Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
требаше да поставиш линк од УЕФА Купот за да види кога играат, а и еден оd виkипедија за да види кој е Шампион во последните три години, уствари доста е последната зошто само тое е важно.

Што се однесува до трансферите, од Порто изјавуваат дека Кварезма останува во клубот и дека до сега никој не доставил понуда. Подобро така отколку да дадеме 40 милиони.

Незнам зошто не тркнеме до Јужна Америка на шопинг да побараме некое аргентинче или Бразилече, Вака сега пред олимпијадаат дур цените им се ниски, а и детето од Монако пак некако го ставивме во втор план

требаше да поставиш линк од УЕФА Купот за да види кога играат, а и еден оd виkипедија за да види кој е Шампион во последните три години, уствари доста е последната зошто само тое е важно.

Не бе , си го иаме ја и он , тежок ремет му праевме со еден другар поради младиот и надежен состав на Милан , дојдовме до моментот дека Костакурта , Ѕола и Баџо планираат реактивирање гледајки ги Милан, значи бајаги сме забегале , шала на страна , свесен е малиот дека Милано наредниот Мај ке биде обоен повторно во црно - сината варијанта незнам што се препуцава сеа на форумов :toe: .

За Кварезма се согласувам , и јас не бев за давање на тие пари за типот , бев и сеуште сум за носењето на Хоакин од Валенсија , иако минатата сезона изигра катастрофално т.е. се поклопи целосно во сивилото на тимот , тука беа и Висенте , Виља не блескаше и останатите . Ем за помала сума пари би дошол зашто оваа година Валенсија не е дел од Лигата на Шампионите . Ова го говорам не само поради тоа што оваа шпекулација излезе пред месец дена , Хоакин беше мета и на Челзи во ерата на Мурињо , али Валенсија не ни помислуваше да го продаде поради нивните шампионски амбиции и во Примера и во ЛШ .

Лани ни еден играч на Валенсија не одигра како што треба, тапа беа под водство на Куман, незнам што се занесуваше и што пробуваше уништи одлична екипа.

Хоакин е интересна опција искусен играч типично десно крило и мислам дека повеќе од 15 милиони евра нема да бараат. Се сеќавам дека пред две сезони правеше парче по десната страна во Валенсија. Кога игреше во Бетис важеше за еден од најголемите таленти на Шпанија(нешто што сега е Силва) ама не се разви како што требаше.

Можеби прав тренер како што е Мурињо може да го извади максимумот и да го врати во составот на Шпанската селекција

Можеби прав тренер како што е Мурињо може да го извади максимумот и да го врати во составот на Шпанската селекција

И да го додадеме тој податок , има 51 настап во Шпанската репрезентација , многу говори истово , беше стандарден се до оваа сезона , кога во пакет со Висенте отпаднаа од списокот на Арагонес .

Gazzetta dello Sport вика дека до вечер Масини ќе биде презентиран како ново засилување, ајде да се случи и тоа па полека ќе тргнат и другите трансфери.

Ајде Мансини за сефте на трасфер сезоната 2008/09

Интер дава 20 милиони евра за Силва.
Ова би било супер трасвер, вреди 2 пати помалку од Кварезма а видовме за каков играч се работи на Европското.
Тука пиши дека би играл како десно крило.. сепак јас мислам дека Силва ќе оди на лево а Мансини десно доколку се случи овој трансвер.
Сепак не ми се верува дека Валенсија би ја прифатила оваа понуда..

Интер дава 20 милиони евра за Силва.
Ова би било супер трасвер, вреди 2 пати помалку од Кварезма а видовме за каков играч се работи на Европското.
Тука пиши дека би играл како десно крило.. сепак јас мислам дека Силва ќе оди на лево а Мансини десно доколку се случи овој трансвер.
Сепак не ми се верува дека Валенсија би ја прифатила оваа понуда..

Нема шанси овие идиотиве од Валенсија да прифатат 20 милиони евра :(, башка уште нема официјална понуда ...

F.C. Internazionale announces that Alessandro Faiolhe Amantino Mancini will be introduced to the press today at the Centro Sportivo Angelo Moratti in Appiano Gentile. Members of the press can enter the training ground at 16:30 ahead of the 17:00 news conference, which will be carried live on Inter Channel.

Презентацијата на Мансини едвај чекам да видам кој број ке го носи!

107591480ok4.jpg

107588480an3.jpg

107589480ke3.jpg

107590480nh4.jpg

107591480vb4.jpg

107592480tf2.jpg

107593480cy0.jpg

107594480gx0.jpg

107595480gs8.jpg

107596480wh6.jpg

Немаше што да правам, па еве неколку слики од презентацијата на Мансини..

Честито Мансини:smir: ова значи дека Кварезма не доаѓа ?

НЕ
Ова значи дека Кварезма Доаѓа!!!
Бидејки се потврдува она што го сака Мурињо 2 јаки крилни играчи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom