Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј додека да постирам еден ми доаѓа инспирација за уште еден пост!
Френки(не леви туку десни) потпиша за ?????
појќе информации овде!

Баш ми е жал за Адриано :(. Таман ќе му тргне малку се повредува. Да се надеваме дека повредата нема да му влијае премногу на формата, а посебно психички.

Нека му е со среќа на Балотели за пасошот, ама нема да биде добро за Италијанскиот фудбал ако почнат и тие масовно да увезуваат фудбалери.

Btw не играа лошо против Севиља. Ме радува што се воигруваат полека. Пријатно ме изненади Бурдисо (малку застарено, ама сега се вратив од одмор).

APPIANO GENTILE - Adriano has been ruled out of Friday evening's pre-season friendly against Benfica in Lisbon.
The Brazilian striker will not travel with José Mourinho's squad to Portugal after sustaining a right calf strain in training.
He underwent medical tests today and has already begun a course of physiotherapy ahead of another check-up next week.
Cristian Chivu, Ivan Ramiro Cordoba, Julio Ricardo Cruz, Marco Materazzi and Walter Samuel will also miss the Benfica friendly.

- Inter.it

Не е премногу сериозно , во најлош случај би ги пропуштил стартот на Серија А , али му одговара одморот што следува за квалификациониот термин за СП , така да нема да пропушти многу .

Абе фановите пак (безвезе) му се лутат на Мурињо, зашто ги мрднал 100 метри подалеку од фановите, иако и тој можел малку да има осет :wink:.
Повеќе информации тука

Секој тренер си има свој начин на работа. Мурињо не е Манчини! Ќе им треба време на фановите за да се навикнат :icon_neut. Не верувам Мурињо да направи некои поголеми отстапки.

Може нема да гледаат тренинзи ама ке гледаат трофеи!

уууууу, добро кажано, се согласувам со тебе, ке гледаат многу трофеи,ама најдраг ке биде првиот по долго време,

***(знаете за кој трофеј зборам)

Според gola.com Рома нуди 10 милиони за Суазо.
Според истиот извор, Лацио е заинтересиран за Креспо. Може да заработиме и на него некое милионче. Фенербахче милам исто беше заинтересиран за Креспо...

Супер.Мислам дека неможе да зееме повеќе пари од 10 милиони за Суазо, ако е официјална понудата супер, одма треба да го шитнеме,а истото важи и за Креспо :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom