Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да,но има доволно на форумов кој можат да споделат мислење,да направат квалитетна дискусија секако со исклучоци.

Чекај малце , тоа што јас сум фан на Интер не мора да значи дека само моето мислење треба да се почитува на темава т.е. само фановите на Интер се во право , фудбал е , не е некоја посебна филозофија , еве ти пример , колку што ти си ги глеал Јунајтед , толку ги гледале уште пола членови што не навиваат за нив , така да доволно се кадарни да дадат свои ставови . Никој нема право дрско да им одговара , т.е. ај шетај не ти е местото овде тебе , целиот форум ја губи смислата .

Е сеа на мислење како она на АјсShitер за Tрофео тим пријателскиот Куп ( не ни знам као се вика ) , као да не му го спопикаш со пријателскиот Куп од Москва со Челзи ( 0-5 ) :toe:.
Заради такви дискусии пред форумов да биде надграден бев баниран од неколку фан клубови, само заради дискусијата за тоа што ми се допаѓа, а што не. Така да знам на што целиш.
Не верувам дека некој што не навива за Јунајтед има гледано повеќе натпревари од мене, можам да се кладам. Сигурно нема да троши стриминг некој за да гледа Јунајтед од ќеф(добро некој гледаат зошто играме најубав фудбал)!

Кога дојде Мурињо кажав дека не ми се допаѓа како личност и како тренер и слично и сите ми се нафрлија од ваш фан клуб.
Е сега ако така ми прават, и јас ќе вратам со иста мера во мојот фан клуб. Мислам дека се разбираме.
Штета што има многу *ички на форумов што само јадат лајна по другите фан клубови индиректно и избегнуваат дискусија. Сурова реалност е тоа и затоа веќе е изгубена смислата на подфорумот фудбал:toe:

Чекај малце , тоа што јас сум фан на Интер не мора да значи дека само моето мислење треба да се почитува на темава т.е. само фановите на Интер се во право , фудбал е , не е некоја посебна филозофија , еве ти пример , колку што ти си ги глеал Јунајтед , толку ги гледале уште пола членови што не навиваат за нив , така да доволно се кадарни да дадат свои ставови . Никој нема право дрско да им одговара , т.е. ај шетај не ти е местото овде тебе , целиот форум ја губи смислата .

Е сеа на мислење како она на АјсShitер за Tрофео тим пријателскиот Куп ( не ни знам као се вика ) , као да не му го спопикаш со пријателскиот Куп од Москва со Челзи ( 0-5 ) :toe:.

Synyster, ти уживајси Морати си има платено за демантирање-Ибро,мурињо, Адриано тие најдобро знаат што треба да работаат. А мое и твое е да го гледаме Интер и да уживаме...Еве гледаш мурињо 5 години нема пораз на домашен терен, тоа така и ќе продолжи...сега понекогаш ќе ни се случува и по некое реми, ама јас ти ветувам дека нема да дочекаат анти фановите на Интер овде на нашиов фан клуб да ни се потсмејуваат..
Тие времиња се минато, кога Чомбе со смс порака ме поздравуваше од некој играч..
тој ме научи така да поздравувам, а сега се љути за еден поздравче од Бабел.

Synyster, ти уживајси Морати си има платено за демантирање-Ибро,мурињо, Адриано тие најдобро знаат што треба да работаат. А мое и твое е да го гледаме Интер и да уживаме...Еве гледаш мурињо 5 години нема пораз на домашен терен, тоа така и ќе продолжи...сега понекогаш ќе ни се случува и по некое реми, ама јас ти ветувам дека нема да дочекаат анти фановите на Интер овде на нашиов фан клуб да ни се потсмејуваат..
Тие времиња се минато, кога Чомбе со смс порака ме поздравуваше од некој играч..
тој ме научи така да поздравувам, а сега се љути за еден поздравче од Бабел.
Не се лутам, греота е да се лутиш на навивач на екипа која не може да помине 1/8 финале ЛШ!
Ах Јуве што ти направија, отепаните од Интер да скокаат по форумиве!

Не се лутам, греота е да се лутиш на навивач на екипа која не може да помине 1/8 финале ЛШ!
Ах Јуве што ти направија, отепаните од Интер да скокаат по форумиве!
Ejjjjjjj koj zbora toj so do olmnani pagase od fazata po grupi a sega dojde C. Ronaldo i gi napraj ekipa :kesa::toe:

Ejjjjjjj koj zbora toj so do olmnani pagase od fazata po grupi a sega dojde C. Ronaldo i gi napraj ekipa :kesa::toe:
Ние зедовме ЛШ и во 1999 година ама изгледа ти не беше роден и не се сеќаваш. Вие кога имате последно земено?

Сега забележав не ги носеше белите стегачи на рацете само обетката неможам да забележам дали ја носи!

Брат мислам дека не ја носеше ТИ :) обетката...така заприметив

али П.С. FORZAAAAAA INNNNNTEEEEEEERRRRRRRRRR

ова е тоа што го чекам со години...ова е таа игра што ја чекам 10 години мамата у пи*ка да им ја е*ам на сите...(извинете што користам пцовки, ама ЕМОЦИИ ме налегнаа:smir:) Јас долго чекав некој ваков менаџер да дојде на чело на Интер и да постави таква тактика како што ќе му лежи на него.а не со Мансио ќе ми постави тактика 8-1-1 и иди сликај се. ако падне гол по некоја индивидуална акција на ибракадабра ок...ако не...ќе ја обвиниме неподготвеноста на играчите...слабата форма...Мансио напраи хет-трик у Италија ... ДА... ама Интер и 3 год беше елиминиран од ЛШ уште у рана фаза... Прашање: ЗАШТО?? ... Одговор: Мансио може да ги тепа Ливорно и компанија со таква поставеност и тактика...ама не и еден Ливерпул мочан кој мака мачи со ... (јебига како се викаше тој што играше у квалификации на ЛШ)... Ако некој го разбира фудбалот малце повеќе ќе примети разлика...Драстична разлика во играта во односот менаџер-фудбалер...и се...Човеку Мансио го испрати Адри на позајмица место да седне со него муабет да напраи и да му каже како стојат работите во тимот...Тој самиот изјави дека со него ниту еднаш не седнал да направи муабет...Го праќа Адри на позајмица у Сао Паоло без да напраи муабет како да е некој јангстер од ундер-18... Видете ја не го оправдувам Адри за ништо...ама застанувам на негова страна, за целава ситуација...Како може сеа на дебито после 1 година у ЛШ за само 3 мин одкако влезе да постигне гол...Значи не е само до формата на играчите...туку и до друго е!!!

Извинете што се распливав малце...ама емоциии...морам да го искажам тоа што го мислам за да ми биде полесно...Читав и поназад зашто релативно долго време не сум бил на форумов и се срамам :kesa: како еден верен ИНТЕРИСТА да отсуствува...ама зафатен бев...јбг...Инаку ме изиритира што деца или неуки луѓе што не знаат и не разбираат фудбал...пишуваат работи без врска...како: е (ХХХ,билокој тим) тепа,гази се....ова-она...те поздрави (ХХХ)...провокации...препуцавања... а резултатите го докажуваат спротивното Милан губи 3 по ред...Рома и дома и губи од еден КЛУЖ... а ИНТЕР едноставно ДОМИНИРА... Поентата ми беше нема потреба да се троши МИСЛЕЊЕ на такви банални работи кога резултатите си го кажуваат своето...
Тоа е од мене сеа за сеа после толку време убаво е што пак сум дома и што ја чувсвувам љубовта од Интер и Интеристите и не можам да ја изразам радоста што ја чувствувам... Слободно искоментирајте на ова што го кажав ќе ми биде мило...ако грешам поправете ме...

!!! FORZA INTER !!! NON MOLLARE MAI !!!

Овде нема плачковци, нема банови, овде може да си каже секој онаа што го мисли...
За жал во вашиот фан клуб не е така , најдобро го осетив на свој грб после, тоа што ви пренесов поздрав од Бабел...
П.С Јас не бев виновен, малку се збуна Браун.
Нема банови?Другарчето Флер зошто е баниран??Провокации низ Фан Клубовите не се дозволени, ако сакаш генерална дискусија за релација Милан-Јуве-Интер, имаш тема Италијанско првенство и таму се зборува без влакна на јазикот, во рамки на културата нормално..А за тоа кој е најдобар фан клуб не може да се одреди, бидејќи нормално дека на навивач на Милан нема да му биде најдобар Фан Клубот Интер и така натаму..

Ajде малку користиго и мозочето, јас не го сакам на Милан но Победата од 2:1 им беше чиста како солза. Неможам да сватам како можеш да се негираш самиот себе, еднаш кажуваш дека Интер игра Чисто а сега самиот се негираш и тврдеш дека ја пуштил утакмицата.
П.С Биди малку посериозен што пишуваш момче.
Поздрав и ај доста со банирањарта, голема работа што ќе си направил.
Поздрав до вистинските фанови на ИНТЕР.

Од мурињо добивате нешто слично како од Купер пред 5 години, само чекате помош од ГОСПОД , до 31 август вежбајте стегање раце, зашто ќе ви треба 90 минути да ги стегате рацете и да се надевате дека ќе падне гол...
среќа ги имаме АДРИАНО и ИБРА...за овие двајца не е потребен специалецот , тие можат сами
еве уверетеси дека овде не се потребни стратези...се знаит АДРИАНО

со вакви непроценливи играчи нетреба ни стратег ни стратегија секој може да биде мурињо.

Кој рече дека АДРИАНО се ’рѓосал еве човекот како си работи како сат...
п.с абе Роберто Манчини твојот инает ти ја скина главата, што ѓавол те тераше да го носиш на проверка во бразил...

Има многу глупави тренери како манчини, ако е потребно Алекс фергусон на кристиано роналдо ќе му чисти и копачки само овој да не си оди.
затоа е голем Алекс.

Ние зедовме ЛШ и во 1999 година ама изгледа ти не беше роден и не се сеќаваш. Вие кога имате последно земено?
Ние...
пред една, две, три, е де пред 43 години , во црно-бело технико, да бе мислеш дека тоа со 1/8 финалето го сваќам како навреда, абе тоа е сурова вистина...
Сега малку ги прелистував постовите и во еден пост пишуваш дека многу го мразиш Мурињо, се прашував зашто кога ни тој ни ти никој ништо не сви сториле лошо еден на друг, и се сетив на крај...тоа ти е кога тој беше тренер на Порто и ја освои ЛШ, а вие игравте таа година со Порто и во последна минута од слободен ви го згорчија животот. И сега од тогаш си имаш траума што не се лечи...
П.С Исто како и јас од Динамо Киев, од Виљареал, и да не набројувам...али надешта последна умира.

Ние...
пред една, две, три, е де пред 43 години , во црно-бело технико, да бе мислеш дека тоа со 1/8 финалето го сваќам како навреда, абе тоа е сурова вистина...
Сега малку ги прелистував постовите и во еден пост пишуваш дека многу го мразиш Мурињо, се прашував зашто кога ни тој ни ти никој ништо не сви сториле лошо еден на друг, и се сетив на крај...тоа ти е кога тој беше тренер на Порто и ја освои ЛШ, а вие игравте таа година со Порто и во последна минута од слободен ви го згорчија животот. И сега од тогаш си имаш траума што не се лечи...
П.С Исто како и јас од Динамо Киев, од Виљареал, и да не набројувам...али надешта последна умира.
Сите знаеме како Зозе стана тренер, со помош на судиите(намерно или ненамерно)

KEY MOMENTS
31 mins: Paul Scholes puts Man Utd ahead
45 mins: Scholes has a goal wrongly ruled out for offside
46 mins: Louis Saha replaces the injured Eric Djemba-Djemba
90 mins: Francisco Costinha's equaliser sends Porto through

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/champions_league/3542643.stm

Нема банови?Другарчето Флер зошто е баниран??Провокации низ Фан Клубовите не се дозволени, ако сакаш генерална дискусија за релација Милан-Јуве-Интер, имаш тема Италијанско првенство и таму се зборува без влакна на јазикот, во рамки на културата нормално..А за тоа кој е најдобар фан клуб не може да се одреди, бидејќи нормално дека на навивач на Милан нема да му биде најдобар Фан Клубот Интер и така натаму..
Еве подолго време на вашиот фан клуб не сум напишал пост, а и за понатаму не планирам да пишувам ( и така таму се собрани мали детенца), а еве тебе те читам почесто на Фан клуб Интер, значи вреди овој фан клуб, штом пишуваш на него. И треба да ти се заблагодариме што не посетуваш.
На темата за италјанското првенство а и другите теми скоро и никој да не пишува.
Во второто болдирано се гледа ите како ви е замилено и тебе и на миланез и си пишувате тука без никој да ве навредува...
еве вака фанови на други клубови кој постирале на фан клуб Интер

armin06 156 постови -Реал Мадрид
Milanez` 82 -постови Милан
КикоМЦ 65 - Јувентус
ivan1real 36 Реал Мадрид
ЃаволРулз 32 постови Ман Утд
juvejuve 22 Јувентус
Chombe_United 21 - Ман Утд

Пред фактите и боговите клечаат
Благодарност за вашите постови во Фан клуб ИНТЕР, без разлика дали се позитивни или негативни...
Па според ова може да се заклучи дека ова е нај добриот фан клуб на форумов,, во кој има место за сите
:helou:

Еве подолго време на вашиот фан клуб не сум напишал пост, а и за понатаму не планирам да пишувам ( и така таму се собрани мали детенца), а еве тебе те читам почесто на Фан клуб Интер, значи вреди овој фан клуб, штом пишуваш на него. И треба да ти се заблагодариме што не посетуваш.
На темата за италјанското првенство а и другите теми скоро и никој да не пишува.
Во второто болдирано се гледа ите како ви е замилено и тебе и на миланез и си пишувате тука без никој да ве навредува...
еве вака фанови на други клубови кој постирале на фан клуб Интер

armin06 156 постови -Реал Мадрид
Milanez` 82 -постови Милан
КикоМЦ 65 - Јувентус
ivan1real 36 Реал Мадрид
ЃаволРулз 32 постови Ман Утд
juvejuve 22 Јувентус
Chombe_United 21 - Ман Утд

Пред фактите и боговите клечаат
Благодарност за вашите постови во Фан клуб ИНТЕР, без разлика дали се позитивни или негативни...
Па според ова може да се заклучи дека ова е нај добриот фан клуб на форумов,, во кој има место за сите
:helou:
Мора да пишуваме тука за да ти докажиме некои работи бидејќи на повеќето фан клубови си баниран:helou:
А јас пола од овие 22 постови ги напишав вечерва за да докажам нешто и се надевам дека се и повеќе од доволни!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom