигра со тимот. Ова со Милан беше грешка на Мурињо.
Мислам дека Кварезма треба да добива шанса со тимови како Лече, Кањари, Болоња, Сиена...
На другите би влегувал од клупа, па за брзо време ќе го видиме и вистинскиот Кварезма.

Еве според Скаи Италија формацијата

Julio Cesar

Maicon Materazzi Cordoba Chivu

Vieira Cambiasso Muntari

Adriano Ibrahimovic Balotelli

Со Вердер сме играле сезона 2004 2-0 за Интер двоен стрелец Адриано

Имбецилов над мене нема да го коментирам, веројатно Syn ке му напомене дека треба да се стекне со основно образование :wink:
:pos2::pos2::pos2:abe susmak,ti si be samo obicen:drk: kao i timot za koj navivas

Кој става бре бан во фан клубовиве? До кога ке го трпиме овој? Кај треба да потпишеш петиција кажувајте!

La formazione dell'Inter:
Julio Cesar;
Maicon, Cordoba, Materazzi, Zanetti;

Stankovic, Cambiasso, Muntari;

Balotelli, Ibrahimovic, Adriano.

Ова е формацијата официјално Занети бек не е баш најпаметно според мене.

Цитро ватевр, бан од тема.

Продолжете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom