Ајде честито нека ни е титулата, како што посака Морати започнавме Супер.Другите титули се само прашање на време :wink: битно започнавме шампионски.Честито уште еднаш.
Инаку, утакмицата беше супер.Во првото полувреме можевме да го видиме новиот Интер со брзи кратки пасови, многупати ја збунивме Рома хеххе.Во првиот дел можевме да го видиме вансерискиот и единствен ИБРА (се согласувам со Мурињо дека никогаш неможе да престане да не изненадува со неговите потези),одличното засилување Мансини со кој 2-3 пати ги зезна бившите соиграчи,ѕверот - ЅВЕР во вистинска смисла на зборот-Мунтари кој е право чудовиште и изигра фантастично добро,искусниот секогаш добар и точен Фиго,нашиот неповторлив капитен - Занети,машината наречена Маикон,програмираниот Камбијасо (кој не играше на вообичаената позиција,но сепак одигра компјутерски точно), и секако солдните Станковиќ,Максвел,Бурдисо и најдобриот голман Цезар.Значи во првото полувреме изиграа страшно,имавме резултат,игра (што мене ми е нај битно) и на Рома не му дозволивме да се приближи до шеснаесетникот.И секако среќата им служеше и постигнаа гол од далечина, то е то.
Во второто полувреме многу ни опадна играта,посебно Хименез не ми изигра добро, а Балотели беше страшен - стварно добар.Играта ни падна, не игравме многу офанзивно, а единствен што ќе повлечеше напред беше Занети и по малку Мунтари - што значи дека Ибра напред добиваше многу малку топки.Да не заборавиме дека ни фалеа Адри,Киву,Матрикс и други играчи.Тоа е тоа битно издржавме и започнавме во прав стил како што ни доликува ШАМПИОНСКИ.
Позз до сите фанови на шампионот :helou:
П.С. Среќен роденден Чекич :party3: