Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лига на шампиони се мисли!
во петок играме со Бенфика а на 24 играме суперкуп со рома!

Абе претпоставуав ама трите ѕвезди ме збунија :pos:
Знае некој на која програма ќе ја даваат Интер-Бенфика?

Супер.Мислам дека неможе да зееме повеќе пари од 10 милиони за Суазо, ако е официјална понудата супер, одма треба да го шитнеме,а истото важи и за Креспо :wink:
Да, но сега имаме проблем со повредените Адриано и Круз.
Значи ќе останат само Ибра и Балотели како алтернатива за нападот.
Ако веќе го земаме Кварезма е ок.. :)

Да, но сега имаме проблем со повредените Адриано и Круз.
Значи ќе останат само Ибра и Балотели како алтернатива за нападот.
Ако веќе го земаме Кварезма е ок.. :)

Aма финтата е тоа што Лацио го бара Креспо само на едногодишна позајмица а не за да го откупе целосно инаку Интер бара 4 милиони за една годишна позајмица.:salut:

Aма финтата е тоа што Лацио го бара Креспо само на едногодишна позајмица а не за да го откупе целосно инаку Интер бара 4 милиони за една годишна позајмица.:salut:
Од кај информацијата? Нема малку логика ова.. 4 милиони за позајмица не ми се верува. Можи да бараат 4 милиони за да го продадат, а најверојатно Лацио сака само позајмица.

Од пишаното не се бега,така вика стари...Куарезма е печен за Интер!!!Сеа че ги прода Сузао и Креспо,и Мурињо че му речи на Морати:За три дена сакам Куарезма да го трејнирам,и ООООП,ем че го исполни ветувањето газдава,ем офците на број,ем волко сит....ем јас пијан камен сум и појма неам шо напишаФ!!!!

П.С Проштевајтеми на ПрилепскиоФ!!:toe::smir::baeh::helou::wink::salut:

Oва со Мурињо и фановите и целата збрка веќе по втор пат протекува низ Италијанските медиуми , со што само се начнува она што и се очекуваше за наредна сезона , а тоа е Анти - Интер пропаганда низ меди(моџи)умите , веќе видено . Мурињо убаво си кажа на стартот од подготвителниот период , цитирам : '' Во Англија кога беа одржувани тренинзи , моежеше да се видат мал број на заинтересирани фанови , но кога беа натпреварите стадионите секогаш беа преполни , во Италија е обратно , тренинг камповите се секогаш исполнети со фанови , што не е случај на стадионите '' .
Така да не гледам причина зашто фановите би биле фрустрирани кога факт , ке имаат прилика наредна сезона 19 пати да ги гледаат на Џузепе Меаца ( 20 со оглед дека со Милан играат ) и плус гостувањата на кои ке имаат организирани тури , тука е потребно нивното присуство , а не на тренинзите каде доаѓаат да земат потписи од играчите и да направат некоја фотка . Второ , ова Мурињо го прави за доброто на тимот , не е ни прв ни последен што го користи тој метод на тренинзи . Искрено , за прв пат сум сведок на максимална сериозност и пристап при тренинг сесиите , порано го фаќав каналот на Интер , тренинзите беа приказна за себе , ништо чудно што гледавме стагнација и пад на формата на дел од играчите , а и со слабиот карактер на Манчио , можам да препоставам како биле водени во подготвителните периоди кога тој беше тренер на тимот .

На тренинг е бесплатно да влезеш, на утакмица се плаќа:)

Интер го посакува Бонаноте

Полека но сигурно се менува трансвер политиката.Бонаноте има 20 години и игра како офанзивен играч од средниот ред - можеби тој ќе биде класничниот играч за врска и моторот на тимот, она што на Интер му фали повеќе од 10 години.

Сега читам сме се интересирале за некој Аргтентинец, Диего Бонаноте, го споредувале со Меси, ама тој треба да претставува дел од иднината на Интер,

Незнам зошто не пробаат да најдаа некои решение уште сега, еве пак започнуваат шпекулациите околу Диего (Вердер) па мислам дека можеме да направиме нешто околу тоа

едит А да, околу фановите и Мурињо, не ми е јасно зошто Морати нема свои весник или Телевизиска куќа, Јуве и Милан добро се влезени во тој бизнис, и само ни прават фрки, а ние сироти ни една веб страна за шпекулации немаме (или барем јас незнам)

Од пишаното не се бега,така вика стари...Куарезма е печен за Интер!!!Сеа че ги прода Сузао и Креспо,и Мурињо че му речи на Морати:За три дена сакам Куарезма да го трејнирам,и ООООП,ем че го исполни ветувањето газдава,ем офците на број,ем волко сит....ем јас пијан камен сум и појма неам шо напишаФ!!!!

П.С Проштевајтеми на ПрилепскиоФ!!:toe::smir::baeh::helou::wink::salut:
Има време со мурињо сигурно ке биде дека не го зимаме само на 3 септември оти ретардираниот го фаќаат идеите во 5 до 12!
Кога беше во челзи цел трансфер период викаше дека ешли кол не доаѓа кај нив и оп во 23.55(31 август) испаѓаат со изјава дека го купиле:smir:

Составиве за вечер да не ги знај некој ???:wink:

За составите сеуште е рано.. Еве само кои се повикани за вечерва.
Натпреварот се игра во 20:45, а ќе има пренос на Sky Calcio, Sky Sport 1, Polsat Sport, SIC, Aljazeera Sport +1

Јас немам ниту една од овие, па ќе гледам преку интернет...

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 30 Pelé, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom