Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морати: Имаме проблеми во дефанзивата
Претседателот на Интер, Масимо Морати признава дкеа имаат проблеми во дефанзивата, и потврди дека Адриано и Станковиќ остануваат во тимот
Претседателот на Интер беше запрашан за играта на Нероаѕурите на Тим Трофејот откако Интер заврши на последнот место.
“Задоволен сум од играта. Видов состав со голем потенцијал.“

Единствена црна точка на натпреварот беше повредата на Матераци која највероајтно ќе го примора Интер да се врати на трансфер пазарот и да ангажира нов дефанзивец.

“Повредата на Матераци секако е вознемирувачка бидејќи наскоро имаме важен натпревар, и во следните денови ќе одлучиме дали ќе се вратиме на пазарот или не.” – рече Масимо Морати.

“Аквилани? Во моментов не сме заинтересирани за Аквилани. Средниот ред ни е солиден а истото важи и за нападот. Единствениот проблем е во одбранта.”

Потоа Морати беше запрашан околу навредите кои ги упатија фановите на Јуве кон Станковиќ како и можноста Српскиот интернационалец да биде продаден.

“Верувам дека тој знае дека можат да се случат вакви работи, но има силен караткетер. Задоволен сум што се однесуваше добро на натпреварот.”

“Дали ќе го продадеме? Не, секако дека нема да го продадеме.”

EnergieNo.1, на следното серење леташ... duman, пробај да ја користиш опцијата Измени која можеш да ја користиш до 30 минути од кога е напишан постот.

СЛЕДУВА: 5 август во 20:30 часот

ПРИЈАТЕЛСКИ КЛУБСКИ НАТПРЕВАР - FRANZ Beckenbauer Cup

Bayern Munich - Inter Milan

може да се гледа на следниве тв програми

DigitalAlb SuperSport 1
Nova sports 1
ZDF (Free to Air)

СЛЕДУВА: 5 август во 20:30 часот

ПРИЈАТЕЛСКИ КЛУБСКИ НАТПРЕВАР - FRANZ Beckenbauer Cup

Bayern Munich - Inter Milan

може да се гледа на следниве тв програми

DigitalAlb SuperSport 1
Nova sports 1
ZDF (Free to Air)

Duman , добри информации даваш , најискрено , али само ке треба малце да си ги средиш постовиве и се ке биде ок , мислев на фонтот со кој постираш .

Чекич убаво рече , толку сме големи да дури и победа на еден ревијален натпревар пред кој Интер имаше подготовки од само 10 дена , на кој играше без најдобрите во одбраната , без Ибрахимович во нападот , толку некој да се сити на истата и да е среќен .
Искрено , тоа ме радува , само не ме радува фактот што некои патат од очигледна блага ретардација па провоцираат иако несвесно само го потврдуваат статусот на шампиони и најдобри во Италија на Интер .

И искрено , да бидеме реални и објективни , пред две години да играш во Серија Б , и да извојуваш победа над Интер , моментален шампион на Италија , макар и на пријателски натпревар на кој Интер играше без најдобрите и без подготовки е нешто големо и за респект .

Нероазури , одлична вест за нас , од 1ви до 3ти Август , купот во Амстердам ке биде пренесуван на А2 , сега имаше реклама , така да ке имаме прилика да ги видиме мечевите Интер - Севиља и Интер - Ајакс , и моменталната подготвеност на играчите .
Ако ја дал некој информацијава претходно , не сум видел , sry .

ПРОВЕРИ

Нероазури , одлична вест за нас , од 1ви до 3ти Август , купот во Амстердам ке биде пренесуван на А2 , сега имаше реклама , така да ке имаме прилика да ги видиме мечевите Интер - Севиља и Интер - Ајакс , и моменталната подготвеност на играчите .
Ако ја дал некој информацијава претходно , не сум видел , sry .

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ОД 1-3 АВГУСТ ИНТЕР НАСТАПУВА УШТЕ ПОМАЛКУ СО СЕВИЉА КОЈА СО СИГУРНОСТ НАСТАПУВА НА ТУРНИР ВО МОСКВА ПРОТИВ МИЛАН НА 1 АВГУСТ ВО 17.30
ПРОВЕРИЈА ПОДОБРО ИНФОРМАЦИЈАТА

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ОД 1-3 АВГУСТ ИНТЕР НАСТАПУВА УШТЕ ПОМАЛКУ СО СЕВИЉА КОЈА СО СИГУРНОСТ НАСТАПУВА НА ТУРНИР ВО МОСКВА ПРОТИВ МИЛАН НА 1 АВГУСТ ВО 17.30
ПРОВЕРИЈА ПОДОБРО ИНФОРМАЦИЈАТА

Moja грешка , т.е. на рекламта на А2 ,ставиле од 1ви и 3ти утакмици за турнирот во Москва , тоа не го исперцепирав , па после истиот термин и за купот во Амстердам , значи они згрешиле , а мене тонот исклучен ми беше , значи корекција , ов 1ви до 3ти е турнирот во Москва каде Интер не учествуваат , а на 8ми и 9ти е турнирот во Амстердам каде ке играат Интер , зардно со домаќинот Ајакс и Севиља.

Moja грешка , т.е. на рекламта на А2 ,ставиле од 1ви и 3ти утакмици за турнирот во Москва , тоа не го исперцепирав , па после истиот термин и за купот во Амстердам , значи они згрешиле , а мене тонот исклучен ми беше , значи корекција , ов 1ви до 3ти е турнирот во Москва каде Интер не учествуваат , а на 8ми и 9ти е турнирот во Амстердам каде ке играат Интер , зардно со домаќинот Ајакс и Севиља.
Простено ти е, чедо.
А, Амстердам купот е Sony (или кој и да беше брендот) купот?

Amsterdam Tournament 2008
INTER MILAN - SEVILLA 8-mi Avgust 2008 19.00
AJAX - ARSENAL 8-mi Avgust 2008 21.15
ARSENAL - SEVILLA 9-mi Avgust 2008 19.00
INTER MILAN - AJAX 9-mi Avgust 2008 21.15

Матераци во аут 3 недели:

Дефанзивецот на Интер се повреди уште во првата минута на вчерашниот натпревар против Јувентус во рамките на Тим Трофејот. Нероаѕурите вечерва на својата веб страна објавија дека Матеараци има повреда на левиот бутен мускул и ќе мора да паузира три недели.
Рехабилитационата програма веќе е утврдена и дефанзивецто уште од утре ќе го започне процесто на опоравување.

Извор:24фудбал

Ќе биде долго опоравување и ќе пропѕшти голем дел од подготовките :(

Но сепак добра вест е што брзо ќе заигра во новата сезона,да му посакаме брзо добредојде
Поз

30 јули 2008
Дриблање“ на Дејан Станковиќ,
x.gif
Преправајќи се дека е Морати, еден сеирџија по телефон му дал отказ на Србинот
1209-stankovik.jpg

Шпекулациите за трансфер на фудбалерите не по нивна желба, сеирџиите очигледно сфатиле дека делуваат лошо врз нивната психа.

Така, еден од нив решил да се пошегува на сметка на фудбалерот на Интер, Дејан Станковиќ. Засега анонимен лик му се јавил на Србинот, претставувајќи се како претседателот на „Нероазурите“ Масимо Морати, и му рекол „Ти веќе не си дел од тимот!“.
Во тој момент Станковиќ се наоѓал на една од италијанските плажи, но релаксирањето се претворило во вознемиреност, што тој го рефлектирал со негодување и пцуење.

Како што е познато, Станковиќ има проблеми да го задржи своето место на „Џузепе Меаца“ посебно по доаѓањето на новиот менаџер Жозе Мурињо. WWW.KIRILICA.COM.MK

30 јули 2008
Дриблање“ на Дејан Станковиќ,
x.gif
Преправајќи се дека е Морати, еден сеирџија по телефон му дал отказ на Србинот
1209-stankovik.jpg

Шпекулациите за трансфер на фудбалерите не по нивна желба, сеирџиите очигледно сфатиле дека делуваат лошо врз нивната психа.

Така, еден од нив решил да се пошегува на сметка на фудбалерот на Интер, Дејан Станковиќ. Засега анонимен лик му се јавил на Србинот, претставувајќи се како претседателот на „Нероазурите“ Масимо Морати, и му рекол „Ти веќе не си дел од тимот!“.
Во тој момент Станковиќ се наоѓал на една од италијанските плажи, но релаксирањето се претворило во вознемиреност, што тој го рефлектирал со негодување и пцуење.

Како што е познато, Станковиќ има проблеми да го задржи своето место на „Џузепе Меаца“ посебно по доаѓањето на новиот менаџер Жозе Мурињо. WWW.KIRILICA.COM.MK
Дејан останува во Интер, тоа е сугурно..

Will Stankovic stay in Inter?

- Definitely.

Види тука.. последниот дел..

Фиго ќе глуми во филмот "Втор живот"Легендарниот португалски фудбалер, 36-годишниот Луис Фиго ќе глуми во неколку кадри од италијанскиот филм Втор Живот, кој го режира Александре Валенте. Фиго во филмот ќе глуми режисер на сет, а хонорарот кој ќе го добие за ролјата изнесува 5000 евра. Се работи за минималец кој за снимањето го пропишува Министерството за култура на Италија, а Португалецот таа сума ќе ја префрли во сопствените хуманитарни фондови. Главен глумец во филмот ќе биде Пјотр Адамчук, а дејството ќе наликува на филмовите "Мементо" на Кристофер Нолан и "Испревртено" со Моника Белучи. Кадрите на Фиго ќе бидат снимени во септември, а веќе има добиено дозвола од неговиот тим Интер, каде претстојната сезона ќе му биде последна во пребогатата кариера во која настапуваше и за Спортинг, Барселона и Реал Мадрид.Останува да се види дали Фиго ќе ги следи стапките на неколкумина поранешни фудбалери кои започнаа да градат кариери на "големото платно", вклучувајќи ги Вини Џонс, Франк Лебеф и Ерик Кантона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom