Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично, малце попуштија кон крајот али тоа е како последица на недоволната физичка подготвеност. Тоа е, наместо да се креваше кондицијата на играчите се работеше на новиот систем така да не сум многу загрижен, немаме некој густ распоред па за месец дена би требало се да биде во ред.

Него, овај нигерот Сулеј освен под тушевите, сега е главна фаца и на средината на теренот. Одлично се покажува на почетокот, а замислете уште колку само потенцијал има во него кој треба да се искористи. Не знам дали сте го следеле пред да дојде во Интер, но освен овие квалитети има и пеколна левица која се гледа дека уште не е наштимана. Какви голови постигнувал, па па па. Ако се поправи и во офанзивата(зачести со шутевите кон голот), ќе бидам презадоволен и лично ќе го избркам Виеира од тимот за да му ослободам простор.

Мансини изигра стандардно добро, Балотели солиден но сепак, сеуште подлегнува на провокации... за другите веќе добро знаеме. И да, ќе го заборавев Фиго. Повторно ќе го критикувам, многу! Уште една лоша партија и уште многу истрошени топки, штета навистина штета така голем играч но сепак веќе истрошен. Мора да се користи Џими почесто, или побрзо да адаптира Марио на новата позиција.

Сума сумарум, честитки за играчите и за Мурињо. Одличен Интер.

пис

Победава е добра за подигање на побетничкио морал во новата сезона, и ќе биде многу значајна за добар почеток и дуелот со Сампдорија.

Удигравме добар натпревари иако секогаш постои можност за подобрување. Не ми се допаѓа тоа што сеуште останува оној стар менталитет на повлекување кога ќе се даде погодок. По голот на Мунтари несфатливо се повлековме и дозволивме Рома да врши притисок иако не креира 100% шанса. Истото се сучи и по вториот погодок на Балотели, кога за жал киксираше одбраната и дозволивме изедначување.

Уште една работа од која не сум задоволен е дозволувањето противникот да има поголем посед на топка. Се браниме многу плитко, им дозволувамвме без поголем проблем да стигнат до 30-40 метри од нашиот гол. Со таква поставеност многу ни е потешко да се трансформира опасен напад, пред се поради отсуството на класичен плејмејкер. Мислам дека можеме повеќе да ја нагазиме топката за да се стекне самодоверба и да не се дозволи притисок.

Очекувам пред старот да дојде некое соодветно сазилување (Кварезма), денес Морати потврди дека Интер го посакува, но нагалси дека во моментов приоритет е кратење на составот, и продажба на неколку играчи пред да се ангажира Рики

Pozdrav do site.Prvpat pisuvam a go pratam forumov odamna zosto za INTER sum izgoren:wink:.Samo da kazam deka ako ne se izbrkaat stankovic i figo stvarno ke zemam ke se obesam:toe:.Nemozam da gi gledam mi se povraka.pOzz

Pozdrav do site.Prvpat pisuvam a go pratam forumov odamna zosto za INTER sum izgoren:wink:.Samo da kazam deka ako ne se izbrkaat stankovic i figo stvarno ke zemam ke se obesam:toe:.Nemozam da gi gledam mi se povraka.pOzz

Moлам ? Србинот изигра одлично , да не речам феноменално прво полувреме , во второто очекувано , сите потфрлија , треба да се работи сега и на физички план што и нема да биде проблем на стартот од првенството . Плус како алтернатива , подобра од Станкович на средината на теренот и неможеме да имаме , со оглед дека кога ке се комплетира одбраната на негово место ке игра Камбија .

АЈ НЕ СЕ СЕКИРАЈ,ТИ НЕ СИ ГЛЕДАЛ ПОЛОШО: АДАНИ, МОРФЕО, ЏУЛИ, ПАСКВАЛЕ...ЕХЕ КАКВИ ГИ ИМАШЕ..СЕГА СЕ ОДИ НА ПОДОБРО.
П.С ЌЕ ЗАБОРАВЕВ И ЗАКЕРОНИ + ТАРДЕЛИ ТОА БЕА КАПАК НА СЕ.
И СРАМОТ 0:6 ПРОТИВ МИЛАН..ТОА СО НИШТО НЕ СЕ БРИШЕ..
АЈ ВЕЧЕРВА МОЖЕШ ДА УЖИВАШ

Moлам ? Србинот изигра одлично , да не речам феноменално прво полувреме , во второто очекувано , сите потфрлија , треба да се работи сега и на физички план што и нема да биде проблем на стартот од првенството . Плус како алтернатива , подобра од Станкович на средината на теренот и неможеме да имаме , со оглед дека кога ке се комплетира одбраната на негово место ке игра Камбија .

кога сме кај одбраната тајсон изигра доста добро .и бурдисо не беше лош освен киксот во прво полувреме ама тоа си е стандард за него :)

АЈ НЕ СЕ СЕКИРАЈ,ТИ НЕ СИ ГЛЕДАЛ ПОЛОШО: АДАНИ, МОРФЕО, ЏУЛИ, ПАСКВАЛЕ...ЕХЕ КАКВИ ГИ ИМАШЕ..СЕГА СЕ ОДИ НА ПОДОБРО.

Не го заборавај , легендарниот Беноа Коет :kesa: , мислам дека Чекич еднаш го имаше спомнато во слична конотација , беа тоа црни времиња .

Да, да јас бегам драги интеристи... а вие вечерва славете. Само со ум, пошто утре треба рано да станете за да не ја пропуштите најновата епизода од сапуницата ''Рикардо де Џипси''. Значи вечерва пукате, пиете, пеете а утре рано, рано гол.ком трансферфудбал илрека интерфанс и други слични фрекфенции кои ве водат до вашата и секако нашата утопија. *кажано со гласот на овој водителот на Охридски трубадури*

п.с.
еј, па кога ќе ми текне за лани, кога си мислев дека Киву и неговото сценарио е фарса... сеа не можам ни да замислам шо би можело да се случи догодина, можеби 12 месечни преговори со Меси. :pos:

Не го заборавај , легендарниот Беноа Коет :kesa: , мислам дека Чекич еднаш го имаше спомнато во слична конотација , беа тоа црни времиња .

така е го спомнав уште во комбинација со бруно чирило анасана керата „&’“‘%“%@%#%%@&^&#(*&@*$&*&^^ нонен на нонес , у пм , мадафака санама бич

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
П.С ЌЕ ЗАБОРАВЕВ И ЗАКЕРОНИ + ТАРДЕЛИ ТОА БЕА КАПАК НА СЕ.
И СРАМОТ 0:6 ПРОТИВ МИЛАН..ТОА СО НИШТО НЕ СЕ БРИШЕ..
АЈ ВЕЧЕРВА МОЖЕШ ДА УЖИВАШ

А ти бе мораше празничното расположение да го уништиш а ? :)
Како и да е се ќе се забораи со една титула у ЛШ и 2-3 скудета у наредниве 2-3 години :helou:

А ти бе мораше празничното расположение да го уништиш а ? :)
Како и да е се ќе се забораи со една титула у ЛШ и 2-3 скудета у наредниве 2-3 години :helou:
ЈА ПРИФАЈЌАМ КРИТИКАТА ЗА ЦРНИТЕ РАБОТИ ШТО ГИ ПИШАВ
ВЕЧЕРВА САМО ЗА ДОБРО НЕКА СЕ ПИШУВА

Mourinho: 'Grazie anche a Mancini'

Мурињо е многу луд, што му текна сеа да го спомене Роберот Манчини

Кој следеше на Раи уно можеше да види дека РОберто Манчини ги изнесе надвор на теренот Интерашите и кога испадна доби бурни аплаузи од цел сан сиро!Сепак тој е најзаслужен што го имаме интер оваков каков што е!-може направи грешка со некои трансфери но имаше и добри како Мајкон,максвел и други. некои стварно добри моменти кога многу сум се радувал беа под негово водство само ке ве потсетам на двете утакмици кога сум се потел до 90 мин-Интер-Сампдорија 3-2 и Парма-Интер 0-2:helou:

да да Бојан одма после натпреварот испадна кај новинарите на Раи Уно и се заблагодари на Манчини!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom