Toneh
is a turtle
Изгледа.замисли која радост им е што не победија на некоја ревијална утакмица ?
толку ли сме големи и недостижни ?

Кутрите тие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа.замисли која радост им е што не победија на некоја ревијална утакмица ?
толку ли сме големи и недостижни ?
СЛЕДУВА: 5 август во 20:30 часот
ПРИЈАТЕЛСКИ КЛУБСКИ НАТПРЕВАР - FRANZ Beckenbauer Cup
Bayern Munich - Inter Milan
може да се гледа на следниве тв програми
DigitalAlb SuperSport 1
Nova sports 1
ZDF (Free to Air)
Нероазури , одлична вест за нас , од 1ви до 3ти Август , купот во Амстердам ке биде пренесуван на А2 , сега имаше реклама , така да ке имаме прилика да ги видиме мечевите Интер - Севиља и Интер - Ајакс , и моменталната подготвеност на играчите .
Ако ја дал некој информацијава претходно , не сум видел , sry .
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ОД 1-3 АВГУСТ ИНТЕР НАСТАПУВА УШТЕ ПОМАЛКУ СО СЕВИЉА КОЈА СО СИГУРНОСТ НАСТАПУВА НА ТУРНИР ВО МОСКВА ПРОТИВ МИЛАН НА 1 АВГУСТ ВО 17.30
ПРОВЕРИЈА ПОДОБРО ИНФОРМАЦИЈАТА
Простено ти е, чедо.Moja грешка , т.е. на рекламта на А2 ,ставиле од 1ви и 3ти утакмици за турнирот во Москва , тоа не го исперцепирав , па после истиот термин и за купот во Амстердам , значи они згрешиле , а мене тонот исклучен ми беше , значи корекција , ов 1ви до 3ти е турнирот во Москва каде Интер не учествуваат , а на 8ми и 9ти е турнирот во Амстердам каде ке играат Интер , зардно со домаќинот Ајакс и Севиља.
Дејан останува во Интер, тоа е сугурно..30 јули 2008
Дриблање“ на Дејан Станковиќ,Преправајќи се дека е Морати, еден сеирџија по телефон му дал отказ на Србинот![]()
![]()
Шпекулациите за трансфер на фудбалерите не по нивна желба, сеирџиите очигледно сфатиле дека делуваат лошо врз нивната психа.
Така, еден од нив решил да се пошегува на сметка на фудбалерот на Интер, Дејан Станковиќ. Засега анонимен лик му се јавил на Србинот, претставувајќи се како претседателот на „Нероазурите“ Масимо Морати, и му рекол „Ти веќе не си дел од тимот!“.
Во тој момент Станковиќ се наоѓал на една од италијанските плажи, но релаксирањето се претворило во вознемиреност, што тој го рефлектирал со негодување и пцуење.
Како што е познато, Станковиќ има проблеми да го задржи своето место на „Џузепе Меаца“ посебно по доаѓањето на новиот менаџер Жозе Мурињо. WWW.KIRILICA.COM.MK