Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mourinho: 'Grazie anche a Mancini'

Мурињо е многу луд, што му текна сеа да го спомене Роберот Манчини

Мурињо е џентлмен и знае да почитува (се разбира доколку некој не го нападнал претходно :)), затоа и го спомнува :wink:. Каков и да беше Манчини мора да се признае дека направи многу за Интер.

Кој следеше на Раи уно можеше да види дека РОберто Манчини ги изнесе надвор на теренот Интерашите и кога испадна доби бурни аплаузи од цел сан сиро!Сепак тој е најзаслужен што го имаме интер оваков каков што е!-може направи грешка со некои трансфери но имаше и добри како Мајкон,максвел и други. некои стварно добри моменти кога многу сум се радувал беа под негово водство само ке ве потсетам на двете утакмици кога сум се потел до 90 мин-Интер-Сампдорија 3-2 и Парма-Интер 0-2:helou:

да да Бојан одма после натпреварот испадна кај новинарите на Раи Уно и се заблагодари на Манчини!
„некои добри работи„ - 3 СКУДЕТА, СУПЕР КУП, 2 КУПА НА ИТАЛИЈА, А ТОА Е ПОВЕЌЕ ОД КОЈ БИЛО ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 ГОДИНИ.

Лелеле Сали што му стори на дечкиве од Рим ги уби едноставно заедно со Ибра и Маикон абе тој како да не од кожа и месе колку кондиција поседува како бик е не застана цел утакмица инаку добра игра само во првиот дел имаше од Интер и после некако спласна темпото и на двете страни се гледа слабо физичка подготвенос кај Интер посебно Дејан Станкович кој изигра добро освен пеналот што го промаши ама ајде не му замеруваме Цезар го исправи или поточно Тоти погоди пречка како и да е добро тргнаве во новата сезона со трофеј и на крај ќе заборавев Супер Марио детето е закон..:salut:

лелле луге која дегенка сум јас ејјјјј! не го гледав натпреварот,зашо бев на роденден! лелее бе па, а толку се канев да гледам и ете ти-глуп роденден! ај можда сабајле ако има ке гледам.

лелле луге која дегенка сум јас ејјјјј! не го гледав натпреварот,зашо бев на роденден! лелее бе па, а толку се канев да гледам и ете ти-глуп роденден! ај можда сабајле ако има ке гледам.
Сега за Интер и Милан ќе навиваш? :(

Инаку, Думан... заборави еден... најлегендарен.... Вратислав (знаеш кој)

оваа сезона за вас ќе биде... минатата навиваше за Милан заради Горкуф :)... сеа е на позајмица па оваа сезона ќе имате фан повеќе хехе

не бе, за интер, ама и шева ке си го сакам, тоа да ми простите! инаку димитар welcome back, долго време те немаше.

тОЈ БЕШЕ СО ТАПИЈА ГРЕШКОТО, АМА САМО НА КРАЈ ЈА УСРА ЦЕЛА СЕЗОНА БЕШЕ СОЛИДЕН , ЗА НА ПОСЛЕДНИОТ НАТПРЕВАР СО ЛАЦИО ДА ЈА УСЕРИ...
Е СЕГА Е ЛЕСНО ДА СИ ФАН НА ИНТЕР , ДА ТЕ ВИДАМ НА ПОЧЕТОКОТ НА МИЛЕНИУМОВ ДАЛИ БЕШЕ ЛЕСНО...:pos2::pos2::pos2:

тОЈ БЕШЕ СО ТАПИЈА ГРЕШКОТО, АМА САМО НА КРАЈ ЈА УСРА ЦЕЛА СЕЗОНА БЕШЕ СОЛИДЕН , ЗА НА ПОСЛЕДНИОТ НАТПРЕВАР СО ЛАЦИО ДА ЈА УСЕРИ...
Е СЕГА Е ЛЕСНО ДА СИ ФАН НА ИНТЕР , ДА ТЕ ВИДАМ НА ПОЧЕТОКОТ НА МИЛЕНИУМОВ ДАЛИ БЕШЕ ЛЕСНО...:pos2::pos2::pos2:

E во право си :pos2::pos2::pos2::pos2::salut:

Ај нека ни е ЧЕСТИТА,првава титула во сезонава,и дај Господ,да не ни биди последна(барем уште 2 да освоиме)!!!
Иначе ИНТЕР вечерва играа ФАНТАСИЧНО,замислете кога ке немаме ни еден повреден во тимот што ке се случува.Морам да кажам едно ГОООЛЕМО браво за Мунрари,искрено го немав следено мн. мн. претходно и бев по малку скептичен,али со ова вечерва што го покажа,докажа дека е достоен да го носи дресот на ИНТЕР.
Е сега можи че звучи клише ова што ке го кажам,али СТВАРНО ни е потребен Куарезма!!!Фиго е екстра играч,али мајке ми неможи да издржи 90 минути,а и губи малку од квалитетот со годините,троши топки кои да е некој помлад и квалитетен и тоа како ке ги искористи.....сега останува да станам утре сабаље и да ме мавни шок....Куарезма потпиша за Интер ОФИШИАЛ!!!Мислам дека Мурињо увиде,и ке изврши притисок да се донесе во во Интер!!!!

И на крај уште еднаш НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА ТИТУЛАТА И НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ!!!!

Ајде честито нека ни е титулата, како што посака Морати започнавме Супер.Другите титули се само прашање на време :wink: битно започнавме шампионски.Честито уште еднаш.

Инаку, утакмицата беше супер.Во првото полувреме можевме да го видиме новиот Интер со брзи кратки пасови, многупати ја збунивме Рома хеххе.Во првиот дел можевме да го видиме вансерискиот и единствен ИБРА (се согласувам со Мурињо дека никогаш неможе да престане да не изненадува со неговите потези),одличното засилување Мансини со кој 2-3 пати ги зезна бившите соиграчи,ѕверот - ЅВЕР во вистинска смисла на зборот-Мунтари кој е право чудовиште и изигра фантастично добро,искусниот секогаш добар и точен Фиго,нашиот неповторлив капитен - Занети,машината наречена Маикон,програмираниот Камбијасо (кој не играше на вообичаената позиција,но сепак одигра компјутерски точно), и секако солдните Станковиќ,Максвел,Бурдисо и најдобриот голман Цезар.Значи во првото полувреме изиграа страшно,имавме резултат,игра (што мене ми е нај битно) и на Рома не му дозволивме да се приближи до шеснаесетникот.И секако среќата им служеше и постигнаа гол од далечина, то е то.
Во второто полувреме многу ни опадна играта,посебно Хименез не ми изигра добро, а Балотели беше страшен - стварно добар.Играта ни падна, не игравме многу офанзивно, а единствен што ќе повлечеше напред беше Занети и по малку Мунтари - што значи дека Ибра напред добиваше многу малку топки.Да не заборавиме дека ни фалеа Адри,Киву,Матрикс и други играчи.Тоа е тоа битно издржавме и започнавме во прав стил како што ни доликува ШАМПИОНСКИ.

Позз до сите фанови на шампионот :helou:
П.С. Среќен роденден Чекич :party3:

Еве се и пеналите.Ибра,Балотели,Камбијасо и Ил Капитано ми беа најсигурни.Максвел,Хименез супер шутираа а за Станковиќ знаев хеххе, знаев дека четникот ќе промаши :wink:

IL CAPITANOOO !!! :pehar:

Моменти од Супер Купот

108812-480.jpg

108813-480.jpg

108810-480.jpg

108811-480.jpg

Еве се и пеналите.Ибра,Балотели,Камбијасо и Ил Капитано ми беа најсигурни.Максвел,Хименез супер шутираа а за Станковиќ знаев хеххе, знаев дека четникот ќе промаши :wink:

IL CAPITANOOO !!! :pehar:
Клипот е добар, ама ова е скратена верзија. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom